)) Днес успя да нападне компютъра. Иска да пише и той, дори ми дърпа ръката да не му преча
))
!
. отделянето на детето - има доста различни начини това да стане, включително без физическо откъсване да се възпита едно все по-автономно дете, поне imho. в нашия случай повикахме неволята, поради теснотията у дома, баткото си спеше в нашата стая почти до 7 г., в отделно легло от раждането си. по тогавашните предписания на педиатрите, нощното хранене го заменихме с даване на вода още много рано, уви, така че не е спал в леглото ни, както сега малката. всяка нощ я вземам към 1-2-3-.. (когато се събуди гладна) и я задържам при мен до сутринта. кошарката й е залепена до спалнята и двете обичаме да си се гушкаме. достатъчно я оставям сама през деня, когато е будна и съзнателна, надявам се добре да дозирам моменталните реакции при плач с оставянето да се наплаче и, евентуално, изясни какво точно и въобще иска ли нещо;) но в детската стая е така тясно за скорошно изместване - например когато откаже нощното хранене, че вариантът е само двуетажно легло. така че няма да се премества скоро при батко си.
)) Аз си го обяснявах с горещото време, ама дали е било така, нямам идея. Но и Бим бим добре го е казала - и ние нямаме един и същи апетит постоянно.
, ама като чета и за вашите...При нас последният хит е изправянето на крачетата нагоре едновременно на 90 градуса. Ако не друго - поне за коремни мускули работим
)) 
, ама като чета и за вашите...При нас последният хит е изправянето на крачетата нагоре едновременно на 90 градуса. Ако не друго - поне за коремни мускули работим
))Препоръчани теми