Великобритания - тема 35 Лятно-Морска

• 37 951
  • 741
  •   1
Отговори
# 420
  • ENGLAND
Момичета, благодаря. Другата седмица мъжа ми като е нощна лягам, слагам лаптопа, гледам и се хиля до припадък  Joy

# 421
  • Манчестър
Столичани в повече ме отврати с първата серия, която се опитах да гледам. Даваха кадри ту от сватба, ту от погребение и то умрелия го даваха в близък план....пълна отврат и то в праимтаима на бТВ. Виж Стъклен Дом не пропускам...

# 422
И аз следя Стъклен дом.
Хубавото е, че като го дръпна от торент,
мога да превъртам сцените с Елена Петрова  Mr. Green

# 423
  • UK
И аз следя Стъклен дом.
Peace   Joy

# 424
  • Soon London :)
Момичета, здравейте! Simple Smile
Наближава заминаването ми Simple Smile Вече нямам търпение, още 2 седмици останаха.
Имам една чуденка обаче. Тук работя в компютърна фирма, която най - общо се занимава със софтуер. Аз обаче нямам никакъв сертификат, че мога да работя с компютър, както и че владея определени умения за продажба на този софтуер и мога да работя, не само с него.
Достатъчна ли е препоръката от настоящата ми фирма работодател, като основание да започна подобна работа там или трябва да мисля и за сертификати?
Знам, че не е сигурно, че ще си намеря такава работа там, но все пак ако ми се отдаде шанс, какво ще ми трябва, някой запознат ли е?

# 425
Здравейте, момичета!  Wink

Голяма и хубава компания сте си сформирали тук. Мисля да кандидатствам и мен да приемете в редиците си.  Simple Smile
 Малко информация за мен: живея от 4 години в Лондон. Сега сме в Plumstead. Всичките ми познати са на северозапад за съжаление, но заради работата на съпруга ми се заточихме далече.
 Имаме си момченце на 1.9 години. Надявам се да ни дари Бог и с момиченце скоро. Не работя, гледам детето вкъщи.
 Сега с малкия сме в родния Пловдив, поне 2-3 седмици още. Възползвам се максимално от възможността за социални контакти тук, че последните 2 години по цял ден баукам и мяукам с дребното.  Crazy

# 426
Още една градска мома Mr. Green

Venilove- Добре дошла в темата ни   welcome

# 427
  • Манчестър
И аз следя Стъклен дом.

Виж еи тука нещичко за Стъклен Дом.

http://www.monitor.bg/article?id=292375

# 428
juju,
Хубаво е, че имаш препоръка Hug,но може би ще е добре да помислиш за някакъв сертификат,който да изкараш тук,ако е специфичен софтуер.  Доколкото съм слушала за работите с техническа/компютърна насоченост, често се случва на интервютата да дават практически насочена задача. Ако си в отдел "Продажби" може пък да е хубаво в препоръката ти да има конкретни примери за твои постижения - постигнати цели, привлечени нови клиенти и подобни. Препоръка от България в никакъв случай не е гаранция за работа, но определено си е плюс,макар, че от интервютата,на които съм била за Лондон винаги питат за опит в Лондон Crazy Може би
ако кажеш някоя конкретна позиция, ще могат да се включат повече хора, но така предварително ще е доста общо Hug
Venilove,
Добре дошла  bouquet Аз съм близо до теб, имаме син на 1г и 4 месеца, ако искаш ми пиши на л.с.Simple Smile

# 429
Благодаря за посрещането!  Hug

Много ме е яд.......от 4-5 години съм редовна във форума и чак сега да се сетя да посетя тази темичка. Ще се окаже даже, че има няколко бг майчета в моя район.  Wink

# 430
  • Soon London :)
velv, благодаря ти Simple Smile Аз с практическите задания нямам проблем, притеснява ме тази част с документите, защото работа 6 години тази работа, но дефакто тапия за нея нямам. Поразгледах и в bghelp, има подробно описание на професията компютърен техник, има и доста линкове, ако на някой му представлява интерес мога да пратя Simple Smile

Харесвам "Столичани в повече" - за съжаление обаче отразява съвсем точно действителността тук Sad
Нещата са представени в съвсем лек стил, който е достъпен за всякаква аудитория. Смятам го за много сполучлив и откъм актьорска игра и откъм сценарии.
А за "Стъклен дом" - противоречиви чувства, интересен ми е определено, обожавам Елена Петрова и аз  Heart Eyes

# 431
Ха здравейте и от мен.
Venilove добре дошла Simple Smile

Свидничка честито повишение, много се радвам за теб и се надявам скоро да се видим на ваша територия.  

Златна Толумба все се каня да те питам къде изчезна и как е Яхнала Метлата? Знам че подържахте връзка.

Ивка-и пиши по-често  Hug

Аз  "Столичани в повече"  веднъж го гледах и то за 3 мин,но не ми хареса много, просташки ми се видя, щом казвате че е хубав ще пробвам пак Peace

Аз да ви се похваля миналата седмица се поглезих. Още по Коледа си купихме едни ваучери за професионални снимки. Малко тази, която ни ги продаде ни излъга, точно какво получаваш, казвам излъга защото и двамата с мъж ми сме с добър английски и  питахме и двамата каката какво точно получаваш за скромната сума,но реших че така или иначе съм ги платила, ще отида да ме гримират,направят прическа и нокти пък снимки,каквото дадат. Е голям кеф ми беше,голяма глезотия е Simple Smile

Успешна седмица на всички Simple Smile

# 432
момичета как влизате в vbox7 от там ?

# 433
Лично аз не успявам.Влизам само в ютуб и гледам там всичко без проблем.

# 434
  • Bristol
ето тук намерих нещо допълнително и интересно.
http://uk.ixl.com/math/year-2
butterflyve, плащаш ли, за да ползваш този сайт?

Общи условия

Активация на акаунт