Добре дошли в КОЗЛОДУЙ! (тема 3)

• 59 091
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
съгласна съм...чаках включване от вас,нали сега са панаирни дни и не се знае кой на къде е
ще пусна отново съобщение за събитието и във фейса...дано този път да има и други желаещи освен нас-трите влъхви Wink А как така само двете ще си хортувате,аааа....ти,Радика,трябва да ме зарибяваш с декупаж,нали не си забравила...а Гуди-то ще ми показва цветенца от панделки....
носете си подръчни маТрИали....
а аз този път няма да нося нищо,само плетивото си - продължавам да плета онова бюстие,малко промених модела,но ще го изплета,нищо ,че не става за мен...Ако някой се интересува относно нещо,касаещо плетивото на една кука-да каже,ще покажа с удоволствие Peace

Последна редакция: пн, 30 май 2011, 11:55 от tuly

# 91
  • София
Тули, моля те дай линк и в темата към събитието, ако някой само чете (без д апише), да може да се включи от там, ако желае. Ако искате резервация, кажете колко маси и къде, ще мина да направя. Сега вътре вече пускат климатика и е прохладно, ама вие си решете, де...

# 92
http://www.facebook.com/event.php?eid=205591402812088  - хоби -среща -инфо във фейсбук
Пак го спретнах от 18.00часа, а ко някой има нещо напротив -да каже,за да променим

довечера ще има ли заря,къде и кога-ако да
и къде е ОДК /аз мислех,че е до уч-ще "Хр. Ботев",но явно не е там или греша?/

и,Гуди, как се казва този гоблен,който аз виждам за първи път

Последна редакция: пн, 30 май 2011, 11:54 от tuly

# 93
# 94
забравих за масите-нали питаше къде да запазиш, може би пак навън, както преди-две маси...а ако не се съберем много хора-ще освободим свободните места...Но дочух,че дават да се разваля времето...

# 95
  • София
Ми ако кажете - вътре? Ние резервираме 1 маса за срещите ни, така че място има  Mr. Green

# 96
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
...и,Гуди, как се казва този гоблен,който аз виждам за първи път

Thinking  беше някакво обличане на булка или забулване....

заповядай  Hug http://streamphoto.ru/users/Nicola/129849/
парола 369852

Последна редакция: вт, 31 май 2011, 18:56 от Goody

# 97
  • София
Нищо не откривам за Първи юни  newsm78

# 98
то пък кога нещо е било обявено като хората...и да има нещо предвидено за деня, обикновено се разбира когато е приключило #Cussing out

да подсетя - утре-02.06. в сладкарница "Парфе" хоби-среща от 18.00 часа.
Носете си подръчни материали за онагледяване на хобито и добро настроение.

За масата не се разбрахме къде-навън или вътре,но като гледам как всеки следобед времето  е мрачно и предполага буря и дъжд,може би вътре...

Честит първи юни на всички малчовци и на вас - порастналите мами Laughing

[/quote]

Последна редакция: ср, 01 юни 2011, 15:37 от tuly

# 99
  • София
Честит първи юни на всички, които празнуват  Tada

Изключително ми е неприятно да го кажа, но много е възможно утрешната кърмаческа среща да бъде отменена. Днес буболец се събуди с възпаление на окото, което се оказа конюнктивит и лекарката изрично предупреди, че е заразно. Така че ще празнуваме "арестувани" у дома и следващите дни не се чудете, ако ви "отбягваме", в случай, че се засечем навън. Не бих понесла мисълта да заразим някое детенце, особено на среща, на която се очаква да даваме и получаваме помощ, а не зарази. Много се извинявам на всички.

Ако желаете, от хоби-срещата може да ползвате нашата резервация, но тя е за 17.30 ч. вътре - ако пишете до няколко часа, като звъня да я отменям, просто ще я променя, за да става за вас.

# 100
хей,да се оправяте...ние сме го минали това,заразно е,да...мазахме само с мехлемче-Гентамицин вижън Peace

ами да,ще ползваме вашата маса, идеално...то никой друг не пише,май само аз...но поемам отговорността,нищо че е вътре,нищо и за часа....ако трябва ще се постарая да ида по-рано

# 101
  • София
Ако ще е така, просто да не звъня, така ли?
Ще иде някой в 17.30 ч. и ще уточни, че сме ви "прехвърлили" резервацията, а кърмаческата среща се отменя?

# 102
добре,нагърбвам се аз- в 17.30 ще ида и ще им кажа,че ще ползваме вашата маса Peace  /само да не помислят,че нещо ментросвам/

Жалко,че в града не  е предвидено нищо за празника на детето,поне аз не видях никаква обява никъда....Голям град,голяма работа....може да има цяла цигания на центъра, но за децата -нищо

# 103
аз чух че  щяло да има нещо като рисуване по асфалт детски концерт и такива неща Simple Smile

# 104
  • София
Тули, ако случайно има проблем (а съм сигурна, че няма да има), те ми знаят телефона, могат да ми звъннат  Mr. Green

За днешната порграма, ето какво има на сайта на Общината - ЦЪК, същото е и за догодина  Grinning
Без час, без нищо... миналата година тържеството тихомълком го бяха преместили в училището, много майки не разбрахме до следващия ден чак...

Общи условия

Активация на акаунт