Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 194

• 35 441
  • 749
  •   1
Отговори
# 675
Невероятен дух има нашата тема! newsm44
Който иска - да чете другите подобни, който му харесва друг сериал - да му се радва!
"Свобода на малките и големи народи!". Аз съм щастлива с този екип, с този сериал, в тази тема!
Тарабас, Бганьо, речникът ми е слаб да изкажа възхищението си от вас! smile3505 smile3505 smile3505 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51
Подкрепям мнението ти Вени. В крайна сметка всеки един от нас е свободна личност, да се изявява където и както поиска. Няма ограничения, всеки споделя, коментира и се забавлява, воден от своята емоция.
Радвам се, че се запознах с някои от вас на живо, и искрено се надявам да успеем да се организираме всички заедно!  Hug Hug Hug

+1 Напълно ви подкрепям момичета .И аз очаквам с нетърпение да се организираме за една незабравима форумна сбирка txtloves txtloves

# 676
 ooooh! ooooh! ooooh!Марийче, Диди и аз ви желая скорошно оздравяване!Но ако това ви успокоява с оглед на развитието на събитията в сериала довечера всички ще сме  newsm45 newsm45 newsm45 yu5 yu5 yu5

# 677
ooooh! ooooh! ooooh!Марийче, Диди и аз ви желая скорошно оздравяване!Но ако това ви успокоява с оглед на развитието на събитията в сериала довечера всички ще сме  newsm45 newsm45 newsm45 yu5 yu5 yu5
Ааа, Наде, да ти кажа честно аз ще съм така... Дебнейки от засада недосегаемия Бату..

Последна редакция: ср, 04 май 2011, 13:12 от moxito

# 678
# 679
За желаещите следобедно кафе..

# 680
Мокси, вземи го гръмни най-сетне , та да се рахатясат гълъбчетата най-после. Peace

# 681
Мокси, вземи го гръмни най-сетне , та да се рахатясат гълъбчетата най-после. Peace
При първа възможност съм го гръмнала...  #2gunfire

# 682
  • Русе

Радвам се, че се запознах с някои от вас на живо, и искрено се надявам да успеем да се организираме всички заедно!  Hug Hug Hug

Мокси, не ми казвай, че това е част от Незабравимите съфорумци! newsm09

# 683
Ааа, Наде, да ти кажа честно аз ще съм така... Дебнейки от засада недосегаемия Бату..

newsm62 newsm62 newsm62 smile3532 smile3532 smile3532

# 684

Мокси, не ми казвай, че това е част от Незабравимите съфорумци! newsm09
Примерно.  hahaha hahaha hahaha

# 685
В АБВ днес има много интересна статия за насилието над турските жени, но като я копирам в полето за отговор се вижда, а след това  в темата не. Ако искате може да я прочетете. Тя е още едно доказателство защо нашите любимци трудно се добират до първите места. Даже като я четох ми се струваше, че филма е прекалено либерален.

Последна редакция: ср, 04 май 2011, 13:39 от Тарабас

# 686
  • Русе

newsm62 newsm62 newsm62 smile3532 smile3532 smile3532
Еееее, страхотна снимка! smile3521 newsm10 newsm10 newsm10 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501

# 687
Момичета както се казва  може да нямам глас но слух имам и то само за хубавите неща  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 688
# 689
  • Русе
В АБВ днес има много интересна статия за насилието над турските жени, но като я копирам в полето за отговор се вижда, а след това  в темата не. Ако искате може да я прочетете. Тя е още едно доказателство защо нашите любимци трудно се добират до първите места. Даже като я четох ми се струваше, че филма е прекалено либерален.
newsm10  Прочетох я и се ужасих! Ние, жените, там сме стока, добитък, придатък - нищо друго! А...и матрица за възпроизводство.
Досега и Мелда, и Еда, да бяха убити и забравени, според Закона на честта! ooooh!

Последна редакция: ср, 04 май 2011, 14:01 от winona

Общи условия

Активация на акаунт