Любители на котки - тема 50

• 45 970
  • 741
  •   1
Отговори
# 210
  • Бургас
Пепика, разкошен котан!  Heart Eyes
kokoshinkata, много хубаво кошче. И аз чакам за подробности.
Ние направихме на нашия още като го взехме една чесалка/точило за нокти, но не е висока за катерене, а само едноетажна.

Раян вече е добре. Дори тръгна да обикаля из къщата, вчера се дърпаше да не ходи по стълбите, явно още го болеше. Още не съм го пуснала на терасата, че почва и по дърветата да се катери и да слиза на двора, но тия дни и това ще стане.
Моят не яде консерви, не знам това добре ли е или не, но съм го пробвала 3 пъти и то с различни, така си стояха и ги изхвърлях. За сметка на това обожава дробчета. Сурови или варени с много бульон. Когато варя и ми остане само замразен бульон му посипвам гранулките с него - ммм. Като цяло се чудех с какво да го храня, защото не ми е от много ящните, та докато го уцеля бая проби направихме.

# 211
  • Варна
...отделно че стъпвам все едно играя на "дама" по теракота за да не го настъпя ooooh! Вкъщи вървим с походка на крадци   tiptoe  tiptoe  tiptoe заради него.
Laughing Laughing Laughing И ние така. Понякога и пируети правим, за да не настъпим косматия.  hahaha

# 212
  • тъгата в мен
Димитрачко и той е вече кастрирано момченце!Все още ми е доста жал...
Поздрави на всчики котарачета! Hug

# 213
  • Кюстендил
Свраче, да се оправя бързо момчето. И на мен ми беше жал, и още ми е гадно, но и за тях и за нас е най-добре така Hug

Радост, нашият пък гранули не вкусва. Опитах пет различни вида и не пожела да ги докосне. Смесвах по 10 гранулки с консерва и след 10 минути намирах 10 гранулки в единия ъгъл на облизаната чинийка ooooh! И консерви яде само една марка, другите само ги пооблизва и вирва муцуна сърдито.

Пепика, ще го снимам как готвим заедно Mr. Green

# 214
Пепика голям бонбон е малкия.

Леглото го направих от няколко памучни тениски и силиконова вата.
Нарязах тениските на квадратчета, горе - долу еднакви и го заших след това и за пълнеж сложих силиконова вата. Тя също се зашива за плата от вътрешната страна и се получава нещо като подложки за стол.
Само, че трябваше да уплътня с повечко пълнеж, защото стана малко по-меко от очакваното.
Рижко го гледаше странно отначало и не влизаше вътре, но като му постелих любимото одеалце спа цяла нощ там.  Crazy

# 215
. За сметка на това обожава дробчета. Сурови или варени с много бульон. Когато варя и ми остане само замразен бульон му посипвам гранулките с него - ммм. Като цяло се чудех с какво да го храня, защото не ми е от много ящните, та докато го уцеля бая проби направихме.
Я кажи как ги правиш дробчетата за котанче? Сол слагаш ли, олио? Предложете нещо друго за приготвяне в домашни условия, тези консерви хич не ги долюбва, въпреки лесния вариант за мен. А само да чуе микровълновата, защото тя е със звуков сигнал и се изнася като бесен кентавър, където и да се намира по трасето Joy.

# 216
Пепика, каквото и да им готвите на котките, сол и подправки не се слагат по принцип. На нас може да ни е безвкусно, но тяхната храна в природата не е подправена.

# 217
Да, не е препоръчително да се дават подправки и сол на котки и кучета. А луковите растения даже са отровни за котките.

Ето как си играем с любимата рибка-идиотка:

# 218
Хаха, и ние имаме подобна рибка-идиотка и до преди малко Мили правеше пируети с нея. Ама като съпружеското тяло хич не го бива в снимките, няма кой да ни увековечи как си играем  Laughing

# 219
  • Бургас
Пепика, без нищо ги правя. С много вода за повече бульон. Полага му се по едно дробче на ден, което се яде, когато му скимне, по малко. Варя по половин килограм и замразявам или докато са топли обръщам бурканчета и те се запечатват.
Дидитка, Богданка много се е забавлявала. Simple Smile
Свраче, как е Димитраки?

# 220
Ама като съпружеското тяло хич не го бива в снимките, няма кой да ни увековечи как си играем  Laughing
И нашето съпружеско тяло не е надеждно по тоя въпрос, затова съм се изучила - с едната ръка мандахерцам рибката, с другата снимам  Laughing Е, на всеки десет снимки една е хубава, ама сега - поне имам нещо...

# 221
Ще оперират Маца в 11 ч.по спешност. Много сме притеснени. Умирам от страх.

# 222
  • София
Стискаме палци на Маца! Praynig Защо,какво се е случило?

# 223
Ще оперират Маца в 11 ч.по спешност. Много сме притеснени. Умирам от страх.

Не знам какво ви се е случило, но стискам палци всичко да мине добре и котето да успее се възстанови!  Praynig

# 224
Матката й е пълна с гной.

Общи условия

Активация на акаунт