Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 22

• 26 222
  • 723
  •   1
Отговори
# 645
  • Варна
Това  го преведох от сайта " За всеки според делата му"

10 сезон /последен/

10 години по късно.

След скандалното начало на своя брак,Керим и Фатмегюл вече са улегнали,уважавани като фамилия.Преминали през много перипети в началото-скандали,затвор,раздели,те вече са открили извора на семейното щастие и успеха.Керим е уважаван брокер на фондовата борса и преуспяващ бизнесмен.Фатмегюл има верига от сладкарници из цяла Турция и Европа с традиционни тур сладкиши,която се казва „.Бакдиф’’-от бклава и кадаиф.След няколко години неуспешни опити Фатм,най после забременява и ражда тризнаци /момчета,защото сина в тур е на почит/,а и да има продължители на рода.За децата се грижат Мейрем и Адв Кадир/вече пенсионери/,които се оженват в 6 сезон.Бащата на Керим  умира в инцидент на яхта,но следствието устанивява,че това е дело на Яшаранови,оставяйки завидно богатсво на сина си.Мукадес и Рахми,губят родителските права над Мурат и Селим го взима .Но малко след това той и жена му загиват в катастофа и според завещанието оставено от него,Мукадес и Рахми стават настойници на сина му и двете щерки и поемат бизнеса му,докато децата му станат по на 30 год.Мукадес взела си поука от необмислените си постъпки в младоста,сега е прилежна съпруга с тънък усет към бизнеса.Рахми се отдава на хобито си да отглежда цветя.Кртистн,се връща в Англия и никога повече не се появява в живота на К и Ф.Само се чува за нея ,че е един от най успешните екстериорни дизайнери на острова.
Яшаранови-Мюнир си загубва адвокатските права заради подкуп и с Мустафа основава фирма за почистване на канализации /свикнали са с миризмата/ и отходни ями.Стария Решат е измамен от Керим и загубва всичко.Сега живее в къщата край реката с Перихан ханъм и майката на Ердоан и работи като чистач към фирмата на Фатмето,а Перихан и етърва и събират късат билетчета пред WC-тата на сладкарниците.Вурал си признава за лъжата и след излежаване на присъдата заминава с родители те си за Швейцария.Мелтем къса всички връзки с баща си,основава партия в защита правата на жените и понастоящем е депутат,прощава на Селим и е опора в лечението му по психиатрии,но така и не пожелава да му роди дете.Ердоан излиза от затвора с променено аз,вече се нарича Ерда и заминава за Амстердам да търси голямата си любов или истината за себе си.Платил е най голямата цена за своята бурна младост,сменил си е философията за живота.Асу,така и не казва на МУстафа,че има син.Тя завършва психология и се отдава на професията си и детето си.Членува в организацията на Мелтем Яшаран.

newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

Страхотен сценарии БРАВО  Joy Joy Joy Joy Joy
Трябвало е теб да викнат за сценарист
 rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo

# 646
muhi muhi muhi

Kerim с аромат на океан само с омотано тук-там водорасло по тялото си,косата мокра от солената вода и се стичат капчици вода по него...плажа е пуст и който иска да заповята да усети аромата,аз отивам да си подуша либето,дано да е сам Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

направо ме замисли, мойто мило тъкмо се гласи за работа и сигурно ще има нужда от подсушаване.  Wink Wink Grinning Grinning Grinning

# 647

А аз като няма кой да подсушавам до съседа ли да прескоча с хавлията ...!?  newsm78 Joy

# 648
nelka123 ,тичай дано съседа да е млад

Гери,внимавай с подсушаването,че....
Аз мойто либе го подуших и сега съм  #Silly,ама довечера  smile3508 стига мъника да не мрънка #Puppy dog

# 649
# 650
  • Пловдив

Гери - ами това са 2 дози Керим. Този клип ми е във фаворити.
Измислих бърза вечеря - купувам по пътя готова голяма пица и
веднага сядам да направя новата тема. Че до час май ще я изпишем....

# 651
gery_dobreva newsm10

Марианка,с тази пица колко човека ще нахраниш  newsm78

# 652

Идилия!!!  Heart Eyes Heart Eyes Party Party Party Party

# 653
  • Пловдив
gery_dobreva newsm10

Марианка,с тази пица колко човека ще нахраниш  newsm78

Голяма - 8 парчета - за 4 човека....

# 654

Голяма - 8 парчета - за 4 човека....

Тамън ще стигне на големия,може би ще остане за малкия да си опита.Незнам моите мъже много ядат ooooh! Две големи у дома ще стигнат  chef Знаеш ли даде ми добра идея за вечеря Hug

# 655
  • Хасково

# 656
  • Хасково

# 657
Касандричка, последните две са върха, сред цветята, чака ни Убава серия.  Party

# 658
Фатмето тапия за 6 кл ли ще взема или направо за средно newsm78

# 659
  • Хасково

Общи условия

Активация на акаунт