Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 45

• 29 442
  • 732
  •   1
Отговори
# 150
Ами понякога такива ги пишеш, че чак не знам дали и ти си вярваш. Вместо да се разведе и да се бори за любовта си, тя се връща в къщата, при мъжа си, да се бори за любовта си, която не е той.  Не ти ли звучи малко абсурдно?
 Кой е казал,че Аднан е любовта й? Аз много ясно съм се изразила,но имам чувството,че някой чете както му падне.Като се разведе нали ще е далеч от Бех,как ще се бори за него тогава-от разстояние?

# 151
Не ми се спори просто, ясно е че няма да има еднакви мнения. И макар действието да е бавно понякога, точно затова е хубав филма -  показва цялата палитра от човешки качества и недостатъци, различните чувства, които могат да се вихрят в човешката душа, грешките които могат да се допуснат и без да си непременно закърнял злодей, предателствата, които можеш да извършиш съвсем съзнателно, но въпреки всичко да страдаш и да изпитваш вина.
Еее, който се чувства много идеален и праволинеен, да си мята камъните. Mr. Green
Аз лично безкрайно съжалявам всички герои. Единствено Хилми прави изключение. Grinning

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 13 нови отговора.

Дур бре! Grinning

# 152
 Силвия- честно казано имам чувството,че се правиш на неразбрала- връща се ,за да накара Бех да тръгне с нея,а не да натресе детето на Аднан.Ако такава беше целта й и е толкова комерсиална,колкото я изкарваш,точно това щеше да направи,а тя направи аборт,хайде сега ти ми кажи,че се връща за пари.Това си  е пълно изопачаване,но кой както иска да го разбира.Повече няма какво да обяснявам елементарни и очеизвадни неща.

Толкова са елементарни, че и ти не се разбираш какво говориш. Иска да си върне Бехлюл. Да се разведе с Аднан, така ще е по-лесно. Няма да е обвързана, а Бехлюл няма да се "измъчва" от угризения на съвестта, че е предал чичо си, защото тя няма да е негова съпруга. Кажи сега, ти кое не разбра? Кое е неправилното тук? Как ще накара Бехлюл? Те може да се срещат по хотели и тя да си го кандардисва да избягат заедно. Защо трябва да остава в къщата?

# 153
Фирдевс остави избора на дъщеря си не толкова за да вметне чувство за вина на Аднан- тя  наистина се изплаши че всичко е изгубено- видяхме как плачеше. За момента дори и тя беше безсилна - незнаеше как да се справи със ситуацията

Да , и аз мисля ,че се уплаши , но и някак примирено реагира , което никак не е в стилът и ! Затова , все пак , накрая , ей така , за вески случай , метна този обвинителен и убийствен поглед на Аднан и хептен го втрещи човека ! И не само него де ! Peace

# 154
Бихтер отиде на хотел,защото реши ,че сега е моментът Бехлюл да я последва.
Само ,че сметката и е без кръчмар.
Бехлюл съжалява не за Бихтер ,а че се е поддал на страстта си
Мисълта му е само, ако може   чичо му , да не страда.
 За него това е краят на връзката им.
Само се чуди как ще се отърве от Бихтер

Пълни глупости.... Grinning  Виждаш само в черно и бяло, къде е дъгата?! Mr. Green

Абе само Вие сте умните тук. Който изповяда различно мнение и е глупав. Хайде спрете се вече и престанете да нападате Силвия Мария. Като не Ви харесват мненията и не ги четете.И аз не харесвам изказванията на някои от Вас, но не повтарям постоянно като развалена грамофонна плоча, че сте глупави #2gunfire

Hug

# 155
  Силвия,не  искам  да споря,разбирай ги нещата ,както си искаш.

# 156

Виж, ти и да спориш, и да не спориш, аз нещата пак ще ги разбирам както си искам. Кажи само, според теб, няма ли да е по-лесно да избягат по този начин?

# 157

Нечестният не може да обича - няма любов , където няма чест. И толкова.

Не разбирам - такава категоричност  newsm78
чест- Съвкупност от нравствени качества и принципи на отделната личност, които са достойни за уважение и създават добро име в обществото.
любов-Чувство на самоотвержена и силна привързаност към някого, основано на кръвно родство, приятелство, разбирателство. Майчина любов. Синовна любов. Любов към родината. Любовта между хората.

# 158
Виждам че се припамня че Бихтер веднъж е напускала Аднан .Това беше когато той я изнасили -е всяка уважаваща себе си жена ще го направи. Но тя пак се върна. Опита се да го напусне заедно с Бехлюл но той се отказа . Само че тогава без никакъв срам Бихтер изтегли пари от Аднан -ако е почтена ще го направи ли

# 159
Кой е казал,че Аднан е любовта й? Аз много ясно съм се изразила,но имам чувството,че някой чете както му падне.Като се разведе нали ще е далеч от Бех,как ще се бори за него тогава-от разстояние?
Никой. Къде съм написала, че си казала, че Аднан е любовта й?  newsm78 Прочетох те внимателно, както винаги чета, преди да изразя несъгласие с нещо, но ти не си ме разбрала.  Wink
А ясно - не й се бори от разстояние, трябва да е там, за да продължат да мамят Аднан още малко, че това му е малко.
Всъщност - предстои да видим защо ще се върне, така че май разговорът ни е излишен засега. Ще видим по-нататък какво ще стане.

Последна редакция: пт, 29 апр 2011, 22:37 от ·٠•Snejka•٠·

# 160

Виж, ти и да спориш, и да не спориш, аз нещата пак ще ги разбирам както си искам. Кажи само, според теб, няма ли да е по-лесно да избягат по този начин?

bouquet
Силве ,Той Бехлюл не иска да я вижда ти си мислиш ,че ще ходи при Бих по хотели.
Тя знае,че САМО  Аднан е оръжието и против Бех ,за да го изнудва за любов

[/b]
Всички го знаят ,но искат да си пишат за Голяма любов

# 161
  • На изток от рая...
Аз не съм гледала напред, но как пък знае чие е детето.
Като се има предвид, че доста време мина от последната "любовна" нощ на Б и Б, май доста по-вероятно е детето да е на Аднан.
За мен пък едно от най-големите падения за една жена е да не знае от кого е бременна или пък да лъже един мъж, че е бременна от него с ясното съзнание, че детето е на друг.

# 162
Аз малко да подхвана Мадмоазел ! Wink Та като  е толкова бяла и добра , защо като първа махленка се обади на Бешир да го пита дали има да и казва нещо ? Бешир този път постъпи мъжкарски - спази даденото обещание !

# 163
Ами ако беше просто и единствено безсрамна, щеше да се ожени за Аднан, само за да се разведе след известно време и да получи солидна издръжка. Какво сте се вторачили в тия пари, не мога да разбера.  ooooh! За милиардер като Аднан това е просто смешна сума. Да не говорим, че Фифи се натъкми с бижу на почти същата стойност с неговите пари, пък не виждам толкова да я плювкате... Grinning

# 164
 Силвия,не  искам  да споря,разбирай ги нещата ,както си искаш.

Аз какво и защо мисля съм казала,повече нямам намерение да се обяснявам.Ако беше по-лесно,нямаше да се върне,само това ще кажа и спирам.
  Нека видим как и защо се връща,идва ми в повече вечното плюене тук,честно да си кажа,сякаш всички са невиннички  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт