Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 22

• 26 255
  • 723
  •   1
Отговори
# 615
Славенка, песента от Армагедон - писана е за Керим, той така ще се чувства когато са заедно наистина. Представям си го как тя спи, а той неможе, за да я гледа, от радост, от щастие, че е негова и е до него. Heart Eyes

Гери,представям си картината на нова спалня в нова къща,където полуголия Керим милва косите на заспалата до него Фатме и слънцето се процежда между щорите...и изведнаж от уредбата се чува тази песен и на екрана на тв се появяват джуките на Стив Тайлър ....и фатмето ужасена се събужда от кошмар..бута Керим,той пада от спалнята и лисва по ****анатомия,А съпругата му казва:
-Керим,по голям урунгел от този не можа ли да намериш за сутрешно събуждане,поне Мустафата да бе сложил...

http://www.cgart.bg/resources/uploads/gallery/640x320/1294125843021_0.jpg

Joy Joy Joy Joy Joy

# 616
Из просторнството върви едно писмо от сценаристите към феновете на Берен, неможах да намеря текста, но една мацка ми обясни какво пише вътре - Да сме бъдели по-търпеливи, тъй като Фатмагюл преминавала пред труден момент, в момента и е много трудно и всичко е болезнено за нея, но .......нещо ще се случи в 34 епизод и нещата ще се променят много.
Питам се дали ще пеем скоро песента от Армагедон?!  Thinking Thinking Grinning Grinning Grinning

# 617
Гери турнах и спалнята,че не си падам по флинтифлюшки Mr. Green

Ами продължението:Керим вижда колко много е разтроена благоверната му съпруга,скача да я прегърне,но забравя ,че банановата кора от снощи стои на пода,хлъзва се на нея и ...пада ...при което си прехапва езика,чупи си средния пръст,а анатомията му се прищипва между крака и пода.Та така Фат,скача и да му помогне,но с тази тройна кунтузия,изгледите хич не са добри...а онзи продължава да си пее "и остани тук в този момент
до края на времето...."
Whistling

# 618
Из просторнството върви едно писмо от сценаристите към феновете на Берен, неможах да намеря текста, но една мацка ми обясни какво пише вътре - Да сме бъдели по-търпеливи, тъй като Фатмагюл преминавала пред труден момент, в момента и е много трудно и всичко е болезнено за нея, но .......нещо ще се случи в 34 епизод и нещата ще се променят много.
Питам се дали ще пеем скоро песента от Армагедон?!  Thinking Thinking Grinning Grinning Grinning

Само да не се повтори последния ми сценарий Sick

# 619
Ами продължението:Керим вижда колко много е разтроена благоверната му съпруга,скача да я прегърне,но забравя ,че банановата кора от снощи стои на пода,хлъзва се на нея и ...пада ...при което си прехапва езика,чупи си средния пръст,а анатомията му се прищипва между крака и пода.Та така Фат,скача и да му помогне,но с тази тройна кунтузия,изгледите хич не са добри...а онзи продължава да си пее "и остани тук в този момент
до края на времето...."
Whistling
Маци, ти го потроши нашия човек, бе. Остави нещо здраво в него.  Laughing Laughing Laughing Laughing
Иначе спалнята я удобрявам!  Peace Само тая Фатма да почиства от време на време, кви са тея кори по пода?!  Grinning Grinning

# 620

Маци, ти го потроши нашия човек, бе. Остави нещо здраво в него.  Laughing Laughing Laughing Laughing
Иначе спалнята я удобрявам!  Peace Само тая Фатма да почиства от време на време, кви са тея кори по пода?!  Grinning Grinning

Малко драма да вкарам в 5 сезон,че много романтичен става сериала в 3и 4 сезон.А кората е от чок мерак на Керим по Фатм,няма време да стигне до кофата,иначе тя си е чисница

А това писмо на сценаристите,може и да е вярно има логика в това което казваш.Но явно и драмата идва малко в повече на тур зрител и те искат романтика и нещо по така.

# 621
Slawena  Joy Joy Joy
Внимавай със сценариите, че ay yapim не спят Mr. Green, а и някой от темата скоро беше припознал един твой стар сценарий Joy Joy Joy

# 622
ay yapim,те ако знаят какво ще се случи в 10 сезон ,още сега ще ме вземат Crazy,ама йок нИщЪт ме още  Tired.Малко да подскажя ли newsm78

# 623
  • Пловдив

до края на времето...."
Whistling

Пак ще питат - някъде четох ....сценария...Ами да помним кой го пише...

# 624
Slawena  Joy Joy Joy
Внимавай със сценариите, че ay yapim не спят Mr. Green, а и някой от темата скоро беше припознал един твой стар сценарий Joy Joy Joy
ами , да я вземат наща Славенка,  ще стане траги-комедия филмчето. Grinning Grinning Grinning

# 625
Мариана,ами що не изтипосаш и моите сценариина 1 стр Joy Joy Joy Joy

# 626
ay yapim,те ако знаят какво ще се случи в 10 сезон ,още сега ще ме вземат Crazy,ама йок нИщЪт ме още  Tired.Малко да подскажя ли newsm78
подскажи де, подскажи де  Wink

# 627
Незнам при вас как е,но аз си го представям това което пиша...Например сцената с Керим,как се подхлъзва и дългите му крака се обръщат нагоре...Имам много развинтена фантазия... Crazy Crazy Crazy

Geri по късно,че сега трябва да поработя малко  comp03

# 628
Незнам при вас как е,но аз си го представям това което пиша...Например сцената с Керим,как се подхлъзва и дългите му крака се обръщат нагоре...Има много развинтена фантазия...

Geri по късно,че сега трябва да поработя малко  comp03
И аз си ги представям, Мац и се хиля с глас.  Grinning Grinning Grinning
Айде пароботи, че и ние да поработим покрай теб. Grinning Grinning Grinning

# 629
Добрый день !!!!Мой новый клип

http://www.youtube.com/watch?v=mCN4FEu4iE0

Общи условия

Активация на акаунт