Пациенти на клиника Бахчеджи- тема 13

• 1 028
  • 13
  •   1
Отговори
Координатори за български пациенти: Хафизе Солмазова - 0090 539 583 1839
Имейл: hsolmazova@bahceci.com
Хафизе Хаджимурад - 0090 549 380 4400
Сибел - 0090 549 826 3208
Имат вайбър, можете да им пишете и на него на български език. Те са българки.

Имейлът на д-р Карликая
Можете да им пишете на английски език.
Скрит текст:
Цени:
Пакетите включват: първичен преглед, прегледи по време на стимулацията, пункция, първият трансфер, преводач, ИКСИ + ИМСИ.
Ин витро първи опит - 2250€
Ин витро втори опит - 2100€
Ин витро трети опит - 1950€
Подготовка за ЗЕТ - 250€ - включва кръвни изследвания и прегледи.
Втори и последващ трансфер - 1000€
Пулинг - събиране на ембриони - 1400€ (това е стимулация + пункция)
Гинекологичен преглед - 150€
ПИД - 350€ на ембрион.
Замразяване на ембрионите, които остават след трансфер - 500€ за 1 година.
Спермограма - 80€
Микро - ТЕСЕ - 1400€

Цветна снимка:
Скрит текст:
"Ехомар" - 19 Mays Cad.5; Sisli 34360 Istanbul.
Tel. + 90 212 219 37 67; Fax +90 212 246 04 82; www.echomar.com.
Цена: 600 турски лири. Не е необходимо записване на час, просто отивате и я правите.
Поискайте и диск със снимката, както и ако ходите на преглед в повече от една клиника,
няколко копия на коментара към снимката.
"Fulya Acik Emar" - Dikilitas Mah. Ayazmadere Cad. Yesilcimen Sokak No: 9. Zemin-Giris Kat, Besiktas, ISTANBUL.
Клиниката е по-близо до "Бахчеджи". Намира се малко по-нагоре от "Аджибадем".
Цената е същата.

Официална страница на клиниката: https://bahceci.com/
Официални страници към Фейсбук и Инстаграм за България:
Аптека с много добри цени на лекарствата:
Скрит текст:
Deniz Eczanesi, адрес: Okmeydani SSK Karsisi Dis Hastanesi Arkasi; Gursel Mah.Namzet Sk. No 6-8/ A Kagithane/, тел: (0212) 222 09 33 (това е управителят, говори английски).
Хотели близо до клиниката: Оrya, Semsan, Canka Residence и Mim.
Има и много други в околността.

Линк към предишните теми:

# 1
  • София
Може би е редно да се актуализират цените в първият коментар. За контактите не знам дали са актуални. Ние още си комуникираме чрез Херис.

# 2
Да, нека някой по запознат качи актуален ценоразпис

# 3
# 4
На някого налагало ли му се е да измести часа на биене на инжекция , progestan dex25 , в момента ги бия в 09:00 -21:00 , налага ни се обаче да пътуване до Тунис , няма да ми е комфортно да бия инжекции в самолета , а според пристигането ще са минали 13 часа от предната инжекция. Все още не съм се допитала до лекаря в Истанбул дали няма някаква възможност със смяна с друга алтернатива или може да се бие с час закъснение .След това ще си се продължи с 12 часовата разлика.

# 5
Някой би ли споделил , какви изследвания ви назначиха от болницата в Турция след неуспешен трансфер на 3 дневни ембриони, преди да започнете нова процедура.

# 6
  • София
Някой би ли споделил , какви изследвания ви назначиха от болницата в Турция след неуспешен трансфер на 3 дневни ембриони, преди да започнете нова процедура.
Никакви. Причини да не се захванат много. Няма смисъл от изследвания.

# 7
Това ми звучи малко несериозно , изглежда си като на късмет , така ли да го разбирам . А дали е възможно по наше настояване този път да оставят ембриончетата до ден 5 , без значение 2 или 3 , с риск да не оцелеят , но така поне ще знаем дали проблема е в тях и ако не е да се насочим на другаде. Предният път преценката на емриологията беше че са перфектни затова имало големи шансове да оцелеят вътре. Но резултата е налице , отрицателен.

# 8
  • София
Колкото и да не ви се вярва има голяма доза късмет, понякога граничещо с чудо. Дори в темата има жени-доказателства за това. Както писах, има куп фактори, които определят дали ще се захване или не. И колкото и изследвания да правите, ако след трансфер сте пътували или сте се напрегнали повече или сте пили дори чай може да окаже негативно влияние. Най-важна е психическата нагласа. Ако правите инвитро като счетоводна сметка, значително намаляте шансовете си(има/ше жени-доказателства в темата). Пожелавам ви успешен завършек, дори и да не е в тази клиника, за да оцените чудото на живота. Аз го оцених едва след успешен резултат.
Конкретно за питането ви. Мисля, че ако сте настоятелни, ще чакат 5-ти ден. Пробвайте и със замразен трансфер. При нас така се получи първият път. Сега пак настояваме за замразен въпреки, че ни притискат за свеж трансфер(даже се подведохме 1-2 пъти). При замразен изчакайте 1-2 цикъла да се успокои организма ви и да се изчисти от стимулацията.

