Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 22

• 26 361
  • 723
  •   1
Отговори
# 270

А този червен шкаф от къде е newsm78 Не мога де сетя откъде е тази снимка

# 271

и това са го направили като картичка Heart Eyes

# 272
  • Пловдив
Тина, мисля, че е от хотела в Измир. Точно влиза и леко после затваря вратата....
Когато си говориха много....

# 273
   Добър ден !

За наградите
За Великолепния Век  бях чела , че инвестицията в него за костюми , декор и др. са около 50-60 милиона долара (или лири).Това са огромни пари ,трябва възвращаемост.В Анталия  оценява  гилдията в  която всички са свързани .
А за спиране и дума не може да става -рейтинга е огромен а пък и продуцент ската къща е много добра

Хубав ден !!

# 274
  • Пловдив
С две думи - нищо ново под небето. Както в цял свят - лобито....
И на оскари, и на икари и все нагласации....

# 275

Хубавица си ни е, Берен!

# 276
# 277
Добро утро!!! Вчера не успях да гледам наградите, но от коментарите разбирам, че не съм изпуснала много. Може би догодина ще вземат всички награди? Party Много ми хареса тоалета на Берен, семпла както винаги, подчертавайки естествената си красота Heart Eyes
 А колкото до това, защо  Фатмето все още не допуска близо до себе си Керим, аз имам една своя теория: Всеки, който е обичала в живота си истински, я е напускал оставяйки голяма празнота( родителите й, Мустафа, за брат и не мога да кажа, но и той с женитбата си за такава жена я изоставя и застава зад гърба на жена си), може би тя се страхува, че и този път няма да е по- различно и ако допусне Керим, той след време ще изчезне. Над тази мисъл ме навежда и един разговор между Фатмето и Мерием( в предните серии беше), в който Фатмето я пита: Сега Керим като замине, ти нали няма да си тръгнеш от нас? Това момиче е много наранено  и оправдано за мен така отлага дългоочаквания за нас момент Wink Но всички знаем,че и това ще стане..... Heart Eyes

# 278

Напук на наградите в Анталия. Ние си ги обичаме, гледаме и творим......

Много хубав клип!

Не тъжете за наградите, ние си знаем, че филмчето си е супер. Както и Берен и Енгин...и всички останали артисти. Какво да кажем за Муки  - това и е първата роля и колко добре се справя! Peace

Берен беше много сладка снощи.... Heart Eyes харесвам я много!

# 279
  • Пловдив
Муки беше много притеснена снощи - не знаеше протокола по
време на наградите. Тръгна и върви...Берен се спря за снимки, тя
се върна до нея... Да, Муки заслужаваше награда. но наистина такъв филм-
висок рейтинг - но заради насилието, съмнявам се и за догодина.
Това обаче е без значение. Да ги обичат хората, да им купуват филма зад граница,
да стават все по-известни, това е по-важно.
Фенската любов я слагам на 1 място.
Берен бе прекрасна снощи. Имаше анкета - кого да пратят от звездите в турският Сървайвър - тя е на 1 място. Показател за любовта от всички...

# 280
Фатмето и Керим се сближават стъпка по стъпка, нормално е - момичето изживя голям шок. От друга страна, с всяка следваща серия те почват да правят по нещо заедно. В миналата серия за първи път заедно се забавляваха, само двамата, без вечното присъствие на останалите от семейството. В следващата серия за първи път ще имат типичен семеен скандал - от ревност. Grinning

# 281
ЗДРАВЕЙТЕ  bouquet
Много е сладка Берен-стилна с леко загатнат сексапил Peace
Слуховете newsm78 ами нормално Mr. Green
дори е добре за Фатма- защото за миг ще се откъсне от болката и тази ревност ще  в полза на лечението Heart Eyes
Но ми е мъчно за Керим- измъчван от собствената си съвест,натопен от "приятелите" сега и това- и на мен ми идва в по- вече тази Кристин- за него да не говорим #Crazy
той можеше да замине за чужбина и да си живее живота- а избра по трудния начин заради любовта- толкова ли е трудно да го проумее Фатма Thinking
Марианче  bouquet красавец си е Керим Hug и за това е толкова хубав клипа Grinning

# 282
# 283
# 284
Лиленце, единственото, което ме успокоява са слуховете, 4е във втори сезон ще видим любовта на Фатмагюл такава каквато и не сме си я представяли. Praynig Praynig Предполагам, 4е като го приберат в затвора, което просто няма ка да избегнем с тези мизерии на Яшаран, тя ще върне лентата назад и лампи4ката и тогава ще се задейства тази голяма любов. Praynig

Общи условия

Активация на акаунт