Прави ли някой ин витро в Селена?

• 44 650
  • 754
  •   1
Отговори
# 675
Дребосък,браво.А за двурогата матка,в добри ръце си ,всичко ще направят с златните си ръце нашите лекари в нашата клиника.
Съни,днес се наслаждавай на деня,макар и мрачен,мисли си за хубави неща,защото утре  е прекрасен ден ,едно ново начало което ще дадеш на своето поколение.Стискам палци за много качествени яйчица.

# 676
Дребосък,браво.А за двурогата матка,в добри ръце си ,всичко ще направят с златните си ръце нашите лекари в нашата клиника.
Съни,днес се наслаждавай на деня,макар и мрачен,мисли си за хубави неща,защото утре  е прекрасен ден ,едно ново начало което ще дадеш на своето поколение.Стискам палци за много качествени яйчица.

Благодаря ти ,миличка,за прекрасните думи,дай Боже Praynig

# 677
Момичета златни сте, благодаря ви за окуражителните думи.  Hug Пантерка и аз си мисля, че докторите ни са прекрасни и правят всичко, за да ни помогнат да сбъднем мечтите си.  Hug
съни стискам палци за качествени яйчица и няколко оплодени след това  thumbsup thumbsup thumbsup
Момичета-кокичета  пожелавам късмет  на всички ни Hug Praynig Hug

# 678
Виолетка,
Би ли дала полезна информация какви лекарства продължи да пиеш след положителния тест, а инжекции има ли?
Поздрави и много се радвам още веднъж за бебенцето!   bouquet

# 679
  • Пазарджик
tayrissima инжекциите/клексанът специално/ продължават само ако има някакви отклонения, но незнам точно на кой хормон в имунологията. Всички останали лекарства и лепенки са продължават поне до 12гс /ако доки не каже друго/:) При мен беше така с предишната ми бременност и сега също така ми казаха. Изпреварих Виолетка, но и тя да напише как е при нея Simple Smile

# 680
tayrissima инжекциите/клексанът специално/ продължават само ако има някакви отклонения, но незнам точно на кой хормон в имунологията. Всички останали лекарства и лепенки са продължават поне до 12гс /ако доки не каже друго/:) При мен беше така с предишната ми бременност и сега също така ми казаха. Изпреварих Виолетка, но и тя да напише как е при нея Simple Smile
Благодарско! На някой да са му предписали инжекции Прожинекс? Чувала съм, че ги дават след като забременееш.  newsm78

# 681
Здравейте милички,утре ще е моят ден,трансфера.малко скоро ми се струва,на втори ден,ако не броим деня на пункцията.имам 10 яйцеклетки,днес ми казаха ,.че  4 са  оплодени и утре ще решаваме с доки ,колко да върнем.само това ми казаха,незнам, дано утрешния празник Петковден,ние на късмет и да имаме бебче след 9 месеца.Днес бяхме  на Бачковския манастир,помолих се и за вси4ки ,който се борят за детенце,дано Господ е с нас Praynig

# 682
Здравейте милички,утре ще е моят ден,трансфера.малко скоро ми се струва,на втори ден,ако не броим деня на пункцията.имам 10 яйцеклетки,днес ми казаха ,.че  4 са  оплодени и утре ще решаваме с доки ,колко да върнем.само това ми казаха,незнам, дано утрешния празник Петковден,ние на късмет и да имаме бебче след 9 месеца.Днес бяхме  на Бачковския манастир,помолих се и за вси4ки ,който се борят за детенце,дано Господ е с нас Praynig

късмет...ще стискаме много силно палци това да е твоят ден Praynig Praynig Praynig

# 683
здравейте момичета,аз от този месец започвам втория опит.моя мъж ходи вчера да дава спермограма,а ние сме с мъжки фактор.обадиха му се по телефона да му кажат че хич не е добра това вече немога да го разбера какво значи???????той прави март месец спермограма а юни ми беше пункцията и оплождането,лекаря му казал че има много голяма разлика от март досега,но каква незнам,направо се шашнах какво значи това????това което знаем при първия опит е че са слабо подвижни и на втория час умират,но колко да са станали по лоши за 6 месеца??????сега в понеделник ще ходим да разберем какво става.изпаднах в такава мислена дупка.че незнам....

# 684
Ками, искам да ти дам кураж. Нашата спермограма беше много лоша. Не ставаше нито за инсеминация, нито за нормално инвитро, само ИКСИ. Но ето, че си имаме момиченце. Важното е ембриолога да подбере качествените, а в целия материал, който ще даде мъжа ти ще има бойци готови за атака.  Wink Така, че не се притеснявай, всичко ще е наред.

# 685
съни, дано празничния ден ви донесе  много късмет и положителен резултат  Praynig
ками, мисля че ще се намери решение, пламс е права -
Важното е ембриолога да подбере качествените, а в целия материал, който ще даде мъжа ти ще има бойци готови за атака.  Wink Така, че не се притеснявай, всичко ще е наред.

# 686
Запис от мен в тази тема Simple Smile. Моята пункция беше вчера на 13.10.2011г. Имам 16 яйцеклетки и сега ще чакам да видим какво ще стане  Simple Smile. Желая успех на всички Simple Smile.

# 687
Ани,добре дошла .Стискам палци след някой ден да си прибереш бебенцата на топличко и да си стоят 9м на топличко в коремчето на мама.
Кам Hug,миличка,каквото и да е положението щом сте стигнали до тук значи ще продължите ,а за плувците и аз като другите момичета ще кажа че в клиниката са много добри ембриолозите и да знаеш какви чудеса извършват ,понякога е имало на пръв поглед безнадеждни случай с ужасно лоши показатели в материала  на мъжете ,но след обработка всичко се преодолява.Сега се успокой ,в понеделник ще видиш че нещата ще са наред.
Съни ,стискам палци .И ще чакаме новини .
Тайрисима ,не съм ги чувала тези инжекции.Аз си бия клексан  още от трансфера та до сега .Те се бият май при повечето мацки до края на бременноста  Sad.Те разреждат кръвта .

# 688
Привет момичета,
Днес ми беше трансфера на 3 снежинки на мама дечинки! Стискам палци на всички чакащи!
 Hug Hug Hug

# 689
tayrissima желая ти и трите снежинки да се превърнат в дечинки Simple Smile много се радвам.Късмет мила.
Ками ти си толкова силна, така че не се отчайвай сега. Нещата ще се наредят,  не се безпокой.
 Късмет на всички Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт