Прави ли някой ин витро в Селена?

• 44 653
  • 754
  •   1
Отговори
# 660
  • Пазарджик
благодаря момичета Simple Smile малко се поизложих с втората лентичка - чак като я сложих осъзнах колко е рано това 4г.с. и колко ми е далече щъркелчето, та чак не го виждам, ама като съм я сложила вече няма да я махна я...

# 661
честито  nanyna не се притеснявай за лентичката въпросът е всичка да върви наред с бебето,дано този месец има повече положителни тестове,успех момичета

# 662
nanyna страхотен резултат  newsm44
Виолетка честито сърчице, сигурно ти е кофти, но както са писали и другите момичета явно така е било писано.
iv4eg успех и от мен  Hug
george_80 пожелавам ти успех. Аз не знам какво да те посъветвам, понеже ние още не сме почнали опит (чакаме си заповедта). Нека някой, който е по-наясно да се включи, но ако не греша фонда не поема предварителни изследвания. Или говори с доктора, той ще ти каже какво е необходимо да се направи.
Пантерка снимката ми е утре /в понеделник по обед/.
syni ти как си?
 Успех момичета   bouquet

Последна редакция: нд, 09 окт 2011, 13:53 от drebosak

# 663
Нани, честито и от нас  bouquet,лека бременност до края.
Виолетка честито ти сърчице, след всеки преглед ще видиш как расте малкото човече удивително е, аз като се сетя как треперих всеки път, а сега като го гледам до мен колко е пораснал и вече си имаме и зъбче. Та в този ред на мисли ми иде още утре да почна с опита за второ, но ще изчакам до януари.
Лек и усмихнат ден момичета!

# 664
drebosache утре по обяд ще си стискам палците много силно за теб, да мине всичко безболезнено и най-вече резулатата да е хубав. Късмет на всички мили момичета в този форум. Аз се пооправям след операцията и съм готова след около 15-20 дни да започвам. Praynig Hug  bouquet Praynig Hug

# 665
Здравейте момичета  Hug,
За първи път пиша в тази тема - надявам се да ме "приемете" в групата  Embarassed
Ние също сме в Селена - при д-р Ставрев.
Нанина - честитоооо, лека и безпроблемна бременност и на финала прекрасно бебче.
Успех на всички Praynig

# 666
andji7000 добре дошла и да имаш само хубави неща в тази темичка,имаме отличнички този месец като изключим мен,нооооо аз пак започвам чакам лелката този месец и стартирвам пак втори опит,няма да се предаваме ще се подкрепяме  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 667
Благодаря ти, Ками,
Съжалявам за неуспешния опит, но стискам палци следващия да е "твоят" и да сбъднеш мечтата си. Браво на теб за силата и куража, който се усеща от всяка твоя дума...  Hug
Наистина е важно да се подкрепяме в тази борба - УСПЕХ! newsm10

# 668
Добре дошла Анджи.
Кам,  bouquet.
Ив,чакам с нетърпение и ти да стартираш.Че много бебета се очертават в нашата клиника.
Дребосък,стиснати палци за най прекрасната снимка днес,с две хубави тръбички.
Нанина,честито.И аз се вписах в юнската темичка, с малко страх ,но дано е за хубаво.
Успех на всички тук .Събрани сме само силни жени и няма начин да не успеем ,защото ще бъдем най прекрасните майки.

# 669
Здравейте момичета,честито на Нанина и Пантерка още веднъж,леки месеци до края и здрави бебчета Praynig
Дребосъче,успех днес на снимката мила,чакаме те с най-добрия резултат Praynig
Много ти благодаря,че не си ме забравила Hug,аз съм добре.тази ве4ер в 12 ч. си бия прегнила и в сряда съм на пункция.Стискайте ми палчета..

# 670
# 671
syni  Praynig имаш силно стиснати палци от мен  Praynig
andji7000 добре дошла, пожелавам късмет и скоро да се похвали с положителни резултати.

Момичета благодаря ви за стиснатите палци имаше ефект.   bouquet
 Може да се каже, че резултатите са добри - няма хидросалпинг /дано да съм го написала правилно/, тръбите са проходими, но пък съм с двурога матка и ще се налижи хистероскопия /заради септума в матката/ Болка нямаше, само малко неприятно чувство, не съжалявам, че беше без упойка, а и доктора през цялото време ми обясняваше какво прави и кога може да заболи лека.

Успех на всички.

Последна редакция: пн, 10 окт 2011, 23:08 от drebosak

# 672
Пантерка благодаря ти за куража мила.Много се радвам за теб и за nanyna. Направо като се сетя за вас и веднага се изпълвам с надежда.
Ками нали знаеш, че ти си следващата, а аз, giga82 и syni веднага след теб Simple Smile
Дребосъче много се радвам, че си с такъв добър резултат за тръбите. Каквото трябва ще направиш за другото. Късмет  Peace
andji7000 добре дошла, желая ти късмет. И аз не съм отдавна тук, но те уверявам че момичетата от тази тема са много мили. Една голяма прегръдка за тях :hug
Syni от сряда нататък ще стискам много палци за теб.
Желая късмет и на всички останали, които не съм споменала в поста си, но не съм забравила за тях Heart Eyes

# 673
kamito24 ,Пантерка, iv4eg , drebosak,  - благодаря ви  Hug  bouquet Hug
Пантерка - Честито  Hug- лека и безпроблемна с най-хубавото(те)  baby_neutral baby_neutral
Дребосъче - супер, че няма хидросалпингс Hug. Не знам какъв е проблема като имаш двурога матка  Embarassed но аз от хистероскопията не се изплаших (беше ми през май) - само си почивай след процедурата и без физическо натоварване, за да няма излишно кървене (както стана при мен, но аз си бях виновна, като реших, че трябва да правя основно чистен вкъщи точно тогава  Wink).
syni - късмет в сряда (а и след това) Praynig
kamito24 - стискам палци следващия опит да е успешен  thumbsup PraynigHug

КЪСМЕТ на всички  newsm10

# 674
  • Пазарджик
andji7000   добре дошла Hug много късмет и скоро хубави новини от теб!
Дребосъче браво за хубавия резултат от снимката и другото да мине така безпроблемно Praynig
syni успех на пункцията!
 iv4eg , ТРАЙКОВА,  tayrissima и всички момичета  Hug

Общи условия

Активация на акаунт