Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 45

• 29 449
  • 732
  •   1
Отговори
# 135
  Не се изнася завинаги,защото разбира,че е бременна с детото на мъжа,когото обича безумно и иска да даде шанс на това дете да живее ,връща се ,за да се бори за любовта си,по-ясно от това не знам как да го напиша и това няма нищо общо  с парите.Като разведена жена щеше да има достатъчно много пари,но тя рискува всичко за любовта. Извинявам се,че повтарям нещо,което вече съм написала  Peace

# 136

Това или да е мъртъв-мисля,че първото е по-голямо наказание честно казано.

Именно !  Peace Така мисля и аз ! Peace

# 137

Да бе. Да каже, че нямат общо с Бехлюл (както ще направи), но да си тръгне. Оттам нататък е свободна да прави каквото и с когото си поиска. Щом лъже Аднан за такива работи като го гледа в очите, за нея е нищо работа да измисли как да си тръгне от къщата и да се раздели с Аднан. Въпроса е обаче, че няма от какво да живее...  ooooh!

Как да няма- жената е учила в чужбина и то не къде да е, има образование, пък и красива, гладна няма да остане, hahaha hahaha hahaha

# 138
  Силвия,тя не е сама,като проговори ще изгори и Бехлюл,той колко пъти й каза не,да не казва и тя уважава желанието му.Да не е сама в тая връзка? То е ясно като бял ден,какво има да се дискутира въобще не знам.

# 139
Не знам къде я виждате тази любов в Бихтер или в Бехлюл.

Нечестният не може да обича - няма любов , където няма чест. И толкова.

# 140
...връща се ,за да се бори за любовта си...
#Crazy #Crazy #Crazy

# 141
 Не се изнася завинаги,защото разбира,че е бременна с детото на мъжа,когото обича безумно и иска да даде шанс на това дете да живее ,връща се ,за да се бори за любовта си,по-ясно от това не знам как да го напиша и това няма нищо общо  с парите.Като разведена жена щеше да има достатъчно много пари,но тя рискува всичко за любовта. Извинявам се,че повтарям нещо,което вече съм написала  Peace

Има дете от "любовта на живота си", но се връща в къщата на съпруга си. Това дете ще се предполага, че е на Аднан. За какъв шанс говорим?!? Да има дете от племенника, но да живее в къщата на чичо му и да го представя за негово дете. И как ще се бори за любовта си, по-точно? Ще каже, че детето е от Бехлюл ли? Глупости.
Има алтернатива да признае на Аднан, че детето не е негово (да не споменава Бехлюл) и да се махне. Тогава вече да се бори за каквото иска.
Като не иска да навреди на Бехлюл, да не го намесва, проста да каже, че иска развод и толкова. Нали е много изобретателна в лъжите...

# 142
Фирдевс остави избора на дъщеря си не толкова за да вметне чувство за вина на Аднан- тя  наистина се изплаши че всичко е изгубено- видяхме как плачеше. За момента дори и тя беше безсилна - незнаеше как да се справи със ситуацията

# 143
 Какво странно има?Аз ли съм се изразила неясно или какво  newsm78

# 144
  • София
Бихтер отиде на хотел,защото реши ,че сега е моментът Бехлюл да я последва.
Само ,че сметката и е без кръчмар.
Бехлюл съжалява не за Бихтер ,а че се е поддал на страстта си
Мисълта му е само, ако може   чичо му , да не страда.
 За него това е краят на връзката им.
Само се чуди как ще се отърве от Бихтер

Пълни глупости.... Grinning  Виждаш само в черно и бяло, къде е дъгата?! Mr. Green

Абе само Вие сте умните тук. Който изповяда различно мнение и е глупав. Хайде спрете се вече и престанете да нападате Силвия Мария. Като не Ви харесват мненията и не ги четете.И аз не харесвам изказванията на някои от Вас, но не повтарям постоянно като развалена грамофонна плоча, че сте глупави #2gunfire

# 145
  Силвия- честно казано имам чувството,че се правиш на неразбрала- връща се ,за да накара Бех да тръгне с нея,а не да натресе детето на Аднан.Ако такава беше целта й и е толкова комерсиална,колкото я изкарваш,точно това щеше да направи,а тя направи аборт,хайде сега ти ми кажи,че се връща за пари.Това си  е пълно изопачаване,но кой както иска да го разбира.Повече няма какво да обяснявам елементарни и очеизвадни неща.

# 146
# 147
 Какво странно има?Аз ли съм се изразила неясно или какво  newsm78
Ами понякога такива ги пишеш, че чак не знам дали и ти си вярваш. Вместо да се разведе и да се бори за любовта си, тя се връща в къщата, при мъжа си, да се бори за любовта си, която не е той.  Не ти ли звучи малко абсурдно?

# 148
Бехлюл се надява да се отърве от Бихтер не не.
 Моли яда не го прави ,но  Бихтер се връща /както се ожени/НАПУК
Вампирясва и започва да тормози и досажда на  Бехлюл,персонала,Аднан майка си ....всички

# 149
Не знам къде я виждате тази любов в Бихтер или в Бехлюл.

Нечестният не може да обича - няма любов , където няма чест. И толкова.
newsm10

Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт