Частни детски градини София 3

• 71 688
  • 760
  •   1
Отговори
# 525
къде е тази-тути-кое те впечатли,може ли малко инфо-какви са условията,таксите,къде е ?Благодаря
Ето къде е: http://tuti-bg.com/

# 526
Момичета, знаете ли детски градини, където може да се носи храна от вкъщи?

# 527
Здравейте!!!Незнам да ли мнението ми е за този разтел и тази тема,но днес чух,че от"Светлина" са изпратили мейли на родителите да не подаряват цветя утре на учителките...Голяма простотия според мен

# 528
преди да го наречем простотия, нека разберем причината. Аз не харесвам букетната истерия, нито подаръците за учители и се радвам, че ме подминава. Но какво е обяснението в Светлина?

# 529
  • София
Според мен не са прави от "Светлина". Не е редно да наказват учители и деца заради някакви джигити и убийци. Аз харесвам цветя и по-скоро бих призовала, ако в някое училище има загинало дете в катастрофа, нека положат цветя пред портрета му и напомнят на децата, че винаги трябва да внимават, когато пресичат пътното платно.
В Бургас са поели инициатива, дано и в другите градове ги последват.

# 530
Търся актуална информация за ЧДЯ Детство мое в Стрелбище.
Мисля да запиша детенце там и се чудя как е.
Видях че е чисто, слънчево и с добре организирано пространство. Имат дворче където да ги извеждат, но дали го правят.
Споменаха, че храната взимат от ресторант в съседство. Дали е съобразена с изискванията за тази възраст.
Таксата е 480 лв. Дали е нормално?
Ще съм благодарна на повече информация   bouquet

# 531
  • София
Синът ми от днес посещава Детство мое. Първият му ден мина чудесно, учителките са доста добри по мои впечатления. Винаги, когато съм ходила там, децата са в дворчето. Ще споделя и впечатления по-нататък, надявам се все така позитивни  Peace  bouquet

# 532
  • София
Интересно, таксата в Детство мое беше 600 лв. преди около 2 г., намаление ли има, или това е таксата без храната и с храната става 600? Моя приятелка водеше там дъщеря си по това време, беше сравнително доволна, след няколко месеца я приеха в държавна ДГ и я премести.

# 533
М, да! Явно са намалили таксата в "Детство мое", защото и синът ни като ходеше там, преди година, беше 600лв. Допускам, че е възможно да са започнали сами да си приготвят храната, защото преди беше от "Мама Люси", а сега по-горе прочетох, че е от съседния ресторант, който също е на собственичката на градината!

# 534
Момичета, аз продължавам да търся градина, която да е в Красно село/Борово. Има ли нови, за които не знам? Без кола сме и ми е абсурдно да мъкна детето дълго сутрин насам-натам.

Ако някой знае нещо за Мария Магдалена май беше, зад Била, моля също да сподели, не ми е особено близо, но... в краен случай.  Rolling Eyes

И пак да попитам ако има някой с дете в 101 защо - никой ли не е с актуални впечатления? Просто ми е буквално зад блока и би било много удобно, спират ме негативни впечатления отпреди, бих се радвала да чуя ако някой има пресни. Благодаря.

# 535
simplyaven а Княжево как ти е? Нали сега Камелини отварят голяма градина на Борис ....
В неделя ще имат ден на отворените врати, ако искаш виж как стоят нещата.

# 536
Да, Olive ми каза. Далеч ми е по принцип, освен с техен транспорт. Ще отидем сигурно, но тъй като в началото синът ми без съмнение ще има нужда от период на адаптация (че и с езика е зле), за мен би било доста по-сложно да притичвам ако градината е по-далеч. та, затова търся ако е възможно място, където да мога да се озова бързо, когато има нужда.  Rolling Eyes

# 537
По принцип адаптацията отнема не повече от две седмици. За транспорта знам, че ще минава рейсче по определен маршрут, за да събира децата.

# 538
  • София
От Била на България до http://montessorisofia.com/ не е още кой знае колко пътя... Само че май няма места там...

Ninia, за oтворените врати в Княжево от къде е информацията? На сайта им не е обявено такова нещо?
Транспорта ще е по бул. България, със спирки на определени места.

# 539
Една позната е звъняла да разпитва и са й казали, че в неделя ще има отворени врати.

Общи условия

Активация на акаунт