Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 22

• 26 218
  • 723
  •   1
Отговори
# 255
  • Пловдив

Ще видя, ама аз да сложа Керим - те като не са.. Защо ли не е там - от скромност ли...

# 256
Намерих нов слух, в който пише, 4е ве4ерта запо4нала така добре ще завърши със скандал, тъй като Кристин, ще покаже някаква близост към Керим, която няма да остане незабелязана от Фатмагюл. Нещата, който ще каже Фатмагюл на Керим ще го наранят.

Твоите слухове винаги излизат верни , но така е човек винаги наранява този когото обича - та и Фатмето пак ще жегне Керим.

Какво ти жегване , думите и бяха отвратителни...Позволи му да се надява и после отново ужасните и приказки...Като иска да не го допуска , да е праволинейна и следва едно поведение спрямо него...Аз мислех , че е на 18 , тя била на 21 , значи не е толкова малка / във филма /..!?  newsm78

Аз вече не й се връзвам на Фатмето - тя е малко вее не премита. Едно говори друго ни показва , абе обича си го тя.

# 257
  • Пловдив

Самичка...без Ентин

# 258
  • Пловдив

Тука е от филма с Моника Белучи...

# 259
Намерих нов слух, в който пише, 4е ве4ерта запо4нала така добре ще завърши със скандал, тъй като Кристин, ще покаже някаква близост към Керим, която няма да остане незабелязана от Фатмагюл. Нещата, който ще каже Фатмагюл на Керим ще го наранят.

Твоите слухове винаги излизат верни , но така е човек винаги наранява този когото обича - та и Фатмето пак ще жегне Керим.

Какво ти жегване , думите и бяха отвратителни...Позволи му да се надява и после отново ужасните и приказки...Като иска да не го допуска , да е праволинейна и следва едно поведение спрямо него...Аз мислех , че е на 18 , тя била на 21 , значи не е толкова малка / във филма /..!?  newsm78
Така е, Нелка! Аз на нейната възраст родих. И си права за надеждите. Тя го ползва за кош4е за душевни отпадъци, направо, хем я интересува, хем няма право да я поглежда дори без разрешение. Аз тва се замислих днес - как може да му говори така, тя ве4е бая серии е много наясно с неговоте 4увства, а се държи сякаш те никога не са изказани, важни са само нейните 4увства, между тях нямало нищо, алооо, а какво ти говори мом4ето от известно време. Той невидим ли е или какво? Все едно миналия епизод не е бил, жертвите му, грижите му не са направени.

# 260

Я да си сложа Керимчо аз, да не се ядосвам!  Crazy Grinning Grinning Grinning Grinning

# 261
  • Пловдив
Адвоката като говориха с Мерием - 8 месеца са заедно.
Та за толкова време, не може да се забрави, но пък не е и малко
да го опознае вече...

# 262
Ние хубаво се бъзикаме с Фатма , обаче май забравяме сериозната й душевна травма . В душата на това момиче се борят много противоречиви чувства .

# 263
  • Пловдив
Така и не пуснаха фрагмент. Днес вече - неделя, дали ще пуснат?
Може би заради наградите няма. Тия са страшни с тия фрагмани -
тежки гемии...Ние си го чакаме....

# 264
  • Пловдив
Ядосах се, че Енгин не е там...Пък той си знае...
Отивам пак да се напъвам да спя...Татлъ сънища на всички...

# 265
  • Пловдив

Добро утро на всички момичета..., мами и дами...

# 266
  • Пловдив
http://www.youtube.com/watch?v=kp3w55Mvnl4&feature=feedu

http://www.youtube.com/watch?v=L0n4ZFYDVAE&feature=feedu

За начало - превод с руски субтитри на част от 32 серия

Последна редакция: нд, 01 май 2011, 07:14 от mariana51

# 267
  • Пловдив
Тази сутрин съм аз и аз - къде сте поспалани.....

# 268
Добро утро Simple Smile
Наградите вчера са разочарование за нас, но в крайна сметка рейтинга показва реалната ситуация;-)
Гледам, че пак има ропот срещу поведението на Фатмето, та не мога да не се включа в нейна защита Mr. Green Освен жестоката травма от изнасилването, тя си носи и травмата, която и нанесе оня червей Мустафа (  #Cussing out) , в болницата я нарече "божие изчадие"!, заряза я точно когато тя имаше най-голяма нужда от него, а сега като разбере за показанията му.. Независимо от усилията, които полага Керим, ще мине още време преди да може да се отпусне да повярва на мъж, дори и да осъзнава чувствата си още дълго време ще слага бариери, в опит да се предпази Peace А той трябва да е наясно с това и да има търпение, просто да не се отказва, каквото и да му говори Heart Eyes

# 269
  • Пловдив

Напук на наградите в Анталия. Ние си ги обичаме, гледаме и творим......

Общи условия

Активация на акаунт