Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 45

• 29 403
  • 732
  •   1
Отговори
# 210
От днешната серия разбрах, че чувството на вина на Бех към чичо му е по-голямо от любовта към Бих. Може би затова се опитва да изкупи вината си чрез годежа с Нихал   Thinking

Няма логика.
Ако си виновна пред майка си ,да казваш ,че ще се жертваш за брат си,заради нея.
Къде е логиката?
Брат ти не ти ли е достатъчно скъп?

# 211
чаровница, Бихтер ще напусне къщата и никога повече няма да се върне. Ще отглежда детето си в Дубай, и много емири ще паднат на колене пред нея, ще я обсипват с злато и ще и купуват палати , но тя ще остане вярна на голямата си любов  Mr. Green. Когато детето стане на 4г. ще се видят с Бех, на летището в Истанбул, където тя се връща, за да посети майка си... coming soon

Фирдевс ще се омъжи за онзи newsm78, богатия и ще купи завода на Ферари, където ще се произведе модел, на нейно име. Междувременно ще спечели и конкус Мис баба Турция и ще стане рекламно лице на Нивея за бръчки.

Дениз ще си замине за Франция и ще започне връзка с колега на баща си, но никога няма да изпитва тази нежна любов, която е изпитвала към Аднан. 2 Години след нейното заминаване Аднан ще разбере, че това е любовта на живота му и ще отиде в Париж. Ще направи всичко възможно, за да ги раздели. Тя няма да отстъпи, защото е дала дума, че ще се омъжи. Аднан обаче не търпи отговор не, затова я отвлича от таванското помещение на бул. Ла Кроазет № 7, , след което отвлича и самолет на Air Lib, за да я върне в Истанбул Mr. Green...
smile3532 smile3532 smile3532

# 212
loca-сълзи ми потекоха с Мис баба Турция  smile3532 и Нивеа за бръчки-много си добра,продължавай,а с Нихал какво ще стане ,да не пропуснем някой,нали  Wink
  А Аднан терорист  заради Мадмоазел е точно в десятката  rotfImao
  Аднан само след две години като е разбрал,пак е нищо ,бързо е  Joy

# 213
Като отказваш да простиш, ти се вкопчваш в миналото, а в такъв случай е невъзможно да бъдеш в настоящето.
За мен да можеш да простиш е  съз­на­тел­но уси­лие на во­ля­та, яс­но да можеш да  оп­ре­де­лиш и прецениш как­во пом­ра­ча­ва лю­бов­та  към дру­гия и пос­ле, ка­то се опи­та­ш да се пос­та­виш в не­го­ва­та по­зи­ция, да съ­у­ме­ш да из­т­ри­еш бол­ка­та....
Бли­зост­та и до­ве­ри­е­то меж­ду два­ма ду­ши не за­ви­сят от то­ва, ни­ко­га да не се на­ра­ня­ват вза­им­но, ни­ко­га да не си про­ти­во­ре­чат или ни­ко­га да не се ра­зо­ча­ро­ват един друг, а от тях­на­та спо­соб­ност да си про­ща­ват и да ис­кат прош­ка.
Когато човек обича връзката му може да устои на времето.

# 214
loca-сълзи ми потекоха с Мис баба Турция  smile3532 и Нивеа за бръчки-много си добра,продължавай,а с Нихал какво ще стане ,да не пропуснем някой,нали  Wink

Писах със скоростта на светлината  - отивам да редактирам правописни грешки Embarassed

Трябва за всички разбира се, да се измисли сценарии - но задължително с хепи енд Mr. Green

# 215
loca-сълзи ми потекоха с Мис баба Турция  smile3532 и Нивеа за бръчки-много си добра,продължавай,а с Нихал какво ще стане ,да не пропуснем някой,нали  Wink

Писах със скоростта на светлината  - отивам да редактирам правописни грешки Embarassed

Трябва за всички разбира се, да се измисли сценарии - но задължително с хепи енд Mr. Green
Ама то нали знеш че за някои хепи енда е Бех с Бих ,за други Бех с Нихал . А що пък да не си врътне един харем, нали все пак е Турция:)

# 216
Като отказваш да простиш, ти се вкопчваш в миналото, а в такъв случай е невъзможно да бъдеш в настоящето.
За мен да можеш да простиш е  съз­на­тел­но уси­лие на во­ля­та, яс­но да можеш да  оп­ре­де­лиш и прецениш как­во пом­ра­ча­ва лю­бов­та  към дру­гия и пос­ле, ка­то се опи­та­ш да се пос­та­виш в не­го­ва­та по­зи­ция, да съ­у­ме­ш да из­т­ри­еш бол­ка­та....
Бли­зост­та и до­ве­ри­е­то меж­ду два­ма ду­ши не за­ви­сят от то­ва, ни­ко­га да не се на­ра­ня­ват вза­им­но, ни­ко­га да не си про­ти­во­ре­чат или ни­ко­га да не се ра­зо­ча­ро­ват един друг, а от тях­на­та спо­соб­ност да си про­ща­ват и да ис­кат прош­ка.
Когато човек обича връзката му може да устои на времето.

Като чета писаното от теб е страхотно ,но не намирам връзка с кои герои е?

# 217
loca ,  Hug нали ти казах аз , че ще ти се получат нещата !  Peace
Много ме разсмя , благодаря ти !   bouquet

vesselaa ,  Hug най- големият подарък , който човек може да си направи - и на себе си и на останалите хора , е прошката !  Peace
Когато човек обича силно и безусловно  , връзката му устоява не само на времето , но и на всички трудности и препятствия ! И остава завинаги - дори , когато другият вече го няма ! Hug

# 218
От днешната серия разбрах, че чувството на вина на Бех към чичо му е по-голямо от любовта към Бих. Може би затова се опитва да изкупи вината си чрез годежа с Нихал   Thinking

Няма логика.
Ако си виновна пред майка си ,да казваш ,че ще се жертваш за брат си,заради нея.
Къде е логиката?

А ти защо търсиш логика в постъпките на Бех? Той  е един объркан човек и преди всичко мъж със своята страст към жените, така че плейбойската му същност надделява пред логиката  Peace

# 219
 vesselaa,gospojata-страхотни мисли  Hug

# 220

Няма логика.
Къде е логиката?
Aко това ще направи майка ти щастлива и имаш да изкупваш вина към нея,която тя не знае (освен това брат ти е нейно дете ,а ти си доведено), защо не. Малко сложно, но така си задала въпроса,че нямаше как по-просто да се отговори.

# 221
  Да взема да врътна и аз един сценарий  Laughing  Бех и Них в моя може да са заедно една седмица,после Б и Б,да се редуват ,да няма сърдити,а за рехабилитация  и събиране на сили за тези две млади жени-при мама Фифи,това са само идеи за новата  ми творба  Joy Моя малко на разврат удря-ама нищо,за всекиго по нещо  Joy

# 222
...номинираните красавици за утре, в Анталия!  bouquet  bouquet  bouquet

# 223
Това поскоро приляга за Аднан, въпреки всичко което стова пак ще прегърне жена си и ще и подаде ръка......

# 224
ivana27, аз Бех го недолюбвам -  и двете ще избягат от него и ще си намерят свестни мъже  Mr. Green. За него все още се чудя, какво да го правя. Абе...май измислих  - ще си го взема за мен Mr. Green

Чаровна, давай твоя Grinning, че аз след малко отивам да гледам филм Hug

Общи условия

Активация на акаунт