Отговори
# 615
  • София
Захар не съм слагала. Но понеже яна беше много злояда през 8мия месец опитах да й сложа мъъничко сол. По никакъв начин не се отрази. По-скоро си мисля, че няма да помогнат.
опитай с ам и кажи.

# 616
Инка, форумната среща я обсъждаме тук: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=575286.90 . Спряхме се на дати, хотел, само чакаме оферта от хотела.

За алергичните / слконни към алергии/ банана не е подходяща първа храна, защото съдържа хистамин.

# 617
Дават много ИНТЕРСНО за ВЪЗПИТАНИЕТО на проблемни деца по TLC.

# 618
Здравейте и от нас!
И аз мислех да питам за срещата, но чаках да минат почивните дни.
Обсъждахме преизчисляването от НОИ, при мен вчера пак се появи " Доход, от който е определено обезщетението по месеци за периода на болничния лист: ", и този доход е по-голям от преди. Иначе още е с Актуален статус на документа: В момента се обработва.

За възпитанието, и аз се чудих по-рано защо си насят децата на ръце, защо тичат веднага при бебето веднага като заплаче и т.н. Е вече знам. Каката беше най-доброто бебе на света, не плачеше въобще, заспиваше сама в стаята на загасена лампа, лежеше си в леглото и си гледаше ръцете и им приказваше/когато беше на същата възраст като Кали сега/, а бе бебе мечта. А сега е различно. Но и аз съм категорична, че няма да я оставя да ми се тръшка и качва на главата, като по-отрасне.

Последна редакция: нд, 08 май 2011, 16:21 от pepita1973

# 619
Здравейте мацки, аз се завърнах Grinning

Миналата година точно на днешния ден видях положителния тест за бременност, а утре Изи става на 5 месеца! Как бързо минава времето и колко неща ми се случиха през тази година.

Вчера баща й идва да я види, хем съм му казала да не идва след 8, защото тогава заспива и той ми се появи към 8, поиска да я храни, горкото дете така се разпищя, явно не го познава, пък и сигурно като му говори на друг език му е странно и нищо не яде, после не можах да успокоя цяла нощ. И чак ей сега си хапна нейната порция, предните пъти все ядеше само по 100-тина мл. Какво му направи този човек незнам.

# 620
  • sofia
Чери, ако ми позволиш да изкажа мнение, без да се натрапвам.
Знам, че този човек ти донесе много негативи, но не бъди предубедена, давай му да вижда малката, за нея е много важно, така мисля а, тя ще свикне с него. Нека да го познава.

# 621
  • София
Е, нали тя му е дала да я види, просто го е помолила за по-нормален час, който той не е спазил и така се е разбъркал режима на детето.

# 622
  • sofia
Не, не казвам, че не дава, просто от постовете и ми се струва, че го иска далече от нея и детето, просто е кофти настроена към него. Може да греша, не знам.

# 623
  • София
Аз също съм останала с впечатлението, че не го иска много до тях, главно заради неприемливото му държане. При всички случаи няма какво да се обаждам като черна станция, тя най-добре може да каже и обясни  Blush

# 624
Люба, аз му давам да я вижда, досега никога не съм му отказвала, просто той няма желание. Ето сега беше една седмица в БГ и за цялото време дойде да я види само един път, вчера, когато й размести режима. Помолих го да идва просто в по-нормално време, защото детето заспива в 8, после в 12 през ноща яде спейки и така, ако иска да я види будна трябва да дойде по-рано, но той не може, все ми казва, че има работа, а както съм ви писала много пъти нищо не работи. Даже преди ми идваше в 23 ч, по това време тя отдавна спи. Като му кажа, че детето  няма да го познава той казва, че знае и така, явно не му е много зор.
Да, наистина аз не искам да съм с него, но за малката няма проблем да я вижда, но неговите виждания са късно вечер. Досега нито веднъж не е излезнал с нас на разходка, въпреки, че съм го карала. На мен дори ще ми е по-лесно ако мога да му я оставям за малко, примерно за 2-3 часа през деня, та  да си свърша работа без да я водя с мене, но за съжаление виждам, че няма как.

Последна редакция: нд, 08 май 2011, 16:46 от cherry*

# 625
  • sofia
Е, щом са така нещата, аз не съм доразбрала. Стискам палци да се вразуми спрямо детето

# 626
Какво ще кажете за желанието на самотна майка да накара 6 годишната си дъщеря да не спят заедно, защото майката така не можела да си намери приятел. Кое е по-важното за една персона, да е майка на децата си или жена на даден мъж?

# 627
Какво ще кажете за желанието на самотна майка да накара 6 годишната си дъщеря да не спят заедно, защото майката така не можела да си намери приятел. Кое е по-важното за една персона, да е майка на децата си или жена на даден мъж?
Kalifornia, ака извадено от цялата ситуация е малко трудно да се определи.
На пръв поглед съвсем нормално е 6 годишно дете да спи само, не в едно легло с майка си.Трябва вече да е достатъчно самостоятелнаи разбираща, за да не инати.
А това какво майката ще прави, след като научи детето си да спи отделно ( което е трябвало да стане отдавна) си е нейна работа.

# 628
  • В две тъмни очички
Много спорна тема ми се струва! Детето е на 6 години , а не на 6 месеца! Така,че съвсем спокойно вече може да е отделно , а и би трябвало .... тръгва и на училище скоро! А майката...."И Хасан е хора"!!! Все пак и тя има право да иска някой до себе си, на който може да разчита, да се опре в тежък момент и какво ли още не, неща , които едно дете не може да ти даде!

Бубе, аз вече гледам да не спамя, че после се появяват едни странни постинги...
Кефиш, кефиш хахахаххахахаха Ей как ми оправи настроението  Mr. Green

Чери , много кофти е направил да ви скапе режима тоя човек, но явно на него каквото и да му кажеш му влиза през едното и излиза през другото ухо  ooooh! Сигурна съм, че ще се справиш с това! Ти си силна жена, камо ли сега, когато вече си майка! Hug

# 629
Дете на 3 може ли да спи с майка си? И въобще от кога да спи детето отделно?

Общи условия

Активация на акаунт