Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 45

• 29 432
  • 732
  •   1
Отговори
# 120
  Бих ще се върне и ще маже пак заради Бех,не че това я оправдава ,но към момента постъпи по най-правилния начин,отиде си,опитва се да сложи край на тази огромна лъжа.
  Спира я да разкаже, фактът,че така ще компрометира Бех,който не иска това-прави го заради него,някой хора гледат толкова едностранно  ooooh!

# 121
 Бих ще се върне и ще маже пак заради Бех,не че това я оправдава ,но към момента постъпи по най-правилния начин,отиде си,опитва се да сложи край на тази огромна лъжа.
  Спира я да разкаже, фактът,че така ще компрометира Бех,който не иска това-прави го заради него,някой хора гледат толкова едностранно  ooooh!

Да бе. Да каже, че нямат общо с Бехлюл (както ще направи), но да си тръгне. Оттам нататък е свободна да прави каквото и с когото си поиска. Щом лъже Аднан за такива работи като го гледа в очите, за нея е нищо работа да измисли как да си тръгне от къщата и да се раздели с Аднан. Въпроса е обаче, че няма от какво да живее...  ooooh!

# 122
  Фирдевс з апърви път остави избора в ръцете на дъщеря си и го уважи-браво за това.Да,плака защото й е мъчно за детето й,но въпреки че тя си тръгна ще продължи да бъде там за нея.
  А тази вечер Бих постъпи достойно-тръгна си независимо от Бехлюл,без да го притиска,моли или каквото и да е,просто реши и го направи.
  Като си тръгне от Аднан и се разведе с него ще бъде обезпечена,не се връща за пари,а за Бехлюл,за да се бори за детето си,което още не знае,че носи.

# 123
Тази вечер епизод беше уникален - великолепна игра на всички . Бихтер направи нещо правилно за пръв път от много време - тръгна си . Но ще се върне затова не мисля че тя изпитва чак такава вина.Виждайки че Бехлюл няма да я последва ще се върне.  Тя му каза - сега е момента иси мисли че като тя си тръге той ще хукне след нея.

# 124
 Сериозно ли мислиш, че точно това и е в ума на Бихтер - от какво ще живее?!!! ooooh! това е последното нещо, което я вълнува.

# 125
Бихтер отиде на хотел,защото реши ,че сега е моментът Бехлюл да я последва.
Само ,че сметката и е без кръчмар.
Бехлюл съжалява не за Бихтер ,а че се е поддал на страстта си
Мисълта му е само, ако може   чичо му , да не страда.
 За него това е краят на връзката им.
Само се чуди как ще се отърве от Бихтер

Виждаш само в черно и бяло, къде е дъгата?! Mr. Green

Изневярата  и честа не са шарени
Или си верен или не.-факт

# 126
То биваше и да не си тръгне...  ooooh!

Сериозно ли мислиш, че точно това и е в ума на Бихтер - от какво ще живее?!!! ooooh! това е последното нещо, което я вълнува.

Ами като не е, защо не се изнесе, но не както тази вечер, а завинаги? Така свободно ще могат да се срещат с Бехлюл, още по-добре ще й е. Какво я спира?

# 127
 Фирдевс з апърви път остави избора в ръцете на дъщеря си и го уважи-браво за това.Да,плака защото й е мъчно за детето й,но въпреки че тя си тръгна ще продължи да бъде там за нея.
  А тази вечер Бих постъпи достойно-тръгна си независимо от Бхелюл,без да го притиска,моли или каквото и да е,просто реши и го направи.

Не съм много сигурна дали Фифи остави Бихтер да направи избор, или просто съзря идеалния вариант да насади чувство на вина в Аднан... newsm78

# 128

Ами като не е, защо не се изнесе, но не както тази вечер, а завинаги? Така свободно ще могат да се срещат с Бехлюл, още по-добре ще й е. Какво я спира?
 Ти четеш ли отговорите на въпроса ти или си повтаряш едно и също?

# 129
Бехлюл тръгна и щеше да стигне до там , за където се е запътил , ако не беше инцидентът с Нихал !
Бихтер плати най- високата цена за любовта си , но и Бехлюл също ! Как се пееше в песента  на Софи Маринова , която постна Никита -  " най- страшното наказание ,  е да продължа ... " - перифразирам , че не мога да се сетя точно ! Бехлюл цял живот ще продължи да живее с тази вина , с болката и с любовта си към Бихтер ! Не знам кое е по- страшно !

# 130

Не съм много сигурна дали Фифи остави Бихтер да направи избор, или просто съзря идеалния вариант да насади чувство на вина в Аднан... newsm78
 И на мен ми мина тази мисъл през главата,но дори за нея,която винаги знае как да постъпи,ситуацията е объркваща и не съм сто процента сигурна,че действа по план.

# 131

Ти четеш ли отговорите на въпроса ти или си повтаряш едно и също?

"Сериозно ли мислиш, че точно това и е в ума на Бихтер - от какво ще живее?!!!"
Ами като не й е в ума (от какво ще живее), защо не се изнесе, но не както тази вечер, а завинаги?

Ти четеш ли? Или даваш през ред?

# 132
Бехлюл тръгна и щеше да стигне до там , за където се е запътил , ако не беше инцидентът с Нихал !
Бихтер плати най- високата цена за любовта си , но и Бехлюл също ! Как се пееше в песента  на Софи Маринова , която постна Никита -  " най- страшното наказание ,  е да продължа ... " - перифразирам , че не мога да се сетя точно ! Бехлюл цял живот ще продължи да живее с тази вина , с болката и с любовта си към Бихтер ! Не знам кое е по- страшно !
 [/b]
  Това или да е мъртъв-мисля,че първото е по-голямо наказание честно казано.

# 133
Бихтер вече се изнесе веднъж, но я върнаха в къщата. И няколко пъти се опита да разкаже на Аднан, но все нещо се случваше.  За мен тя не е комерсиална, само мамчето е такова.

# 134
Бихтер вече се изнесе веднъж, но я върнаха в къщата. И няколко пъти се опита да разкаже на Аднан, но все нещо се случваше.  За мен тя не е комерсиална, само мамчето е такова.

Какво значи опитала се е? Ако наистина искаше да каже, щеше да го направи. За толкова време, как не намери подходящ момент? Попречили са й 1, 2, 3 пъти, а после? Не й стиска, само се зъби, заплашва и говори празни приказки. На действия е...  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт