Прави ли някой ин витро в Селена?

• 44 679
  • 754
  •   1
Отговори
# 615
nanyna добре си пишеш ти браво хайде кога ти е теста?  bouquetтози месец много положителни тезултати има,браво нека всички да са радостни. Hug Hug Hug Hug

# 616
  • Пазарджик
kamito24 чак на 9.10 ама хич не ме свърта вече   Simple Smile

# 617
nanyna не мисли толкова за теста,занимавай се с нещо да минава по бързо времето.всичко ще е наред и ти ще бъдеш отличничка стискам ти палци и имаш едно голямо гуш от мен  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 618
nanyna  нов месец нов късмет... Hug стискам палци..успех

# 619
здравейте момичета,нещо ви изпуснах тия дни,ама какво да се прави трябва да се работи,nanyna имаш време до теста не мисли за глупости всичко ще е наред и догодина ще гушкаш бебето,дано този месец има двойно повече  EFPтестове,kamito24 хайде кога ще твоят ред,кога ще почнеш инвитрото,успех на всички,miss_devil23 ти докъде стигна,

# 620
Момичета благодаря Ви много за разясненията, успокоените и пожеланията.  Hug Hug Hug  bouquet

nanyna ако можеш не го мисли толкова, прави неща, които ти харесват и те карат да се усмихваш. Имаш силно стиснати палци и от мен Hug Hug Hug
/и да повлече крак през новия месец   Hug/

Успех на всички

# 621
Здравейте момичета!Позволете ми и аз да се вмъкна във вашите редици.Първо искам да поздравя успелите момичета,желая ви лека бременност  и да гушнете малките си слънчица,а на всички неуспели като мен пожелавам в най скоро време да  сбъднем най съкровенната си мечта и да се похвалим с добър резултат.И аз правих ин витро в Селена  резултата беше положителен,но много за кратко.Сега с нови сили и след много пролети сълзи се замислям за 2-ри опит докато чакам да ме одобрят от фонда,но в сряда Ставрев ще каже какво ще правим.Хубав ден на всички и ....късмет Hug

# 622
Добре дошла slievg ,Късмет и вяра в чудесата.

# 623
Благодаря Велка! Hug

# 624
Добре дошла SLIEVG!
Пожелавам ти късмет  Hug

# 625
добре дошла SLIEVG и от мене и аз съм при ставерв самоче с 4 опит инвитро и аз чакам удобрение от фонда,успех на всички

# 626
Благодаря ви момичета,на всикчи ни е нужен късмет...и то многоооо Hug

# 627
Ками,стискам палчета за прегледа утре Hug.
SLIEVG ,добре дошла.Съжалявам за загубата ,но вярвм че много скоро ще си щастлива с двете чертички.
nanyna,как си?Тайрисима,Трайкова,драснете и вие по ред два  bouquet.
Незнам дали тук е мястото да попитам ,но имам питанка?На 12 ми изтичат 30 дневните болнични от клиниката ,тези които дават след пункцията.Ако всичко дай боже е наред на прегледа не мисля да се връщам на работа,та Ставрев ли трябва да ми даде нещо като направление и от там при личната или?Благодаря ви предварително.

# 628
  • Пазарджик
Пантерка всичко ще е наред на прегледа разбира се - брой си се в мноооого дълъг и приятен болничен Simple Smile, но кой трябва да го издава май хич не съм наясно newsm78 можеш да попиташ в общ отчетен "бременност и раждане", мисля че там имаше специална темичка за болнични и въобще бременелско счетоводство Thinking
Аз днес не съм много добре, нещо ме понаболява корем, кръст ... даже пих ношпа доста преди определения час... дано всичко е ок Praynig
SLIEVG добре дошла Hug

# 629
Привет на всички,
добре дошли на новодошлите,
Пантерка питаш в Селена за болничния и нали знаеш, че вече и в Селена можеш да ходиш на безплатна женска консултация, питай кой лекар се занимава с това. Но все пак ти трябва първоначално направление от джи пи-то.
Аз се готвя за замразен трансфер, но още ми е рано да се включвам в листата на чакащите!
Нали Карлсон казва "спокойствие и само спокойствие" та аз съм решила да го слушам стриктно  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт