Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 45

• 29 213
  • 732
  •   1
Отговори
# 660
А сега пък "душата я боли"

Това е много показателно, едни и същи думи от различни герои - кой в каква ситуация и как го казва!

Точно! Поведението и днес може да е типично за някое детенце на около 10 годинки, обаче на тази млада госпожица дето само се фръцка напред назад хич не и отива да се държи така...
Тази вечер, май всички ще сме на едно мнение Wink

# 661
Тя и Бихтер преди време му каза същите думи -че я боли душата. Всички коментират припадъка на  Нихал а това че Бехлюл почти отряза Бихтер . Тя му се обади искаше за пореден път да избягат а той "да не се виждаме известно време"-тези думи казани в която и да е връзка значат -край.

# 662
Сега вече разума на Бех надделява пред любовта му. Точно "изнасилено" си беше оставането му в къщата. И аз изключително много се подразних от поредният припадък на Нихал, все когато й трябва нещо. Стана ми жал за Аднан, не заради Бех и Бих, а заради Нихал....как може да си толкова глезена и неблагодарна, детето ти да ти каже "Мразя те!" - не е на 3-4години все пак/да се тръшка при отказ на играчка/. И накрая в линейката "Искам, бех...!", все едно че детето ми си иска любимата играчка. Точно в тази серия Нихал ми идва много в повече!
Напълно подкрепям.
МНого сте изписали едва успях да ви изчета. Та според мен за това кой бил постардал най-много: то всички пострадаха кой с вина кой с по-малко вина , но най-много пострада Бихтер , защото времето лекува и се преживяват трудностите и ударите на живота , но само докато има живот за съжаление тя няма да има шанс да преживее станалото, та от тази гледна точка ............
Заради голямата си любов към Бех за да не го вижда с друга и далеч от нея .
Но в тази серия наитина беше подло да карат Аднан да се чувсва виновен макар че то кактв избор имат , като го е  шубе големият любовчия  #Crazy

# 663
За мен тази вечер Бехлюл даде веднъж завинаги отговор на въпроса защо остава с Нихал и дали я обича ! Хубаво е да бъдеш обичан по този начин ! Ти си добро момиче , Нихал !
За емоционалното изнудване , за безкрайните молби и вменяването на чувство за вина  на Бехлюл , че и на собствения и баща , изобщо няма да коментирам !
Фирдевс - за пореден път си нареди пасианса , но пък и късмета има тази жена ! Колко пъти само въртя очи , да благодари на всички Богове , че нещата се подреждат така , както на нея и се иска !

# 664
  Не мисля,че Бихтер и Нихал са отвратителни,просто и двете се борят за любовта си,както могат,с разликата че едната е споделена,а другата насила,ето защо някак си Нихал ми идва бая нанагорно.

# 665
  А Фифи-тя е живият пример какво означава пир по време на чума,къщата гори дето се казва,а тя тръгнала с Четин да се сваля,че и храна на репортерите да дава,тази жена,вЕрвайте ми,може да преживее почти всичко  ooooh!Тя е създадена да оцелява,независимо от обстоятелствата.
  gospojata  Hug Само си мисля,че каза тези думиз,а да я успокои,каквато и да е любовта й,не смятам,че остава заради нея.

# 666
[b]Хубаво е да бъдеш обичан по този начин ! Ти си добро момиче , Нихал ! [/b]

Добър вечер дами!

Епизода беше наситен с много емоции ....Като гледам Зиягил си имат нова телефонистка Несрин,това тяхното минава всякакви граници....

Госпожата Hug,извини ме че цитирам тези думи,но като го прочетох става и на "..Ти си добро кученце Нихал" Grinning

# 667
  Славена,има нещо  вярно  Wink
  Бех не  би могъл да си представи да си тръгне и после да се появи с Бих,съжалявам,но не смятам,че й каза край-дава време нещата да се успокоят,дали ще бъде с нея в онзи момент въобще не е решавал.Край ще й каже поради съвсем други обстоятелства и със сериозна нейна помощ.

# 668
 Не мисля,че Бихтер и Нихал са отвратителни,просто и двете се борят за любовта си,както могат,с разликата че едната е споделена,а другата насила,ето защо някак си Нихал ми идва бая нанагорно.

bouquet! Това казвам вече няколко пъти ! Дори и методите им са еднакви на моменти ! Peace
Затова , въпреки , че много ме е яд на Бехлюл , в същото време и ми е мъчно за него - толкова е притиснат , от толкова много страни , че не знам направо как издържа ! Даже ми хареса днес , като каза на Бихтер , да не го вика при нея ! Той наистина има нужда да се махне от всички , да се спре , да помисли , да вземе решение за собственият си живот ! До този момент , от малко момче , та до сега , все някой друг определя животът му ! Никак не е лесно да си в такава преса !
dterziiska ,  Heart Eyes ти си мехлем за душата ми , джанъм !  Heart Eyes

# 669
 gospojata  Hug Подкрепям напълно   bouquet  Да ,каза на Бих да не го вика при нея и тя каза добре,а Нихал-йок,та  йок,припадам,не може така,понякога във връзките има и критични моменти,не всичко е по мед и масло и както го иска само единият.Много е незряла Нихал,изключително разглезена и което е най-лошото -не иска никой да чуе-ето защо тя сама си надробява до голяма степен попарата,която ще й се наложи да сърба. Не че Бих случа някой,де,еднакви са в това отношение.

# 670
Славенка Hug,
а за Бихтер-ти си добър зъм Бихтер Peace

# 671
 bouquet

А Фифи-тя е живият пример какво означава пир по време на чума,къщата гори дето се казва,а тя тръгнала с Четин да се сваля,че и храна на репортерите да дава,тази жена,вЕрвайте ми,може да преживее почти всичко  ooooh!Тя е създадена д аоцелява,независимо от обстоятелствата.
  gospojata  Hug Само си мисля,че каза тези думиза да я успокои,каквато и да е любовта й,не смятам,че остава заради нея.

Тя Фифи не искаше ли да отидат в хотела, където е Бих?  newsm78  И все пак трябва да се възползва от журналистите и да "обяви" връзката си с Четин!  hahaha

За мен тази вечер Бехлюл даде веднъж завинаги отговор на въпроса защо остава с Нихал и дали я обича ! Хубаво е да бъдеш обичан по този начин ! Ти си добро момиче , Нихал !

Тези думи звучава все едно успокоява сестра си!  Peace

Бех вярва на Нихал, че ще я убие, заради нейните припадъци и вечно мрънкане, преструване на вечната жертва! Бих по се държи, пък уж по-голяма - Бех си мисли, че ще го преживее, но греши!

# 672
 Славена,има нещо  вярно  Wink
  Бех не  би могъл да си представи да си тръгне и после да се появи с Бих,съжалявам,но не смятам,че й каза край-дава време нещата да се успокоят,дали ще бъде с нея в онзи момент въобще не е решавал.Край ще й каже поради съвсем други обстоятелства и със сериозна нейна помощ.

И аз така мисля, тези думи и за мен не значеха край. По-скоро искам да остана за известно време сам, което е нормално, все пак си тръгва от дома и семейството.

gospojata  Hug Подкрепям напълно   bouquet  Да ,каза на Бих да не го вика при нея и тя каза добре,а Нихал-йок,та  йок,припадам,не може така,понякога във връзките има и критични моменти,не всичко е по мед и масло и както го иска само единият.Много е незряла Нихал,изключително разглезена и което е най-лошото -не иска никой да чуе-ето защо тя сама си надробява до голяма степен попарата,която ще й се наложи да сърба. Не че Бих случа някой,де,еднакви са в това отношение.

Тя Нихал си я надроби още когато каза на Мадоазел, че не я интерисува дали е истина, стигало й че някой мисли така /става въпрос за това, че Бех я обичал/

# 673
Бех си мисли,че Бихтер е силна и ще се справи със ситуацията, а към Нихал се чувства длъжен да я предпазва в такива моменти

# 674
 Slawena ,  Hug ами , за жалост , така звучи ! Но не можем и да и се сърдим много , нали ? Та тя е още дете , от как се помни обича Бехлюл и наистина не може да си представи живота си без него ! Дори Бюлент изгледа баща си с укор и обвинение ! Бехлюл е животът в тази къща , той е живеца , с него никога не е скучно , внася колорит , където и да се появи ! И аз да съм , ще го искам само за мен ! Embarassed
charovnica ,  Hug  bouquet! Разбира се , че не заради това остава ! Просто илюстрирах как с думи прости , един човек може да каже , че не те обича , без много да те нарани !

Общи условия

Активация на акаунт