Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 22

• 26 201
  • 723
  •   1
Отговори
# 240
Тука съм, ама ви изгубих нишката. Малко ми стана тъпо, 4е нямаме награда, ама пък квао ни пука. Единствено ме притеснява да не го спрат.

Каква по -голяма награда за нас от този филм , Керим и Фатма . Няма да го спрат мацко рейтинга е висок .

# 241

Миличка , той има рейтинг , как ще го спрат ..ЛиН никога не е имал такъв рейтинг и хората си го снимат...А нашия е втори или трети как ще го спрат...!? newsm78

# 242

На тая снимка е невероятна сладурана - чак ми се иска с нашето момче да се съберат...Знам , че няма да стане , но са хубава двойка .., няма да изкрейзя на тази тема- обещавам ...!? Но и тя е толкова чаровна , той също...!?
newsm78

Вижте колко семпла е прическата и грима и , но е сладур от всякъде...!?

# 243

Миличка , той има рейтинг , как ще го спрат ..ЛиН никога не е имал такъв рейтинг и хората си го снимат...А нашия е втори или трети как ще го спрат...!? newsm78
тва е странното, как може да има такъв рейтинг, явно хората го харесват, а да не пе4ели, кой ги опредя тези награди? Thinking

# 244
Намерих нов слух, в който пише, 4е ве4ерта запо4нала така добре ще завърши със скандал, тъй като Кристин, ще покаже някаква близост към Керим, която няма да остане незабелязана от Фатмагюл. Нещата, който ще каже Фатмагюл на Керим ще го наранят.

# 245

Марианка , имам съмнение , че изкара един сън .., какво правиш тук по това време..!?
  Ако чакаш награди няма - аз не се стърпях и раздавах пръсти , ако ми кажете отивам и си трия поста - за последните две нощи ми се събира толкова малко сън , че не разсъждавам много правилно и го съзнавам - да си изтрия ли постовете...!?  newsm78

# 246
  • Пловдив
Позна - наспах се и дори Ви изчетох. Сега ще видя видеата.
Дали има снимки на Енгин...

# 247
Намерих нов слух, в който пише, 4е ве4ерта запо4нала така добре ще завърши със скандал, тъй като Кристин, ще покаже някаква близост към Керим, която няма да остане незабелязана от Фатмагюл. Нещата, който ще каже Фатмагюл на Керим ще го наранят.

Ти ни го написа мила този разговор - не си забравила , аз изпаднах в потрес...!?  Момчето с голи гърди срещу пистолета , тя ръка му подаде и после - кажи на Кристин да е спокойна , няма нищо между нас...!?  newsm78 ooooh!

# 248
Позна - наспах се и дори Ви изчетох. Сега ще видя видеата.
Дали има снимки на Енгин...

Не , мацко , него го няма ... Не търси - отвратителни награди...!? Peace

# 249

Твоите слухове винаги излизат верни , но така е човек винаги наранява този когото обича - та и Фатмето пак ще жегне Керим.

# 250

Ще Ви пожелая лека нощ дружки мои ...!!! Hug Hug Hug

# 251
  • Пловдив
Като включиш първото видео, те сами продължават да се превключват...

# 252

Твоите слухове винаги излизат верни , но така е човек винаги наранява този когото обича - та и Фатмето пак ще жегне Керим.

Какво ти жегване , думите и бяха отвратителни...Позволи му да се надява и после отново ужасните и приказки...Като иска да не го допуска , да е праволинейна и следва едно поведение спрямо него...Аз мислех , че е на 18 , тя била на 21 , значи не е толкова малка / във филма /..!?  newsm78

# 253

Лека и от мен ! newsm46  Марианка ти май няма да лягаш до кафето  newsm03

# 254
Наистина е много тъпа ситуацията. Предната серия щяха да го убият заради нея, а тя сега му прави проблем заради напаните на жена към него, не вярвам той да е направил нещо в тази насока. Напеави ми впе4атление разговора след  психоложката с Мерием, явно Фатмагюл и трябва да каже на глас, какво чувства към Керим, за сега съзнателната 4аст от нея отри4а тотално идеята да е влюбена в него. Тя каза на Мерием, 4е самата тя е изненадана какви неща са излязали от устата и и какво всъщност 4увства. даже си го представих - Фатмето отива при лекарката пак, тя я попитва за съпруга им Фатмето запо4ва да разправя да разсъждава на глес, размеква се и .....оооо, аз обичам Керим. Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт