Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 26"Искам винаги да ми казваш любов моя"

• 25 046
  • 724
  •   1
Отговори
# 15
Аз да питам там за проекта какво се говориха Емир и Фери
Емир и Фериха,когато си говореха за проекта.

Фериха:Така,дойдох.Хайде да започваме.
Емир:Така.Какво ще кажеш за бизнес на забавлително място.
Фериха:Аз бях помисли за по-нормално място.Примерно здравен център.
Емир:Много скучно.
Фериха:А за мен е скучно забавлителния център.И без това всички ще се сетят първо за това.И плюс това ти си имаш клуб.Нелоялна конкуренция.
Емир:Добре!Да помислим тогава.
Фериха:Трябва да е нещо,за което никой няма да се сети.Кино,ресторант,всички ще мислят за такива места.

-----

После пак ги показват.

Фериха:Разбрахме се,нали?Ще работим над бизнеса на ферма.
Емир:Като говорехме за нещо различно,за това ли ставаше въпрос?Дори и майка ми от фейса си има бизнес от ферма Фериха.
Фериха:Добре!Хубаво,ти кажи тогава.
Емир:Забавно и обикновенно.Обикновенна забава.
Фериха:Но пак се връщаме на същото място.За теб е лесен бизнеса на място като Хинс,но аз не искам нещо такова.Ако искаш да говорим с учитиля и да правим проекта по отделно.
Емир:Обикновенна забава Фериха.Лунапарк?!
Фериха:Лунапарк?!Добре.Супер!Добре,да помислим,минутка.Можем да направим алтернативен лунапарк.Можа вътре да има старо и ново.Като технологии от първите.От една страна може да има балерини,а от друга страна истините.Добре тогава.Аз да помисля над това и ще говорим.
Фериха:До скоро!
Емир:До скоро!

# 16
Емир:Дори и майка ми от фейса си има бизнес от ферма Фериха.

И аз имах ферма във фейсбука. hahaha

Еми, страхотна си! Hug

Како, радвам се, че се завърна! Hug

# 17
  • Варна
Аз да питам там за проекта какво се говориха Емир и Фери
Емир и Фериха,когато си говореха за проекта.

Фериха:Така,дойдох.Хайде да започваме.
Емир:Така.Какво ще кажеш за бизнес на забавлително място.
Фериха:Аз бях помисли за по-нормално място.Примерно здравен център.
Емир:Много скучно.
Фериха:А за мен е скучно забавлителния център.И без това всички ще се сетят първо за това.И плюс това ти си имаш клуб.Нелоялна конкуренция.
Емир:Добре!Да помислим тогава.
Фериха:Трябва да е нещо,за което никой няма да се сети.Кино,ресторант,всички ще мислят за такива места.

-----

После пак ги показват.

Фериха:Разбрахме се,нали?Ще работим над бизнеса на ферма.
Емир:Като говорехме за нещо различно,за това ли ставаше въпрос?Дори и майка ми от фейса си има бизнес от ферма Фериха.
Фериха:Добре!Хубаво,ти кажи тогава.
Емир:Забавно и обикновенно.Обикновенна забава.
Фериха:Но пак се връщаме на същото място.За теб е лесен бизнеса на място като Хинс,но аз не искам нещо такова.Ако искаш да говорим с учитиля и да правим проекта по отделно.
Емир:Обикновенна забава Фериха.Лунапарк?!
Фериха:Лунапарк?!Добре.Супер!Добре,да помислим,минутка.Можем да направим алтернативен лунапарк.Можа вътре да има старо и ново.Като технологии от първите.От една страна може да има балерини,а от друга страна истините.Добре тогава.Аз да помисля над това и ще говорим.
Фериха:До скоро!
Емир:До скоро!

Много ти благодаря за преводите които правиш и на другото момиче също  newsm51
Чест и почитания  newsm20

# 18
Корай Емир какво си казаха като той май пиян
Корай вкъщата на Емир.

Емир:Корай,добре ли си?
Корай:Ханде я няма.Няма я никъде.Не остана място,където не погледнах,но Ханде я няма никъде.
Емир:Успокой се!
Корай:Не мога да се успокоя приятел.Няма да се успокоя.Кажи истината.Наистина кажи истината.Кажи,че изобщо не те е грижа.Кажи,че изобщо не те интересува.
Емир:Знаеш,че не ме интересува Корай.Не!
Корай:За кого говорим ние?Говорим за Ханде,с която пораснахме заедно.Пораснахме заедно,заедно се смяхме,плакахме.Ханде,с която живеехме заедно.Няма нищо преди Фериха,нали?Кажи!Преди Фериха няма нищо,нали?Няма нищо преди Фериха!
Емир:Корай...
Корай:Няма го Корай.Щом Ханде я няма,няма го и Корай.Когато Ханде я няма,Корай е това.Корай е толкова.Толкова!

# 19
  • Варна
Еми

# 20
Емир и Ханде в колата.

Ханде:Емир,прости ли ми?
Емир:Ханде,не сега.После ще говорим.
Ханде:Мразех Фериха.Беше те омагьосала.Винаги тя беше невинната,различната,специалната.Бях много пияна.Не знаех какво правя,но на другото знаех какво правя Емир.За това не можеш да ме видиш за темата с папарака.Аз ги видях.Наистина помислих,че има нещо между тях.Онзи папарак го хванах аз,за да видиш с очите си как ти изневеряват.
Емир:Какво?Какво направи?Ти ли накара да снимат онези снимки?
Ханде:Емир,дори Корай ми прости.Ти защо не ми прощаваш?
Емир:Не мога да ти повярвам Ханде.И това ли направи?
Ханде:Моля те Емир,прости ми.Умолявам те Емир,прости ми вече.Емир,Емир...

# 21
Како, радвам се, че се завърна! Hug

newsm51 newsm51 newsm51

Еми, благодаря за преводите.    bouquet

# 22
  • Варна
Еми  newsm20 newsm20 newsm20

# 23
Къде са се изпоприкрили повечето? Tired

Ето нещо от моето скромно творчество:

# 24
Систър, хубави са. Hug
Хазал е отслабнала и е много нежна и грациозна.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Само още малко трябва да свали в дупето и ще е перфектна. Peace

# 25
Систър, хубави са. Hug
Хазал е отслабнала и е много нежна и грациозна.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Само още малко трябва да свали в дупето и ще е перфектна. Peace

Сега като Емир започне да се дърпа и да я отбягва и тя започне да тича по него ще стопи и задните части. hahaha

# 26
Сега като Емир започне да се дърпа и да я отбягва и тя започне да тича по него ще стопи и задните части. hahaha
Wink Laughing Laughing Laughing

# 27
  • в очите на дъщеря си
AЗ гледах филма за Уилям и Кейт

# 28

Той не свърши ли ? newsm78

ПП: Аз ще ви казвам вече довиждане и до петък за новата серия. Hug
Надявам се да усетите липсата ми. bowuu hahaha

Сестра ми я няма да ме изпрати и да ми хвърли едно канче водичка да ми върви. Cry

# 29
  • в очите на дъщеря си

Той не свърши ли ? newsm78

ПП: Аз ще ви казвам вече довиждане и до петък за новата серия. Hug
Надявам се да усетите липсата ми. bowuu hahaha

Сестра ми я няма да ме изпрати и да ми хвърли едно канче водичка да ми върви. Cry

айде брачедката ще ти подлее

стискай палци новия епизод да е хубав

Общи условия

Активация на акаунт