Британците, британците! - Кой плюл, плюл, Уилям се ожени - 15

• 17 106
  • 746
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Абе да ви кажа и двамата не са хубави (нИ мЪ бийте  hahaha), обаче са чаровни и симпатични!

# 16
Абе да ви кажа и двамата не са хубави (нИ мЪ бийте  hahaha), обаче са чаровни и симпатични!

Баш, баш!  Mr. Green

# 17
  • Ænima/Albuquerque
Абе в сравнение с таткото, направо са Аполоновци!  hahaha

# 18

То в сравнение с него Роуън Аткинсън е Мистър Вселена, кво да говорим...  hahaha

# 19
  • Срещу планината:)

ooooh! добре,че не приличат на него...много

# 20
Абе в сравнение с таткото, направо са Аполоновци!  hahaha

Баш  Mr. Green

Сутринта Виктор Николаев разказваше как преди сума години като стажант в радио правил интервю с различни жени, питал ги дали Чарлз им харесва като мъж  Laughing Имало само една "уклончиво" съгласна  hahaha  Joy

# 21
  • Варна
"уклончиво съгласна'"  Joy Joy Joy - може би са е надявала женичката на нещо

# 22
Добра вечер!
Като казахте Роуън Аткинсън... Днес си мислех как ли бих реагирала на мястото на булката - представете си само: вървиш си по пътеката към Принца и вляво ти се опулва Мистър Бийн с някаква шантава муцуна... Joy Joy Joy (или ти показва Мечето  Twisted Evil ) Не знам как бих задържала протоколната усмивка в такъв момент Mr. Green

Пуци, мерси за темата! Луди сме, наистина Mr. Green

# 23
  • Ænima/Albuquerque
вървиш си по пътеката към Принца и вляво ти се опулва Мистър Бийн с някаква шантава муцуна... Joy Joy Joy (или ти показва Мечето  Twisted Evil ) Не знам как бих задържала протоколната усмивка в такъв момент Mr. Green

Протокола ще иде по дяволите! smile3532 smile3532 smile3532

# 24
И веднага се сещам за епизода с Мистър Бийн на неделна служба в църквата...

По ягодите отива и протокол и всьо. Ето затова не ставам за принцеса Joy Joy Joy

# 25
  • Ænima/Albuquerque
И веднага се сещам за епизода с Мистър Бийн на неделна служба в църквата...

По ягодите отива и протокол и всьо.

Дааа!!! Днес три пъти се сетих точно за тая серия! smile3532 smile3532 smile3532

# 26
  • София
Ох, не знам на кой пост да се засмея пръв!!!

Уили-то миличкия толкова е оплешивял, че дори и в качеството му на принц отказвам да го гледам на метър от мен в леглото! Е, ако някак му прилепят шапката и униформата и не ги сваля до сетния си дъх...

Хари, обаче е станаллллл много хот!

Сонче да ти кажа... хич нИ гУ щЪ Аткинсън да ми се плеззи насреща в такъв момент. Кат зейна да се хиля ша сЪ спъна и шА ми се видят обувките.

Не ги видяхме обувките на Кейт  newsm78
Роклята сега като я гледам по снимките под различни ъгли ми изглежда още по прекрасна. Точно кралска роклА си е.

# 27
  • Разпиляна във въображението
Мислете по-мащабно

# 28
  • Ænima/Albuquerque

Ох, не могааааааа!!!  rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 29
  • Варна
може би за това Мистър Бийн го бяха изтикали по-встрани от главната пътека  Mr. Green Mr. Green
освен на влизане, повече не го и дадаха  Mr. Green

п.п. хахха дали с умиление е гледал към абата дето венчаваше Кейт и Уилям  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт