Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 45

• 29 244
  • 732
  •   1
Отговори
# 615
Не бих казала за Аднан,че е най-голямата жертва във филма.
Да не би да е първия и последния,излъган от жена си,пък било то и заради роднина. Това е ежедневието,не виждам нещо необичайно в това.

Грешката на Аднан е, че не е възпитал правилно Бехлюл.

Какво общо има изневярата на Бех с възпитанието му? Няма връзка,нито твърдя,че Аднан е лош родител. Там,където има Любов,разумът/възпитанието/околните остават винаги на заден план.

# 616
 Виновни са всички замесени,без изключение,само Бюлент не се е месил и не е вземал участие в тази каша. Иначе ако е монологът на Фирдевс излиза,че виновна е Любовта...

Виновна е забранената Любовна авантюра,
Защото  всички обичат........Мадмоазел,Бешир ,Нихал,прислужницата ,
но никой от тях не прави трагедии......
само Бихтер

# 617
  Виновни са всички замесени,без изключение,само Бюлент не се е месил и не е вземал участие в тази каша. Иначе ако е монологът на Фирдевс излиза,че виновна е Любовта...

Виновна е забранената Любовна авантюра,
Защото  всички обичат........Мадмоазел,Бешир ,Нихал,прислужницата ,
но никой от тях не прави трагедии......
само Бихтер

Сценаристите трябваше да финализират филма с разпятието на Бихтер, бой с камъни и
набиване на пирони в ръцете...така поне един зрител щеше да е много доволен.... Mr. Green

Чаровница, права си наистина за Аднан, Бихтер беше една от големите му грешки...

# 618
  На мен не ми се влиза в тоя спор за 57-ми път   Mr. Green,всеки има право да си го разбира както иска.

# 619
  • ... да усещаш мириса на море ...
След лимончето, и малко портокал http://www.facebook.com/video/video.php?v=10150232376175743& … 3868&comments

# 620
 На мен не ми се влиза в тоя спор за 57-ми път   Mr. Green,всеки има право да си го разбира както иска.

То ако не се коментира този въпрос, няма да има пълнеж темата Mr. Green Затова хората са на трета, а ние на 45 тема, пълнеж му е майката  Mr. Green

# 621
  Малко е спам,но ви моля за помощ,защото не можах да се справя сама-търся една блуза на Фирдевс и не мога да я открия-то в това море от тоалети е много трудно да се справи човек  Whistling.Та става дума за една портокалово оранжева на цвят блуза от трико,чиято яка преминава в ръкави е с остро деколте отред и отзад.Ако на някой му е направило впечатление да ме ориентира поне към кой момент да търся,че станах разногледа  Crazy Благодаря предварително  Hug
  tara _lezhka  Hug-благодаря за видеото,имам чувството,че Къванч до каквото и да застане,ще го продаде.

# 622
  На мен не ми се влиза в тоя спор за 57-ми път   Mr. Green,всеки има право да си го разбира както иска.

Защо според теб Бихтер абортира дете от мъж ,който твърди ,че обича?
Защо когато той и показва,че не е двойка с нея и край ,тя решава да мъсти?
Наказанието ,заплахата и омразата /Бих към Бех/присъщи ли са за обичаща жена?

# 623
 На мен не ми се влиза в тоя спор за 57-ми път   Mr. Green,всеки има право да си го разбира както иска.

Защо според теб Бихтер абортира дете от мъж ,който твърди ,че обича?
Защо когато той и показва,че не е двойка с нея и край ,тя решава да мъсти?
Наказанието ,заплахата и омразата /Бих към Бех/присъщи ли са за обичаща жена?
 Пас съм,казах ти,ти си права за всичко,тъй че да прекратим  Peace
  Tristan77   bouquet

# 624
За мен също Аднан пострада най-много от всички.
Нихал поне е млада, ще се съвземе и ще продължи, ще срещне някой, който ще я обича истински...
Аднан винаги ще си спомня как собствения му "син" както той го наричаше го е предал, за всички които се възползваха от него...
Много ми е жал за този човек, толкова добър, а такива нещо му се случиха Confused

# 625
Всъщност Аднан и Бихтер са много хубава двойка Heart Eyes

# 626

Хубави са наистина, но са като баща и дъщеря.

# 627
  Мисля,че за Аднан по-тежкото е,че го предаде сина му и то с жена му.Та той му е дал всичко-любов,семейство,закрила,пари,образование,а накрая и дъщеря си,щеше да му повери фирмата,въобще какво да се каже  Sick

# 628

Хубави са наистина, но са като баща и дъщеря.

И на мен ми приличат повече на баща и дъщеря, особено на 2рата снимка!  Peace

Мисля,че за Аднан по-тежкото е,че го предаде сина му и то с жена му.Та той му е дал всичко-любов,семейство,закрила,пари,образование,а накрая и дъщеря си,щеше да му повери фирмата,въобще какво да се каже  Sick

Права си за и от детето ти най-много те боли!

По въпроса кой е пострадал най-тежко, все още не мога да кажа. Иска ми се да изгледам епизодите с дублиране.  newsm78

# 629
  Ако само Бихтер беше му изневерила с друг мъж щеше да му е тежко и мъчно,но това би било нищо в сравнение със ситуацията,в която ще изпадне.
  За мен също Аднан и Бих са като баща и дъщеря,в много ситуации-и като мислене,държание и затова понякога и на снимките го има това усещане,а не за двойка.

Общи условия

Активация на акаунт