Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 45

• 29 384
  • 732
  •   1
Отговори
# 225

Няма логика.
Ако си виновна пред майка си ,да казваш ,че ще се жертваш за брат си,заради нея.
Къде е логиката?
Брат ти не ти ли е достатъчно скъп?
......................................................................................

А ти защо търсиш логика в постъпките на Бех? Той  е един объркан човек и преди всичко мъж със своята страст към жените, така че плейбойската му същност надделява пред логиката  Peace
Постъпките на Бех са абсолютно логични за плейбойската му същност.
Той се даде под наем на Бих и окончателно на Нихал защото и двете  за това  стават.
Едната само за секс,другата за семейство
А той разбира от жени

Последна редакция: сб, 30 апр 2011, 10:52 от silvia_maria

# 226
charovnica  ,  Hug!
 Дами , пожелавам ви лека нощ и татлъ сънища ! Хубав и спокоен уикенд на всички ! Аз ще пътувам и се надявам като се върна , да не сте изписали няколко теми , че да не мога да ви догоня !  Wink
Приятни почивни дни !   bouquet

# 227
KraLeva66, за какво са номинирани?

# 228
  За моя-утре ще го сътворя,засега само нахвърлям идеи,само подсказвам,че Бех ще бъде максимално изцеден от де що женоря има,накрая може да вземе той сам да избяга от тях,а те да го гонят  Laughing Ще видим какви ще ги накъдря утре -обещавам да има по много от всичко  Laughing
  gospojata-приятен уикенд   bouquet

# 229
От днешната серия разбрах, че чувството на вина на Бех към чичо му е по-голямо от любовта към Бих. Може би затова се опитва да изкупи вината си чрез годежа с Нихал   Thinking

Няма логика.
Ако си виновна пред майка си ,да казваш ,че ще се жертваш за брат си,заради нея.
Къде е логиката?
Брат ти не ти ли е достатъчно скъп?

През целият филм Бехлюл се бори с чувтсвата си към Бихтер , но истината е че той наистина се опитва да изкупи вина към чичо си чрез НИхал , той видя и тепърва ще вижда какво е причинил на чичо си и в последствие какво може да причини на Нихал и това го  убива . Затова той избира семеиството , но вече е късно. иди и кажи на една вече много влюбена жена че  избираш чичо си пред нея и то на жена като Бихтер. Тя няма как да се постави на негово място защото не е, но едва ли тя би допуснала да е любовница на НИхат да кажем ,както постъпва Бех с чичо си .той ги предава всички

# 230
  Желая лека нощ на всички и сладки сънища  Hug
   За лека нощ-една прекрасна любовна песен  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 29 апр 2011, 23:47 от charovnica

# 231
  По - скоро Бехлюл е един доста объркан човек . От една страна го дърпа любовта му към Бихтер . От друга страна , се разкъсва от чувството на вина , което го е обзело . Не знае как да излезе от ситуацията , защото иска да направи така , че хем вълка да е сит , хем агнето цяло .
Но от всичко това , се оплита още повече , и май и той самият вече незнае  кого наистина обича , какво иска , и как е най- правилно да постъпи . Особено с дишащата постоянно  във врата му Бихтер  Crazy

# 232
   Още една невероятна  любвна песен-изповед  Heart Eyes

# 233

Ами не са номинирани всичките от колажа. Това явно е класацията на някой фен.

# 234
  • Пловдив

Добро утро....

# 235
Добро утро.  bouquet

Ами не са номинирани всичките от колажа. Това явно е класацията на някой фен.
Благодаря, разбрах за какво иде реч.  Hug

# 236
Здравейте Simple Smile
Иска ми се да изкажа и аз мнението си след снощната серия.

Бихтер е ужасен човек- това е категоричната ми позиция!
Тръгна си. Как може? Такива хора като нея, които създават грамадни проблеми и бягат след това са най- низките хора. Нищо достойно няма в постъпката й. Само бягство от отговорност.
Забърка кашата и хукна през глава. Дори не си й помисли да застане очи в очи с човека, когото нарани и да му заяви причините, поради които е взела това решание. Остави майка си да й оправя бакиите.

Долно, безгръбначно същество. Това е Бихтер.
Даже и безотговорния Бехлюл е над нея.

# 237
Здравейте мили дами   bouquet
Много ме впечатли снощи сцената със замисления Аднан в кафенето и страдащият Бехлюл отвън. Страхотно го изигра Киво - истински и професионално.
А Бих докато развяваше знамето, снощи си сви опашката и изчезна. Е, браво на нея, така се решават проблеми newsm78

Снежка  Hug виж, че като зачезна и аз като Бех как Киво цяла серия плаче за мен  Laughing Отсъствах по хубав повод в семейството, но скоро ще се върна, може да ти пиша на лични  Heart Eyes

Lady Vi  Hug няма да спра да ти се радвам!
Емилка  Hug Peace
Силвия-Мария, много ми харесва снимката на Киво на аватара ти! Поздравления!  bouquet Hug Шик и сладур - направо 2 в 1!

# 238
Здравейте Simple Smile
Иска ми се да изкажа и аз мнението си след снощната серия.

Бихтер е ужасен човек- това е категоричната ми позиция!
Тръгна си. Как може? Такива хора като нея, които създават грамадни проблеми и бягат след това са най- низките хора. Нищо достойно няма в постъпката й. Само бягство от отговорност.
Забърка кашата и хукна през глава. Дори не си й помисли да застане очи в очи с човека, когото нарани и да му заяви причините, поради които е взела това решание. Остави майка си да й оправя бакиите.

Долно, безгръбначно същество. Това е Бихтер.
Даже и безотговорния Бехлюл е над нея.

smile3501 smile3501 smile3501

Здравейте,

Много се радвам на пишещите, с ясна и аргументирана позиция

# 239
Здравейте мили дами   bouquet
Много ме впечатли снощи сцената със замисления Аднан в кафенето и страдащият Бехлюл отвън. Страхотно го изигра Киво - истински и професионално.
А Бих докато развяваше знамето, снощи си сви опашката и изчезна. Е, браво на нея, така се решават проблеми newsm78

Силвия-Мария, много ми харесва снимката на Киво на аватара ти! Поздравления!  bouquet Hug Шик и сладур - направо 2 в 1!

newsm10

real inima    Hug,
·٠•Snejka•٠· Hug

Общи условия

Активация на акаунт