) , в болницата я нарече "божие изчадие"!, заряза я точно когато тя имаше най-голяма нужда от него, а сега като разбере за показанията му.. Независимо от усилията, които полага Керим, ще мине още време преди да може да се отпусне да повярва на мъж, дори и да осъзнава чувствата си още дълго време ще слага бариери, в опит да се предпази
А той трябва да е наясно с това и да има търпение, просто да не се отказва, каквото и да му говори 
Винаги съм казвала на децата и околните , че смисъла на едно нещо можеш да го изкажеш използвайки най-различни думи , тон , жестове...!? Затова ми идва в повече понякога крясъците и ужасните думи...!? Помните ли как го нарани за майка му - после той не яде и не влиза в къщата с дни - накрая и тя се осъзна и отиде да се извини...!? 

Но в случая с Фатмагюл - това поведение според мен е единственото възможно, от самото начало я карат да мълчи, "в нея лежи греха на 4-ма мъже" - все едно тя е виновна, Мукадес и наглася живота и една добра дума не и казва, а и Керим - колкото и добре да се държи с нея, само като го вижда и все едно онази нощ е пред очите и. Всичко това поражда страхотно напрежение, което стои затиснато в нея, за всички серии досега, освен виковете и имаше само една истерична сцена - когато разбра, че и Мустафа заминава и се затвори в банята, та Керим трябваше да разбива вратата (12 епизод) Аз мисля, че даже много стабилно се държи
, има хора с по-лабилна психика, които след такива преживявания не е ясно какво поведение ще имат 
Препоръчани теми