Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 22

• 26 372
  • 723
  •   1
Отговори
# 390

Гери , така ли ще му се нахвърлиш ако ти е насреща...!? Hug

# 391
  • Пловдив

Добро утро...Понеделник. Днес с надеждата за трейлър...

# 392
  • Пловдив

Да започнем така денят...

# 393

Гери , така ли ще му се нахвърлиш ако ти е насреща...!? Hug
Нелка, няма да имат време да ме снимат така, за секунди ще съм на врата му.  Crazy Blush Blush Blush Blush Blush

# 394
Добро утро Simple Smile
Наградите вчера са разочарование за нас, но в крайна сметка рейтинга показва реалната ситуация;-)
Гледам, че пак има ропот срещу поведението на Фатмето, та не мога да не се включа в нейна защита Mr. Green Освен жестоката травма от изнасилването, тя си носи и травмата, която и нанесе оня червей Мустафа (  #Cussing out) , в болницата я нарече "божие изчадие"!, заряза я точно когато тя имаше най-голяма нужда от него, а сега като разбере за показанията му.. Независимо от усилията, които полага Керим, ще мине още време преди да може да се отпусне да повярва на мъж, дори и да осъзнава чувствата си още дълго време ще слага бариери, в опит да се предпази Peace А той трябва да е наясно с това и да има търпение, просто да не се отказва, каквото и да му говори Heart Eyes

Така е права си - но са много остри думите и ..!? Naughty      Винаги съм казвала на децата и околните , че смисъла на едно нещо можеш да го изкажеш използвайки най-различни думи , тон , жестове...!? Затова ми идва в повече понякога крясъците и ужасните думи...!? Помните ли как го нарани за майка му - после той не яде и не влиза в къщата с дни - накрая и тя се осъзна и отиде да се извини...!? newsm78

Това виждам напъна на сценаристите - искат да ни покажат , че е много добра душа  и тя е такава несъмнено , но  трябва да има баланс точно между това - крясъците и и моментите в които виждаме истинската и душа..!?
Peace

Добро утро:)
За крясъците и виковете не съм на твоето мнение, може да очакваш от един нормален човек, със стабилно възпитание, без големи сътресения в живота и т.н. да съумее да спази добрия тон, да каже това, което иска с нормален тон и жестове Peace Но в случая с Фатмагюл - това поведение според мен е единственото възможно, от самото начало я карат да мълчи, "в нея лежи греха на 4-ма мъже" - все едно тя е виновна, Мукадес и наглася живота и една добра дума не и казва, а и Керим - колкото и добре да се държи с нея, само като го вижда и все едно онази нощ е пред очите и. Всичко това поражда страхотно напрежение, което стои затиснато в нея, за всички серии досега, освен виковете и имаше само една истерична сцена - когато разбра, че и Мустафа заминава и се затвори в банята, та Керим трябваше да разбива вратата (12 епизод) Аз мисля, че даже много стабилно се държи Crazy, има хора с по-лабилна психика, които след такива преживявания не е ясно какво поведение ще имат Peace
Но все пак това си е моето мнение, може и да сте прави, че се държи така, защото е малка и "опак" характер Thinking

# 395
Сега видях, че сте направили субтитри на 15 и 20 епизод! Огромни благодарности!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 396
  • Пловдив
http://www.youtube.com/watch?v=BWtvVVCys-E

Едно клипче от съботното предаване на канал Д.

# 397
  • Пловдив

Да повдигна темичката. Вече дишат общ въздух в кухнята...

# 398
Да , така е Марианка. Тя му прави чай, той и оставя от сладките. Вечерят си заедно, макар че май не са вечеряли вкъщи откакто са им по-близки отношенията. Четох някакъв слух, че в момента проблема на Фатмето е не да държи Керим на разстояние, а интереса и към него да не е толкова очевиден, т.е ще се прави на незаинтересована, въпреки че няма да има нищо против той да е наоколо.  Wink

# 399
  • Пловдив
Какви приятни слухове - почти винаги верни. Особено за понеделник.
Днес, ще пуснат ли трейлър - да ни пообъркат още повече....

# 400
Идваааааааааааааааа, качен е преди 3 минути, чакаме! Party Party Party Party

# 401
# 402
  • Пловдив
Чок зор.....по пътя........

# 403
# 404
  • Пловдив
Ура....- колко пъти сега трябва да го видим......ошашавих се....

Общи условия

Активация на акаунт