!
Вече щяха да са ме разкостили.
благодаря ви за отговорите! И аз в началото мислех да не е от спирането на парното, макар че пускаме печка и пак си е 20 градуса в стаята, но и навън като излизаме пак е с ледени ръчички напоследък. Ще питам и педи в сряда.
, ама като чета и за вашите...При нас последният хит е изправянето на крачетата нагоре едновременно на 90 градуса. Ако не друго - поне за коремни мускули работим
))
Каката беше много самостоятелно бебе, заспиваше сама, занимаваше си се сама в кошчето или на активната гимнастика, но като стана на 1 годинка и я почнаха зъбите (да, точно така, първия зъб й излезе на 1г 1 мес), започна да иска да я гушкаме и почна да спи при нас. Опитахме да я връщаме в леглото й (в същата стая), но тя се будеше след 30 мин и ревеше права зад решетките, та си беше голяма мъка, никой не се наспиваше. Сега спи при нас и на всички ни е гот. Надявам се, че един ден в скоро време (когато има и къде) ще започне да си спи отделно. Усамотяването с ММ премина в кухнята или в хола след заспиването на децата
Не съм я водила на лекар, защото няма никакви други симптоми за алергия или непоносимост към храна, която съм яла, само се чухме с педиатъра. Тази седмица сме на консултация и тогава пак ще се мъдрим какво да правим, но мисля да й спестя гасро, изследвания и други чудесии, защото от всичко, което прочетох в нета, в крайна сметка много от кърмачетата си акат по-рядичко и по всяка вероятност няма проблем
Бяхме за малко при педи, биха ни ваксина и си поговорихме за много неща, за ваксините, диетите, алергиите и т.н.
А брат ми, който ходеше на градина си беше доста по-общителен.
. Да работиш към ДА и то "Околна среда и водите" не е ли дълг
?
, а българското общество не е от тези, които го заслужават. Да не говорим какво е мнението на това общество за ДА. Колкото и да обясняваш как стоят нещата, никой не иска да разбере. И работя в тази сфера тъй като ми е интересно и защото ми се плаща.
да не се обиди някой, казвам го с най-добри намерения - има толкова по-сериозно и страшни неща мили момичета, че тези, за които спорите точно в момента ми се струват толкова маловажни...молете се за нашето момченце Боби и не се карайте за глупости
Тя обаче не ми отговори съвсем ... По скоро отклони въпроса към тази ваксина, която е за шарките! Каза, че са правени изследвания за връзката между тази ваксина и Аутизма. Но разбира се добави, че не било съвсем доказано (то това си е нормална реакция за лекар). Каза, че АБКМ-то вече е много често срещано, за съжаление, и за това е важно да се спазва диета. Но също добави, че се израства и след време дечицата с такава алергия нямали никакъв проблем. Просто трябва много да се внимава при захранването. Препоръчани теми