# 9
Съжалявам за случилото се. При нас също имаше неуспех след свеж трансфер на тридневни ембриони. Когато говорихме с болницата - те сами казаха, че следващия път ще правим замразен трансфер, за са могат да бъдат изследвани ембрионите.
Всеки случай е различен и много зависи какви са ви показателите. Аз лично ходих на имунолог по моя инициатива. Имах едни стари изследвания за тромбофилия, като си пуснах по разширен пакет, и въпреки че нямам, се оказа, че пак ще се наложи да пия аспирин протект, поради други фактори.
Бяха ме посъветвали ако изчакваме с трансфера да пуснем стандартните хормонални изследвания преди това, за да може да са възможни най-скорошни, ако това ви помага.

# 10
Някой скоро подлагал ли се е на диагностична хистероскопия , знаете ли каква е цената в момента.

# 11
Здравейте, има ли някоя от вас, която наскоро да е правила инвитро в Бахчеджи? Относително е при всеки, но да кажем горе-долу колко ви излезе инвитрото със спане, допълнителни изследвания? Знам, че е индивидуално, но все пак, как се справихте с намирането на хотел или апартамент, мен това ме притеснява най-много и пътят, може ли с кола има ли къде да се паркира, по-удобно ли е, има ли някакви изисквания ако се пътува с кола? Как протичат нещата след първичния преглед, аз лично нямам вече отпуск за тази година поради 2 неуспешни отита в България, дават ли болничен, кога и какво дават болничен? Кога се ходи в Истамбул? Ако ми помогнете ще съм изключително благодарна, а също така ме интересува, ако има повече от един ембрион и има успешен трансфер, другите могат ли да се доставят в България за евентуален трансфер или трябва да е пак при тях?

# 12
  • София
Здравейте, има ли някоя от вас, която наскоро да е правила инвитро в Бахчеджи? Относително е при всеки, но да кажем горе-долу колко ви излезе инвитрото със спане, допълнителни изследвания? Знам, че е индивидуално, но все пак, как се справихте с намирането на хотел или апартамент, мен това ме притеснява най-много и пътят, може ли с кола има ли къде да се паркира, по-удобно ли е, има ли някакви изисквания ако се пътува с кола? Как протичат нещата след първичния преглед, аз лично нямам вече отпуск за тази година поради 2 неуспешни отита в България, дават ли болничен, кога и какво дават болничен? Кога се ходи в Истамбул? Ако ми помогнете ще съм изключително благодарна, а също така ме интересува, ако има повече от един ембрион и има успешен трансфер, другите могат ли да се доставят в България за евентуален трансфер или трябва да е пак при тях?
Ще се опитам да отговоря на повечето ви въпроси.
Ние правихме пункция преди месец. Може да се пътува с кола, но за предпочитане е да се влиза в Истанбул през нощта или много рано сутрин, че трафика е убийствен и ако имате час може да закъснеете. Също така по-лесно се намират паркоместа. Магистралите са платени, може да платите като се приберете в Бг от този сайт: https://verso.bg/pages/proverka-za-p%D0%B0tni-taksi-turcia. Трябва собственика на колата да е в нея или да имате пълномощно. Талон и застраховка.
Хотели от букинг или от гугъл мапс гледате телефона и през уатс ап контактувате. Пригответе около 100 евро за нощувка. Има и по-скъпи има и по-евтини места за настаняване. Четете скорошни мнения за местата за настаняване, защото много често има разминавания със снимките и действителността. Масово в темата се настаняват в Best Fulya. Имало платен паркинг точно срещу мястото за настаняване. Настаняват се и в хотел Orya. Към хотела има паркинг. Друг хотел е Semsan. Спира се май на улицата, нямат паркинг. Това са местата, които са много близо до клиниката. Ако спрете на улицата има едни хора с жълто сиви дрехи и едни апарати на врата, на които се плаща. Може с карта да им платите. Като цената за цял ден е по-ниска, отколкото ако плащате за часове. Хубаво е да си плащате ден за ден.
Искат цветна снимка, която се прави близо до клиниката(150 евро по спомен). Те ще ви упътят и ще ви запишат час за снимката само трябва да отидете. Трябва да имате сключен брак. Носете си брачното свидетелство. Другите изследвания може и тук в България да ги направите,включително и цветната снимка, но там е напълно безболезнено като обикновен преглед.
Болничен не дават. Няма как. Ние сме от София и прегледите ги правим тук, ходим само за пункция. Ако е само пункция, същият ден може да си тръгнете. Ако ще правите свеж трансфер, ще е след 2-3 дена. Може да се приберете и да дойдете за трансфера, но предпочитат да сте там, тъй като можело да ви викнат по всяко време за трансфер. След трансфер не препоръчват да се пътува същия ден. Лекарствата са около 300-400лв на ден. Бях пресмятал, че за инвитрото, хотели, път и лекарства се връзва към 6000 евро. Но тази сметка я правих миналата година. Сега може и да е повече, но ориентировъчно да знаете порядъка. Ако останат ембриони ги замразяват, като се доплаща май беше 450 евро. Може да си ги вземете в България, но не знам там вече как стоят нещата като пари и документи.

# 13
Аз започнах стимулация пролетта, като сума с лекарства, пътуване, нощувки в това число и лекарства за след трансфер сме заплатили приблизително 20 000 лв. Аз бях замразен трансфер и пътувах 2 пъти до там. Пътувахме с кола и ако шофьорът е опитен и има добър навигатор не мисля, че ще има проблем.

Общи условия

Активация на акаунт