Прави ли някой ин витро в Селена?

• 44 662
  • 754
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте отново!Вече мога да се впиша и аз към правещите ин витро в Селена, защото от фонда вече ми се обадиха и отивам за заповед на 02.11.Миналия петък, въпреки, че още нямах обаждане от фонда, бях при доктора и ми каза, че трябва да направя нова цветна снимка, понеже моята е от 2008 и нови имунологични изследвания, които също са ми от тогава. Взе ми секрет за микробиология преди цветната снимка и каза, че ще ми се обадят от клиниката и да ми кажат дали трябва нещо да лекуваме преди ЦС, но все още никой не ми се е обадил. Дали да считам, че всичко е ОК, или трябва да звънна аз да попитам, да не би да са ме забравили, как мислите? Иначе питах изрично доктора, дали правят ЦС при тях или ще ме пращат в друга клиника, каза ми, че вече имат хубава апаратура при тях и ще се направи в Селена, трябва да звънна на втори ден от цикъла за да ми определят деня за процедурата.

# 646
Снеж здравей и добре дошла.щом не са ти се обадили значи няма за какво да се притесняваш не вярвам да са те забравили,ами направо отиваш на цветна снимка.ами успех  миличка,тази година имаме много отличници дано и ние сме сред тях после.  bouquet  bouquet  bouquet

# 647
razel_dazel и аз точно заради евентуален спазъм исках снимката да е с упойка, но от друга страна има доста момичета, които са я правили без упойка. Офф и аз не знам какво да правя  newsm78 Относно свещичките днес ще звънна да питам какви да взема.
Снеж ако ще си по-спокойна звънни в клиниката да питаш за резултатите. Пожелавам ти успех   bouquet

# 648
Здравейте момичета! От поне 2 месеца не бях влизала в темичката и съм много приятно изненадана, че има голямо раздвижване и всички действат толкова упорито за постигане на щастливата, заветна цел. Честито на бъдещите щастливи мами, а при момичетата, при които не се е получило- не се отказвайте, при някои нещата се случват по по- трудния начин, но пък победата е много по- сладка. Ние, както вече съм писала, също сме пациенти на Селена, но последните  3 месеса (след лапароскопията) се отдадох на "работа върху себе си" и малко се пооткъснах от нещата (поне вкъщи се успокоихме). Направили сме всичко- имунология, цветна снимка, хистероскопия, лапароскопия, спермограми (мъжки фактор, но и при мен има проблем- прекъсната тръба заради хидросалпингс), документи за фонда (одобрени сме и чакаме заповедта) и това в период на 3 месеца, та малко се поизморих.. Сега вече ми се върти в главата да си направим един опит и да не чакаме финансирането. Кажете ми, моля ви, преди опит какво трябва се направи- изследвания, проследяване на състоянието, фоликулометрия.., а ако решим да изчакаме финансиране, дали фондът поема предварителните изследвания. Извинявам се за дългия пост, но съм на кръстопът- хем не ми се чака, хем...

# 649
Здравейте момичета, влизам буквално за секунди да Ви благодаря за подкрепата. Ками ще ти пиша на лична,че ми се иска да те попитам някои неща относно опита, но да не е тук, че сигурно вече ще се повторим.
nanyna тихичко честито, ще стискам палци Praynig

# 650
Ехо ето ме и мен.Вчера бяхме за сърчице и се чу само едничко,другото не се е развило.

# 651
Виолетка здравей, тъкмо днес си помислих какво ли е станало. Много се радвам, че сте чули сърчицето. Нищо че е само едно,явно така е трябвало да стане. За сметка на това ще му е по-широко и по-спокойно в коремчето ти Simple Smile
Мен ме оперираха и прекъснаха тръбите. Сега и ние започваме инвитро.

# 652
  • Пазарджик
violetka честито сърчице Hug Simple Smile сигурна съм, че ти е и мъничко криво щом си очаквала да чуеш две, но ивче ти е казала - явно така е трябвало да стане, а и таз малка душичка ще има повече място в коремчето ти Simple Smile

iv4eg  от все сърце ти желая успех! всичко да върви по план и другата есен да буташ количка Simple Smile
аз дне отивам на кръвния, че утре съм обещала на баткото да го водя на село и съм спокойна понеже за три дни  направих 3 пикливи теста с все по-червена втора черта newsm44 е не съм чак толова спокойна де - дано няма лоши изненади Praynig стискайте палци, а аз ще пиша като се прибера Simple Smile

# 653
Благодаря ти nanyna дано наистина другата есен съм с бебенце и да бутам количка  1stroller Днес ще ти стискам много палци и всичко да е наред. Щом вече три теста са положителни мисля, че няма да има лоши изненади. Въпреки това късмет, и да пишеш.

# 654
Нан,стискам палци.И нямам търпение да пишеш,е то  е ясен резултата,но за твое успокоение.
Виолетка, Hug,така е било писано,не тъгувай.Пази сега бебчо и му се радвай .
george,изследванията преди опита не ги поема фонда.Повечето от нас пием противозачатъчни един месец преди опита,през което време около 2 прегледа има .И така.
Снеж,ти кога очакваш цикъла си?Спокойно,ако е имало проблем веднага щяха да ти се обадят,значи всичко е ок.
Дребосък,успех.КОга ще е снимката?
Кам,нали знаеш че ти си следващата щастливка с две чертички Hug,

# 655
Нан,стискам палци.И нямам търпение да пишеш,е то  е ясен резултата,но за твое успокоение.
Виолетка, Hug,така е било писано,не тъгувай.Пази сега бебчо и му се радвай .
george,изследванията преди опита не ги поема фонда.Повечето от нас пием противозачатъчни един месец преди опита,през което време около 2 прегледа има .И така.
Снеж,ти кога очакваш цикъла си?Спокойно,ако е имало проблем веднага щяха да ти се обадят,значи всичко е ок.
Дребосък,успех.КОга ще е снимката?
Кам,нали знаеш че ти си следващата щастливка с две чертички Hug,
Много позитивен пост! Пантерка сладурка!   bouquet

# 656
  • Пазарджик
момичетаа влизам да се отчета - чхг 222.76 newsm68

# 657
  • София
 newsm44 newsm44 newsm44, айде вече при нас в юнската тема, чакаме те.

# 658
Браво nanyna страхотен резултат. newsm44

# 659
Честито на отличничката!  Heart Eyes Hug Praynig  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт