Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 45

• 29 358
  • 732
  •   1
Отговори
# 330
silvia_maria  ще видим ли един твой обективен коментар за конкретен минал по БТВ епизод? Без да намесваш това, което ще стане в бъдеще, няколко потребители вече споделиха, че се объркват, като коментираме така! Аз лично си взех бележка и гледам да не коментирам много бъдещите епизоди. Сега се сетих, че имахме даже спор и бяхме стигнали до извода, че превода бил подвеждаш, мисля всички се съгласихме след като ги изгледаме на БГ тогава да ги коментираме, за да не създаваме конфликти!  Peace

# 331
Нищо ново под слънцето, пак старата песен на нов глас.
За това ще си позволя да кажа- е самоуби се Бихтер,даде път на  младите, като се обичат да се вземат,
да ,но не, този лош писател и сценаристи не ги бракосъчетаха след такава уникална  любов, дето в анкетата е отразена, а Бех вместо да изпроси прошка от любимата чиста Нихал,отиде при мъртвата "вампирка",дето не я понася Joy Joy Joy
Пишете си със здраве, мен никой не ме дразни,даже си умирам от смях Joy Joy Joy

Живите и здравите ..........пътища пред тях много.
Може да се вземат ,може и не
КАКТО ВИ ХАРЕСА

А на гроба на Бих,ако се съди по брадата отива месец след смърта и.
И си плаче...... за себе си и всички ,които е наранил в това ,число Аднан,
Елиф,Бихтер,Нихал и др......
А какво изпитва към Бихтер и го казва ,като е жива

# 332
silvia_maria  ще видим ли един твой обективен коментар за конкретен минал по БТВ епизод? Без да намесваш това, което ще стане в бъдеще, няколко потребители вече споделиха, че се объркват, като коментираме така! Аз лично си взех бележка и гледам да не коментирам много бъдещите епизоди. Сега се сетих, че имахме даже спор и бяхме стигнали до извода, че превода бил подвеждаш, мисля всички се съгласихме след като ги изгледаме на БГ тогава да ги коментираме, за да не създаваме конфликти!  Peace

Това пише на темата 1 стр.

"ВХОД СВОБОДЕН за всякакви мнения и по всяко време от филма
- настояще и бъдеще."

Когато по 3 дни не дават епизод е нормално.

Ако се споменава специално ще е по-ясно за негледалите до края.Права си Peace

# 333
Здравейте отново Simple Smile
nikita1,juja_ ,ivana27  Hug

Защо някои хора си мислят, че могат да променят твърдото мнение на човек newsm78. Дори да се повтаря нещо до безкрайност, това няма как да се случи. Повечето хора са гледали вече филма докрая. Няма смисъл от напъване нито от едната, нито от другата страна. Защо темата се върти около все едни и същи глупости?

# 334
Колкото пъти влеза ,четейки, ставам все по-добра, защото някои ме подсещат непрестанно как не бива да реагирам.

И аз така...

# 335
  Не съм чела всичко до края,обаче,извинете,що за съд сте организирали тук  Shocked То голям морал,големи обиди се леят,че и някои от половин дума се обиждат и пак обиди към съфорумките има  ooooh! Я се приземете и се поспрете малко ,това е само филм и какво нахвърляне върху някой с различно мнение,пък после да бъдем толерантни- я вижте първо себе си,че тогава правете забележки.Само от четенето ми стана неприятно  Sick

# 336
Всичко е защото не знаят ,че Бехлюл обича мен ,реал инима ,Снежка ,Славенка и още някои. Ама като са казали Били Н-ама ние сме скрити лимонки-двете се карат някоя от нас печели защото ще си го поделим,няма да ни избива на ревност я Embarassed

# 337
  Много агресия,много злоба ,думи нямам просто,толкова  настървяване заради един екранен образ,добре че не влизах тук днес  Sick

# 338

Така е емилка,за мен,за теб,за друга и следваща и пак ,и пак.....и пак,само не и за Бихтер и НихалчетУ

# 339

Така е емилка,за мен,за теб,за друга и следваща и пак ,и пак.....и пак,само не и за Бихтер и НихалчетУ
[/quote
Славенка Hug
Веднага ми го поднесе и то как- майко мила, какви мисли взеха да ми се въртят из главата Embarassed Embarassed Embarassed

# 340
Славенка, много хубаво пожелание за лека нощ и татлъ сънища....

# 341
За лека нощ един мой любим цитат
Ако Бог забравеше за момент, че съм една парцалена кукла и ми подареше късче живот, щях докрай да уползотворя това време.
Може би нямаше да казвам всичко, което мисля, но със сигурност щях да мисля всичко това, което казвам тук.
Бих придавал стойност на нещата не спрямо това колко струват, а спрямо това, което означават.
Щях да спя малко, да мечтая повече, защото за всяка минута, когато затваряме очите си, губим 60 секунди светлина.
Бих продължил, когато другите спираха, бих се събуждал, когато другите спяха.
Бих слушал, когато другите говореха и колко бих се наслаждавал на един хубав шоколадов сладолед!
Ако Бог ми подареше късче живот, бих се обличал просто, бих лежал по очи пред слънцето, оставайки непокрито не само тялото си, но и душата си.
Боже, ако можех, бих изписал омразата си върху леда и бих чакал да изгрее слънцето. Бих изрисувал върху звездите с вдъхновението на Ван Гог едно стихотворение на Бенедит, а песен на Шерат би била серенадата, която бих подарил на Луната.
Бих поливал със сълзите си розите, за да почувствам болката от прегръдката им...
Боже, ако имах едно късче живот... Нямаше да оставя да премине дори един ден, без да кажа на хората, че обичам, че ги обичам.
Бих накарал всеки мъж и жена да повярват, че са мои любими и бих живял влюбен в любовта.
На хората бих посочвал колко грешки правят, като мислят, че спират да се влюбват, когато остареят, без да разбират, че остаряват, когато спират да се влюбват!
На малкото дете бих дал крила, но бих го оставил само да се научи да лети.
На възрастните бих показал, че смъртта не настъпва в резултат на преклонната възраст, а в резултат на забравата.
Научих толкова неща от вас, хората...
Научих, че всички искат да живеят на върха на планината, без да знаят,че истинското щастие се намира в начина, по който изкачваш стръмния склон.
Научих, че когато новороденото за първи път стисне в малката си длан пръстта на баща си, го пленява завинаги.
Научих, че човек бива оправдан за това да гледа другия отвисоко, само когато трябва да му помогне да стане.
Толкова много неща научих от вас, но те реално няма да ми послужат много, защото за съжаление ще съм напуснал този свят.
Винаги трябва да казваш това, което чувстваш и винаги да правиш това, което мислиш."

# 342
ОК и аз спирам да споря никой неможе да промени мнението на другият , виждаме го с различни очи и според вижданията си ги съдим.
Само мога да кажа дано никоя от нас не срещне мъж като Бехлюл в живота си.
Лека вечер на всички

# 343
емилка, толкова любимо ми е това на Маркес , всеки ден си го чета на стената  bouquet

# 344
ОК и аз спирам да споря никой неможе да промени мнението на другият , виждаме го с различни очи и според вижданията си ги съдим.
Само мога да кажа дано никоя от нас не срещне мъж като Бехлюл в живота си.
Лека вечер на всички

Напротив,ако не си имала лоши момчета ,не си живяла истински

само

"Не плачи, когато всичко свърши. Усмихни се, че нещо ти се е случило"

Лошо момче-Мадлен Алгафари

В живота ни поне веднъж

се срещаме с фатален мъж.

летиме в друго измерение,

а после... идват, без съмнение,

бездънна дупка и тъга.

Кълнем проклетата съдба:

защо ли с него ни събрала,