Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 45

• 29 422
  • 732
  •   1
Отговори
# 165
Дениз също се изплаши че може би не Саид а Бешир се е разприказвал и Ако на саид съмненията не са много доказани то при Бешир не е така .Тя искаше да се увери че ако Бешир е казалЗначи всичко е истина

# 166
Като се разведе нали ще е далеч от Бех,как ще се бори за него тогава-от разстояние?

А в къщата как се "бори"? А, да, забравих - в музикалния кабинет голяма борба падна. От какво разстояние - ще отиде в съседния хотел или Бехлюл пак ще си наеме къща и... проблемът е решен.  ooooh! За такива лъжи, каквито е измислила, да скалъпи едно такова нещо, е като детска играчка. Те и без това се чуват през пет минути по телефона. Само че, причината за "напускането" й е различна...  ooooh! ooooh!

# 167
  Ситуиацията коренно ще се промени и наистина спирам до тук,защото няма какво повече да се говори напразно.
  Бех изпитва чувство за вина,Нихал ще припадне и той няма да може да си представи,че ще я напусне,Бих ще го разочарова много-това достатъчни основания ли са,за да се върне?Ако не са,добре.Но че се връщала само за пари и само за да лъже и маже отново нарочно  Stop

# 168
Тук отново е  ooooh!  

За този епизод си запазвам коментара, така както и героите си запазваха мислите за себе си! Като мине следващият епизод, вече ще се възмутя от нещо, което отдавна напира в мен!  Mr. Green

charovnica, gospojata както винаги много точни коментари!   bouquet

# 169
Дениз също се изплаши че може би не Саид а Бешир се е разприказвал и Ако на саид съмненията не са много доказани то при Бешир не е така .Тя искаше да се увери че ако Бешир е казалЗначи всичко е истина

Да де , ама не се изплаши , просто искаше да получи потвърждение на съмненията си ! Бешир и намекна за това , но не и е казал нищо конкретно ! И какво щеше да направи , ако се беше убедила сега ,че е така ? Щеше ли да каже на Аднан?  Много се съмнявам , всъщност , съм сигурна , но мисля ,че не си гледала докрая и няма да кажа повече , че не е редно ! Peace

# 170
  Снежка,изопачаваш ми думите и ме караш да се обяснявам за неща,които са написани повече от ясно,честно казано ми  е крайно неприятно,затова повече няма да влизам в такива измислени спорове  Peace
  juja_   bouquet

# 171
Стана една голяма латино сапунка,Къванч преиграва с драматичните моменти откъм мимики и погледи.Нещо много изкуствен ми идва.
Бихтер взе най-правилното решение,да прекрати този безсмислен брак,жалко,че отново ще се намесят странични хора.Бехлюл е същото пешлеменце,стане ли напечено,се чуди как да замаже,вместо да поеме отговорност.

# 172
Тази вечер решението на Бихтер да си тръгне се затвърди след като чу новината, че Аднан вместо да се прибере е отишъл при Дениз. За мен тя изтълкува този факт, както и многократните безуспешни опити да се свърже с него по телефона, като сигнал от негова страна, че не иска да се прибере при семейството си заради нейното присъствие там. Не случайно след като чу това, стана и започна да си събира нещата. Направи го спонтанно, не е мислела дали Бех ще тръгне или не след нея. Събра си багажа и каза на майка си, че всичко приключи. И го мислеше наистина. И за завръщането й имам отговор, но ще изчакам да го изгледам тези дни и тогава ще видя дали правилно съм преценила.
А обаждането на Дениз на Бешир за мен си беше чиста доза любопитство. Дори и да беше разбрала, тя не притежава смелостта да то изкаже.

# 173
Не гледах цялата серия, но от това което видях мисля, че Бих направи много правилен избор. Беше в шок, но едновременно с това имаше много реална и адекватна преценка за случващото се. Нямаше истерии, някакво спокойствие цареше в душата и. Жалко, че се връща в къщата, вместо да си живее живота. Някой по-напред писа, че е сама. Майка и няма да я остави. А ако е с нея може да бъде добре. Аднан вече не знае на кой свят е ...побъркаха го ooooh! А Фирдевс "късаше и фъргаше", за да спаси честта на дъщеря си...похвално - голяма актриса. Но като се затвори в стаята се видя, че и на нея не и е лесно. Чудя се защо плачеше newsm78. За дъщеря си или за това, че отново отиват от там откъдето дойдоха Rolling Eyes

Not Approved,  Peace

# 174
Госпожата наистина не съм гледала целия филм до края. Не съм сигурна дали ако Дениз разбере ще каже - мисля че не.   Тя също като Бешир не иска Аднан да страда затова ще мълчи

# 175
loca  баба Фифи вече почти си уреди живота и без дъщерите си!  Peace

# 176
 Снежка,изопачаваш ми думите и ме караш да се обяснявам за неща,които са написани повече от ясно,честно казано ми  е крайно неприятно,затова повече няма да влизам в такива измислени спорове  Peace
Чаровница, аз не споря с теб. Просто не съм съгласна с твоя пост. Нищо не изопачавам, просто си разсъждавам въз основа на това, което си написала. Не знам защо приемаш всяко мое несъгласие с твое мнение като спор. Нямам такова намерение и не съм искала да ми обясняваш нищо. Щом така приемаш нещата - повече няма да те отразявам, както правих на едно друго място. Съжалявам! Желая ти лека вечер.

# 177

Не знам какво повече ме потриса - филма или коментарите.

# 178
  Снежка,преди малко писа,че не влизаш в спор ,без да си прочела всичко внимателно или греша?  Както и да е,постъпи както намериш за добре  Peace

# 179
Бихтер изобщо не очакваше Бехлюл да я последва , така е ! Човек , дори и в най - напрегнатата ситуация , когато вземе решение , се успокоява и примирява ! После действа - нещо , което направи и Бихтер ! Тя каза на Бехлюл , че това е краят и е време да се махнат от там , но не настоя , дори не каза ,да тръгнем заедно ! Тя просто му заяви решението си !

juja ,   bouquet!

Общи условия

Активация на акаунт