Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 45

• 29 377
  • 732
  •   1
Отговори
# 285
А Бехлюл с какви очи ще гледа цял живот Аднан, а вече и Нихал? Бихтер ще живее с вината си пред Аднан, а Бехлюл пред трима от семейството - Аднан, защото му бе син и го предаде, Бихтер, защото не успя да опази любовта им, и Нихал, защото се възползва от чувствата й.

# 286
"Бихтер обича...", "Бихтер чувства...". Стига вече!  ooooh! То само тя има чувства?!? ooooh!  Не се ли замисляте на Нихал и Аднан какво им е? Само Бихтер е най-наранената, че и на всичкото отгоре и жертва ще се изкара, безочие... да знаеш, че си виновен, но на всичката отгоре да се правиш на оскърбен,  наглост. Бихтер отблъсква с поведението си.

И къде се измъчват Бихтер и Бехлюл?  Joy Щом ще продължат "връзката" си, и то в къщата... голямо мъчение пада, ей, ще се поболеят тези двамата от мъка заради Аднан.  Sick

# 287
Нещо си в огромна грешка...... ooooh! Никой от пишещите тук не оправдава изневярата. Къде си прочела нещо  подобно?! ooooh! Само че една част от нас смята, че Б и Б не са закоравелите злодеи, вампири и т.н., самите те се измъчват от чувството за вина. Няма само бяло и черно,в  нито един от героите. Пази боже човек да е изправен пред такива дилеми. А пък вие се изкарахте направо ангели, още малко и крилца ще ви поникнат.  Grinning Никога не сте грешали в живота си сигурно! ooooh!

Кога изпитаха вина и двамата? Може да съм пропуснала някой еп

# 288
Чудовище.кучка.вампир.отвратителна........Много злоба,много жлъч.По-спокойно,ще се самоотровите

# 289
Най-правилно щеше да бъде,ако Бехлюл си беше тръгнал още в първият момент,когато осъзна,че предава чичо си.Млад е,щеше да си намери късмета другаде.Не го разбирам..
Не ми се иска да го обвинявам с повурхностни обвинения ,че е заради парите и т.н..освен това,да те бяха за него семейството му,животът му,но той ги предаде.И вместо да си понесе последствията и да си тръгне докато е време ,остана..
Бихтер определено е противоречива личност и не всичко,което прави е разумно и правилно,да не кажа почти нищо,но ако тя беше толкова нечовечна ,колкото смятат някои,щеше да остане в къщата ни лук яла,ни лук мирисала,сякаш нищо не е станало..
След като е осъзнала ,че е допуснала грешка,по-разумно е да си тръгне.Отдавна трябваше да го направят двамата с Бехлюл,всеки поотделно!

# 290
.Аз като жена не мога да приема подобно поведение на друга жена.Недопустимо е.
Явно си жена омъжена за човека който обича, а представяш ли си да не беше така, да беше като Бихтер. МНого е лесно да  не изневериш когато обичаш човека до теб. Според мен точно сега Бихтер си получава заслуженото затова че се омъжи напук

# 291
"Бихтер обича...", "Бихтер чувства...". Стига вече!  ooooh! То само тя има чувства?!? ooooh!  Не се ли замисляте на Нихал и Аднан какво им е? Само Бихтер е най-наранената, че и на всичкото отгоре и жертва ще се изкара, безочие... да знаеш, че си виновен, но на всичката отгоре да се правиш на оскърбен,  наглост. Бихтер отблъсква с поведението си.

И къде се измъчват Бихтер и Бехлюл?  Joy Щом ще продължат "връзката" си, и то в къщата... голямо мъчение пада, ей, ще се поболеят тези двамата от мъка заради Аднан.  Sick

Силве,
връзката приключи вече.
Бех окончателно къса с Бих/с обиди и омраза/ след 2-3 серии и я моли да не се връща в къщата
 ,но тя лъже Аднан/че го обича/ и се връща  в къщата/ само за да тормози всички

# 292
Ейй, големи плювки по Бихтер. Изневерила на мъжа си. Чудно ми е обаче, защо Бехлюл е пощаден от плювките?! newsm78 Неговото предателство не е ли по-голямо?! #Crazy
И стигате дотам дори да възхвалявате годежа му с Нихал?! Значи е правилно според вас Бихтер да се махне, а Бехлюл да се ожени за Нихал...Това ще измие греха му сигурно... ooooh! Боже, боже!

И по повод чувствата, всички изпитват такива, никой не е безчувствен идиот.

# 293
Най-правилно щеше да бъде,ако Бехлюл си беше тръгнал още в първият момент,когато осъзна,че предава чичо си.Млад е,щеше да си намери късмета другаде.Не го разбирам..
Не ми се иска да го обвинявам с повурхностни обвинения ,че е заради парите и т.н..освен това,да те бяха за него семейството му,животът му,но той ги предаде.И вместо да си понесе последствията и да си тръгне докато е време ,остана..
Бихтер определено е противоречива личност и не всичко,което прави е разумно и правилно,да не кажа почти нищо,но ако тя беше толкова нечовечна ,колкото смятат някои,щеше да остане в къщата ни лук яла,ни лук мирисала,сякаш нищо не е станало..
След като е осъзнала ,че е допуснала грешка,по-разумно е да си тръгне.Отдавна трябваше да го направят двамата с Бехлюл,всеки поотделно!

За Бехлюл съм съгласна. А Бихтер щеше да остане в къщата ни лук яла, ни лук мирисала, ако беше сигурна, че Аднан не е повярвал. След като му звънна и той не вдигна, а после Бехлюл отиде в къщата в Рива, на нея й беше ясно, че всичко е излезнало наяве. И като страхливка избяга...

Бехлюл е на същото ниво като Бихтер, с разликата, че по-малко се набива на очи.

# 294
Бихтер си тръгна, не защото е осъзнала грешката си, не от срам или неудобство, не от огорчение, а защото последва наследеният от майка си инстинкт за оцеляване. Много по лесно е да изиграеш ролята на огорчена жертва , отколкото да даваш отговори очи в очи. Тя си тръгна , за да спечели време и да помисли как да излезе от ситуацията, ако беше останала в къщата нямаше нито един полезен ход. Връщането и след време го доказва.
Отонсно постановката на Хилми в Рива- хората му просто онагледиха една истина!

# 295

СТРАХОТНА СИ СИЛВЕ! Hug Hug Hug

Така де, Бихтер е толкова "измъчена" и "наранена",  Mr. Greenче се измъкна като мокра връв от нова кошуля!
И защо търсеше Аднан по телефона newsm78 - е ми да провери какво е настроението и пак със "скъпи" и "мили" да се опита да го забаламоса!
А-а-а голямо безочие проявяват и тя и Фирдевс! Crossing Arms
Ама и шапка им свалям те са от сорта - "хем се оцапват,хем знаят и как да се избършат" ! Naughty

Вярно е това,че не сме ангели - хора сме и имаме своите прегрешения,но това не значи,че нямаме право да отхвърляме поведение подобно на Бихтер.А Бехлюл - просто няма да го коментирам - толкова е жалък,че се чудя как жените се влюбват в него,явно става само за развлечение и sex!

# 296
.Аз като жена не мога да приема подобно поведение на друга жена.Недопустимо е.
Явно си жена омъжена за човека който обича, а представяш ли си да не беше така, да беше като Бихтер. МНого е лесно да  не изневериш когато обичаш човека до теб. Според мен точно сега Бихтер си получава заслуженото затова че се омъжи напук

Донякъде е така,но мога да кажа на 100%,че мъжа ми ме обича много повече,отколкото аз него.Не бих се подиграла обаче така,както Бих. На добрината му не бих отвърнала с предателство.А и все пак и аз го обичам. Simple Smile
@Дари@,съгласна съм-да беше си тръгнал,но явно си мислеха,че всичко е само за кратко и после всичко ще е постарому.Уви...
И последно-никой не оправдава Бех,защото явно част от мъжете са си такива-това им е природа.По-скоро скочиха доста жени заради Бих,защото не е адекватна и нормална постъпка.Не....Не съм ангел и още нямам крилца.Имам опит в живота и нищо не ми е чуждо.Просто всичко има граници и всяко начало трябва да има и край.Какво съм аз,ако искам само аз да съм добре и да си вея байряка,а от 1 моя грешна постъпка нараня и съсипя живота на толкова хора...

# 297
Ейй, големи плювки по Бихтер. Изневерила на мъжа си. Чудно ми е обаче, защо Бехлюл е пощаден от плювките?! newsm78 Неговото предателство не е ли по-голямо?! #Crazy
И стигате дотам дори да възхвалявате годежа му с Нихал?! Значи е правилно според вас Бихтер да се махне, а Бехлюл да се ожени за Нихал...Това ще измие греха му сигурно... ooooh! Боже, боже!

И по повод чувствата, всички изпитват такива, никой не е безчувствен идиот.

Разликата между Бехлюл и Бихтер е голяма
1.Бехлюл не е женен
2.Бехлюл е доказан женкар и не го отрича или крие/не устоява на  жени и  не се  ангажира/
3.Бехлюл  е добър човек ,за разлика от Бихтер
4.Бехлюл не би предал Аднан по друг начин/не е обикновен предател ,а плейбой

# 298
Досега само четях темата и нямах намерение да пиша. Но сега ми се иска да напиша нещо, едно мнение на възрастна 39 годишна жена.
Някои от вас вероятно знаят какъв шегаджия е Животът, мислиш си за нещо, че това никога не може да ти се случи точно на теб, и в следващия момент изпаднеш точно в такава ситуация. Та искам да кажа на всички, които обясняват каква точно е Бихтер, колко е лоша и т.н. да не цитирам, мили дами, молете се никога да не попаднете в ситуация подобна на тази на Бихтер. И моля, не казвайте, че не е възможно да се случи, възможно е и още как. Напълно възможно е човек да се влюби до безпаметност, да не може да мисли за нищо друго освен за любимия, да не може да познае себе си, да е готов да захвърли всичко в името на любовта. Да, това не се случва само във филмите, това се случва и в живота, случва се на всякакви хора, може да се случи и на вас.
Аз не осъждам Бихтер, опитвам се да се поставя на нейно място, и си казвам "Да пази Господ!" от такава любов.
Много ми харесва филмът, отдавна филм не ме е вълнувал така. Само съжалявам, че вече знам как ще завърши, но тръпката пак я има.

# 299
Нещо тук общуването много куца пак....  Sad много агресия, много нещо. От много четене между редовете, почвате да си насосвате и сами да правите конфликти - там където няма дори предпоставка за такъв!  Peace  
И да, може да си пишете каквото искате, това не е незаконно, но регистрирайки се тук сте дали отметка, че сте прочели правилата и че ще ги спазвате..... но затова ни е такава държавата - всеки прави каквото си иска и не иска да се съобразява с никой друг освен със себе си!

Чудовище.кучка.вампир.отвратителна........Много злоба,много жлъч.По-спокойно,ще се самоотровите
Едва ли ще имаме този късмет.  Joy

meduncka аз вече веднъж го писах това, но ме изядоха с парцалите, че съм била гадателка и незнам си още каква. Сега е момента само да информирам някои потребители, че това че не съм им отговаряла не е защото се съгласявам с тях, а защото съм се убедила в тях, че са безнадеждни и не си струва да се хабиш.

Общи условия

Активация на акаунт