Прави ли някой ин витро в Селена?

• 44 671
  • 754
  •   1
Отговори
# 630
 tayrissima болничният лист го издават пак от селена където са ти издали за пункцията тама издават и другият,а отделно ако искаш да ходиш другаде при друг д.-р по-здравна каса незнам дали го правят в селена,аз като бях бремена от селена ми ги издаваха, ине съм ходила другаде по-зрдравна каса плащах си прегледите.но за балничните съм сигурна че от селена ти ги издават до края на бременоста стига да нямаш прекъсване от единият до другият че държавата ти взима парички

# 631
# 632
 tayrissima значи щом селена работи с касата значи д-ра който ти е правил инвитрото също така че взимаш направиление от джипито  и отиваш в селена,а болничните могат оттам да ти ги дават пак

# 633
В Селена работят с направления, но само  един кабинет, в който се редуват д-р Даскалов и д-р Попова. Лекарите които правят инвирто не работят със здравна каса,

# 634
момичета аз този месец започвам втория опит HugСтаврев каза че ако всичко е нормално на 5 или 6 ноември пункция и после трансфера.

# 635
Успех Ками! Стискам палци  Hug

# 636
ками успех и от мене стискам ти много,много,много палци всичко да е наред а аз вярвам че ще е наред,

# 637
Здравейте и от мен .Днес видяхме плодно сакче,едно  Simple Smile,което при мен е по добре,защото в случай че бяха 2 трябваше редукция  на единия ембрион.Пуснахме нк клетките, че моите бяха от 2008.А преди стимулацията изрично попитах дали трябват нови,а док каза не,а днес друго.Нищо,важното е всичко да е под контрол.След 15 дни док ме вика да видим сърчицето.И така при мен все да има човек за какво да се тревожи.
Ками,сега стискам палци за теб,както ти ме подкрепяше когато започнах.
А за болничните -издават ги без проблем в селена ,без направление без нищо ,просто само за 60лв.Та ако не намеря вариант с личната ще плащам.
Тайрисима,кога започваш?

# 638
Добро утро момичета, много се радвам за Пантерка, а Ками на теб мила ти желая от цялото си сърце всичко този път да е с щастлив край.Някъде по-напред те питах колко ви излезна платеният опит, ако си писала извинявай, но малко ви изпуснах тези дни.
Днес ще ходим да ми махат конците и на контролен преглед. От направената лапароскопия извода е: прекъснати са и двете тръби заради хидросалпингс.  Cry Сега вече единственият път да станем родители е инвитрото. Искам да ви попитам кога е по-подходящо според вашите опити да направим първият опит.Когато д-р Ставрев мина на визитация онзи ден, го попитах точно за това и той ми отговори, че мога още през този месец да пробвам.Незнам дали не е рано? Thinking
Много съм притеснена момичета и много се страхувам от пътя инвитро, но се и радвам защото най-накрая поне ще си знам, а не всеки месец да продължавам да чакам и да изпадам в депресии и да го изживявам. Много ще се радвам ако ме подкрепите и ако ми кажете кога е подходящо започването на първият опит. Стискам палци и се моля за всички. Praynig
П.П.: giga82 мерси за подкрепата,явно сега двете сме на един етап.Късмет мила.

# 639
пантерка браво на теб сега ще се пазиш и топлиш мъничето.iv4eg писах ти на лични ако има нещо пиши.момичета този месец ще си почина едно хубавичко и като ми дойде лелката започваме стимулацията Hug Hug Hug

# 640
  • Пазарджик
iv4eg щом док казва, че може, остава само ти да си сигурна, че момента е дошъл, но ако мислиш, че е рано - изчакай още малко Simple Smile успех каквото и да решиш и чакаме новини тук
ейй Пантерка браво на теб - сега да го гушкаш на топличко още 8 месеца Hug

kamito24 това да е твоят месец - успех!

Момичета сега аз да се похваля тихичко, защото още е мнооого рано, но ... днес /9 ден от трансфера като броя и самия ден на трансфера / направих шуърчек и  EFP  

Последна редакция: ср, 05 окт 2011, 13:19 от nanyna

# 641
nanyna ти нали на 9 ти е кръвния тест?браво всичко ще е наред  bouquet

# 642
  • Пазарджик
kamito24  благодаря Simple Smile на 9 е кръвния по план в пловдив ама аз като си навих на пръста да видя какво става още днес ... тръгнах за чхг ама в нашия град нямало къде да ми го направят и затова пробвах шуърчека

# 643
Ками пожелавам ти това да е твоя опит - успешен, стискам палци.   Praynig Hug
Пантерка страхотна новина, сега си почивай,  пожелавам ти колкото се може по-малко тревоги и спокойни 8 месеца.   bouquet
iv4eg каквото и да решиш ти пожелавам успех  Hug
nanyna тихичко честито,всичко ще е наред и на кръвния да се похвалиш с едно хубаво, високо ЧХГ  Hug

Аз днес трябва да се чуя с Д-р Матев и да видим кога ще е цветната снимка, че вчера се оказа, че няма свободен час за вторник. Каза, че може и да я направим в "Пълмед" / не знаех, че и там правят, нали още не им е готов 4 етаж/

Да си допълня, и се извинявам за отклоняването от темата.
Последно снимката ще я правим в понеделник, (пада ми се 7 ден) /понеже всички часове за вторник и за четвъртък са заети/, и ще е в Пълмед, и няма да е с упойка, което малко ме притеснява, тъкмо се бях навила за упойка, казаха ми да си взема свещички Мовалис /май така се пише може и да греша/ вечерта и сутринта по една. Та сега ми е много спекано и притеснено  ooooh!. Ама каквото е такова, ще стискам зъби и това е, поне резултатите да са добри. Оказа се, че свщичките Мовалис, вече са спрени от производство.
Извинявам се пак за отклонението.

Последна редакция: ср, 05 окт 2011, 20:33 от drebosak

# 644
  • Пловдив
drebosak, моят съвет е да не правиш цветна снимка без упойка. Ако имаш възможност изчакай. Можеш да ползваш свещички Профенид, вместо Мовалис, но се поинтересувай, ако въпреки болкоуспокояващото направиш спазъм това как ще се отрази на резултата от цветната снимка. Защото идеята на упойката е точно такава: да не стискаш зъби и да си напрегната, а да си отпусната максимално.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт