Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 45

• 29 334
  • 732
  •   1
Отговори
# 405
di-ni     bouquet    Hug

# 406
Момичета , моля да ме извините за този спам , но няма да позволя тази персона да отрови и развали темата с безумията си ! Част от пишещите тук , знаят за какво говоря !

Още веднъж , се извинявам на всички !  bouquet

Не я знам коя е въпросната, но ще бъде интересно да ни просветлиш  Peace

Бех всъщност не се променя, свързвайки се с Нихал, той просто се съгласява с всичко, в стремежа си да се хареса на чичо и защото му е все едно

# 407
di-ni ,  bouquet Съжалявам , но наистина не схванах шегата ! може би , защото , когато става дума за този ....потребител , всякакво чувство за хумор ми липсва ! Умея да се шегувам , нося на майтап , мисля ,че си имала възможност и сама да се убедиш , даже скоро писах ,че ми липсват закачките тук , така че няма за какво да се извиняваш , аз се извинявам отново !   bouquet

# 408
Момичета , моля да ме извините за този спам , но няма да позволя тази персона да отрови и развали темата с безумията си ! Част от пишещите тук , знаят за какво говоря !

Още веднъж , се извинявам на всички !  bouquet

Не я знам коя е въпросната, но ще бъде интересно да ни просветлиш  Peace

Бех всъщност не се променя, свързвайки се с Нихал, той просто се съгласява с всичко, в стремежа си да се хареса на чичо и защото му е все едно

newsm10

Права си ,че Бех няма как да се промени.
Аз писах ,че с Нихал  е различен
Обича я .

Може би трябва да направим анкета кое е по-добре?
Да си разлюбена от плейбой
Да си женена за плейбой
Да не си била с плейбой

# 409
Когато любовта ви позове, последвайте я, макар пътеките и да са стръмни и сурови.
И когато крилете и се разперят върху вас, отдайте и се, макар и мечът, скрит в перата и, да ви ранява.
И когато тя ви проговори, повярвайте и,
макар гласът и да руши мечтите ви, тъй както севернякът градините попарва.
Защото любовта както е корона, тъй е и тежък кръст. Както е ластарът на лозницата, така е и резитба.
Както се издига до върхарите ви и гали нежните ви клонки, затрептели в слънчевия сяй,
така се спуска и до корените ви и зле разтърсва ги, макар и впити в почвата.
Тя като житни снопове ви сбира и стисва до гръдта си.
На хармана си после ви вършее, да се оголи зърното у вас.
Отвява ви от сламки и от плява.
Премила ви до бяла същина.
Омесва ви до податлива мекост.
И ви предава на святия си огън, за святи хлябове на Божието свято пиршество.

Всичко това ще ви стори любовта, за да познаете тайните на сърцето си и в познанието си да станете частица от сърцевината на Живота.

Но ако в своята боязън търсите само мира на любовта и нейната наслада,
тогава по-добре ще е за вас да покриете голотата си и да слезете от хармана на любовта
в свят, който не познава сезони и в който ще се смеете, но не от сърце, и ще ридаете, но не от дън душа.
Любовта не ви дава нищо освен себе си и не черпи от никого, освен от себе си.
Любовта не обсебва, но и не иска да я обсебят.
Защото на любовта и стига любовта.

Когато любите, не казвайте: "Бог е в моето сърце", а казвайте "Аз съм в сърцето на Бог".
И не мислете, че можете да сочите пътя на любовта, защото любовта намери ли ви за достойни, сама ще сочи пътя ви.
Любовта няма друго желание, освен да се изпълни.

Халил Джубран/Пророкът

# 410
 Процедурно-за любителите на цифрите и процентите, все пак не е лошо да отчитат от време на време гласовете, нали за това са анкетите..., толкова страници без %, затъжих им се Joy Joy Joy

# 411
Процедурно-за любителите на цифрите и процентите, все пак не е лошо да отчитат от време на време гласовете, нали за това са анкетите..., толкова страници без %, затъжих им се Joy Joy Joy

Ама то сега тази анкета беше безмислена, то накрая % ще се обърнат, защото още не сме видели истинската любов на Бех.  Joy

# 412
Процедурно-за любителите на цифрите и процентите, все пак не е лошо да отчитат от време на време гласовете, нали за това са анкетите..., толкова страници без %, затъжих им се

Госпожата ,  bouquet за Халил Джубран/Пророкът

Ако имаш предвид как Бех обича Нихал.
Учудвам се ,че само 62% мислят ,че я обича само като сестра.
Още поне 14 епизода той си я обича само като сестра и няма спор в това

Последна редакция: нд, 01 май 2011, 16:12 от silvia_maria

# 413

Бог да прости Иван Славков baby_neutral

ПОКЛОН

# 414
И аз имам предложение за нова анкета
До къде сте гледали сериала?
излъчените по Бтв серии
излъчените по Бтв серии и последната
Общо взето целият
Целият

# 415
  За процентите на анкетата,мислех да ги спомена,че близо 70 процента не виждат голямата любов Б-Н ,но реших че е излишно.
  juja_-че на тази база да са следващите анкети,да се знае какво се пита  newsm78,нали  Laughing,да не се получава разминаване  Crazy

# 416

ПОКЛОН

Бог да го прости ! С присъщото си чувство за хумор , точно днес си отиде от този свят !

# 417
 За процентите на анкетата,мислех да ги спомена,че близо 70 процента не виждат голямата любов Б-Н ,но реших че е излишно.
  juja_-че на тази база да са следващите анкети,да се знае какво се пита  newsm78,нали  Laughing,да не се получава разминаване  Crazy

Ами по мои данни процентите са 87 вече !

# 418

ПОКЛОН

Бог да го прости ! С присъщото си чувство за хумор , точно днес си отиде от този свят !
 Вероятно няма нищо случайно на този свят,наистина Бог да го прости!

# 419
  juja_-че на тази база да са следващите анкети,да се знае какво се пита  newsm78,нали  Laughing,да не се получава разминаване  Crazy

Ами по мои данни процентите са 87 вече !

newsm10Госпожата  Joy,наистина математиката ви е далечна наука Peace

чаровна ,а аз се чудя как цели 30 % виждат отсега нещо повече от братска обич Peace

Общи условия

Активация на акаунт