Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 45

• 29 225
  • 732
  •   1
Отговори
# 645
А ако могат да разкарат и слугите, сериалът ще бъде доста по-итересен  Mr. Green Писна ми да им гледам клюкарския манталитет  ooooh! Нихал си избрала пътя в живота - нещо като не й отърва и припада  Mr. Green

# 646
На това ако му викате любов  ooooh! Просто Бех остава с Нихал от страх да не припадне и да не умре  Whistling

#2gunfireБех още не е приключил с Бих.
 hahahaКоментирай любовта му към нея.
 newsm78С Нихал е още  само като брат

# 647
На това ако му викате любов  ooooh! Просто Бех остава с Нихал от страх да не припадне и да не умре  Whistling

Точно така!
Има привързаност към нея, ама кой човек ще остави едно такова момиче...
Той ако я беше зарязал не знам какво щеше да направи.
Ще видим какво ще стане натам, нали Силвия казва, че се променяли нещата ама за мене си е чист страх.
И при последния му разговор с Бихтер как казва "Не мога да я оставя, това ще я убие" Thinking  Naughty

# 648

#2gunfireБех още не е приключил с Бих.
 hahahaКоментирай любовта му към нея.
 newsm78С Нихал е още  само като брат

Ама ние коментираме какво става сега, разбрахме, ЧЕ ПОСЛЕЕЕ ще стане нещо друго...
Стига си се опитвала да се налагаш  Naughty

# 649
Няма как да харесам Бихтер и любовта й. Заради нея (Бихтер) страдат невинни хора. И наглост голяма - тя е виновна, обаче сега пак да използва момента да се измъкне тя...не, нямам думи....колкото и анализи и поетични слова да се реди за любовта на Б и Б - не мога да я харесам или да й съчувствам! Не мога да оправдая с наличието на любов към един човек, лицемерното й поведение спрямо хората, които я обичат нея!

# 650
Сега вече разума на Бех надделява пред любовта му. Точно "изнасилено" си беше оставането му в къщата. И аз изключително много се подразних от поредният припадък на Нихал, все когато й трябва нещо. Стана ми жал за Аднан, не заради Бех и Бих, а заради Нихал....как може да си толкова глезена и неблагодарна, детето ти да ти каже "Мразя те!" - не е на 3-4години все пак/да се тръшка при отказ на играчка/. И накрая в линейката "Искам, бех...!", все едно че детето ми си иска любимата играчка. Точно в тази серия Нихал ми идва много в повече!

# 651
На това ако му викате любов  ooooh! Просто Бех остава с Нихал от страх да не припадне и да не умре  Whistling

Точно така!
Има привързаност към нея, ама кой човек ще остави едно такова момиче...
Той ако я беше зарязал не знам какво щеше да направи.
Ще видим какво ще стане натам, нали Силвия казва, че се променяли нещата ама за мене си е чист страх.
И при последния му разговор с Бихтер как казва "Не мога да я оставя, това ще я убие" Thinking  Naughty
По пътя на същата логика можем да кажем,че Бихтер умира и тя по тази причина-изоставена е и това я кара да се застреля

# 652
Сега вече разума на Бех надделява пред любовта му. Точно "изнасилено" си беше оставането му в къщата. И аз изключително много се подразних от поредният припадък на Нихал, все когато й трябва нещо. Стана ми жал за Аднан, не заради Бех и Бих, а заради Нихал....как може да си толкова глезена и неблагодарна, детето ти да ти каже "Мразя те!" - не е на 3-4години все пак/да се тръшка при отказ на играчка/. И накрая в линейката "Искам, бех...!", все едно че детето ми си иска любимата играчка. Точно в тази серия Нихал ми идва много в повече!

И на мен така... много е глезена, не толкова че го обича колкото, че просто си го иска.
И уж толкова обичаше баща си, но при първия проблем веднага "мразя те"
А сега пък "душата я боли"

# 653
Нихал наистина е едно разглезено момиче, което до момента буди само съжаление с поведението си.
А Бех, както обикновено се държи като страхливец с пресилено чувство за отговорност. Жал ми  е за Аднан, който не заслужава такава съдба и единственото, на което  вярвам на Силвия-Мария е, че по-нататък нещата се променят и то към по-добър живот на Аднан с мадмоазел  Peace

Айде сложи му катинара малката , щяла да умре ако си тръгнел  ooooh!

# 654
Тя, за да не умре той пожертва Бихтер...

# 655
# 656
 Добър вечер-тази вечер ми стана най-много мъчно за Аднан-Б и Б -лошо,но и Нихал да му каже мразя те,глезотиите й нямат край,не знам защо но тази вечер тя специално много ме отблъсна.Човек все някога пораства,а тя упорито отказва-задържа Бех насила,вкопчи се в него,реве и се тръшка,а накрая като всичко излезе наяве какво тогава  ooooh! Тази вечер за първи път мисля,че припадна нарочно,тя включи единственото нещо,с което може да го задържи.
  Сега няма мърдане за него,вмени му предварително чувство за вина и е нейн за вечни времена,потресаващо просто  ooooh!

# 657
А сега пък "душата я боли"

Това е много показателно, едни и същи думи от различни герои - кой в каква ситуация и как го казва!

Тя, за да не умре той пожертва Бихтер...

Да, за съжаление е така, това са последните думи на Бихтер! Вижда се колко Нихал е обичала Бех, все пак оживява и живее без него! Според мен няма любов нито от страна на Бех, нито от страна на Нихал!

И още нещо Бех като си взе решението да си ходи, изобщо не се сети за Нихал - никакъв разговор, никакво обяснение - нито като сестра, нито като годеница - няма й доверие и елементарно уважение. Поне на Бих каза, че ще се махне и известно време няма да се виждат!

# 658
  Наистина от всички и на мен Нихал тази вечер ми дойде много,много в повече-нея-човек,който изнудва  емоционално,за да бъде с този който иска ,който пък от своя страна не дава пет пари за него  ooooh!

И още нещо Бех като си взе решението да си ходи, изобщо не се сети за Нихал - никакъв разговор, никакво обяснение - нито като сестра, нито като годеница - няма й доверие и елементарно уважение. Поне на Бих каза, че ще се махне и известно време няма да се виждат!

Подкрепям напълно,Бех забрави напълно за Нихал като тръгваше,Бих била егоист,пък Бех хич щото,нали не е,за никой не се сети като реши да изчезне.

Последна редакция: вт, 03 май 2011, 21:23 от charovnica

# 659
Ей в тази серия мама Бихи и Нилачето се изравниха-като методи за задържане на Бехлюл-еднакво отвратителни и двете
juja_,какво означава поне оживява,да вземат да се гръмнат целокупно всички ли

Общи условия

Активация на акаунт