Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 26"Искам винаги да ми казваш любов моя"

• 25 102
  • 724
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте, аз тихомълком се промъквам при вас сестрите ми да не ме хванат, че съм избягала от училище. running
ПП: Защо са махнали на Чаги темата в Дизи филм? Crossing Arms
Здравей Лелче  Hug ама ти се промъкваш ама ей сега ще те хванат те много бързо реагират  hahaha hahaha
А за темата на Чагито там си е ама е изместена малко на горе погледни и ще я видиш ако пак не виждаш казвай да давам цайсите или линк  hahaha hahaha  Mod onaylı yerli oyuncular  ей това търси да пише и се цопвай вътре  Wink

Shocked Вили голям експерт е станала
ей го Чаги май това търси Зори Wink
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=109972

Ами да  Mr. Green ама това е стара тема Габи тя е в архива им  Whistling Whistling има и нова http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=113795&page=45
Peace аз с гуглето го търся  ooooh! не м да се ориентирам във тоя форум, явно до експерта тр да се допитвам Mr. Green
Няма проблем Габи когато кажеш помагам  Hug

# 511
  • в очите на дъщеря си
ооооооооооо брачед, що си забегнала от школо Hug Hug Hug

# 512
  • Сливен
Аз минавам само да кажа Добро утро и изчезвам довечера повече   bouquet

# 513
Представяте ли си Емир и Фериха работят по проекта и Фери го целува Емир сигурно ще помисли че тя е болна   Joy hahaha hahaha
Mr. Green точно това ще си помисли човека, даже м да се ощипе за да провери дали сънува
ПП тя да не чака чак толкова още в болницата да се оправят Praynig и гушкат

Аз минавам само да кажа Добро утро и изчезвам довечера повече   bouquet
Hug HugЕй примерна е сестрата пак на лекции

# 514
ооооооооооо брачед, що си забегнала от школо Hug Hug Hug

Е миии то е дъждовно нали Rolling Eyes ...  всъщност истината е, че в нашата група има бригадири и те тази седмица се явяват по време на часовете ни да ги изпитват  и нас ни пускат. Само си загубих 2 дни там и допълнително разходи за път. ooooh!

# 515
  • Варна
Представяте ли си Емир и Фериха работят по проекта и Фери го целува Емир сигурно ще помисли че тя е болна   Joy hahaha hahaha
Mr. Green точно това ще си помисли човека, даже м да се ощипе за да провери дали сънува

В болницата пък ще си помисли че е умрял и е в рая  Mr. Green

# 516

Joy Joy Joy Joy Joy

# 517
  • в очите на дъщеря си

ама все ти идват едни идеи hahaha

# 518
  • в очите на дъщеря си
 smile3521 smile3521 smile3521 smile3521 smile3521 smile3521 smile3521 smile3521 smile3521

# 519
Тинче много си шик  hahaha hahaha какво прави това човече там а   Whistling Whistling 

Последна редакция: ср, 04 май 2011, 11:07 от ·٠•violetka•٠·

# 520
# 521
# 522
  • в очите на дъщеря си

Винаги се появяваш много оригинално Hug Hug Hug

# 523
# 524

Общи условия

Активация на акаунт