Великобритания - тема 35 Лятно-Морска

• 37 520
  • 741
  •   1
Отговори
# 735
  • ENGLAND
Каква е тая ирония към момичето? Чуло, казали му, пита и вместо да отговорите с едно да или не вие размахвате едни емотикони. Нямам думи! Пък и като знам някои от вас какви въпроси задават... Егати самочувствието.

# 736
  • UK
  Шу, красота ли бе да се опише  Hug
 При мен има чудесна новина - дадоха ми отпуска в края на юли. Аз нали реших да се пробвам и да си пусна молба, като бях почти сигурна, че ще ми откажат, все пак току-що почвам на новата си работа. Ама те взеха, че ме пуснаха  Laughing Купих си билетите преди малко, ще летя директно за Бургас на отиване. За пръв път ще кацам там, иначе все до София си пътувам. Съвети приемам всякакви. Казаха ми, че от летището до автогарата повече от 12лв да не плащам за такси. После и до Созопол трябва да се добера някакси  newsm78

# 737
eeе Шу много си красива Simple Smile

eya за бебчето в Добрич за съжаление няма какво да се направи Sad не ми се описва, но ако имаш време прочети в интернет за Синдром на Едуард и ще разбереш за какво става дума. Аз от почти месец вече не съм ги чувала ...

proudmommy 2700 аз мисля, че са достатъчни за един нормален живот, но 900 за двустайно жилище ми се виждат много - и аз търся нова квартира в момента и оглеждам не само в нашето каунти и повечето двустайни са все в порядъка на 750, което (грубо сметнато) със месечните сметки идва около 1300 +/–.

черешки ... хммм ... взе да не ми допада това дърво - като го нападнаха едни гадни пернати нахални създания - цялата ми градина в череши покрита, че и одеве брата цели един гълъб с камъчета, че да не ги кълве от дървото, а онзи нахал даже и не мръдна ... имам утре да обирам черешки от земята Sad

ще слагам контактни лещи, от над 10 години съм с очила - в БГ не искаха да ми дават лещи, а тук казаха, че не е проблем и реших да пробвам  Grinning тях поне дреба не може да ми ги дърпа и да се мъчи да ги гризка Simple Smile

ние също сме на фотосесия с дребчето във вторник (отново), но фотографа не ми е потвърдил още часа, но то има време. сега с тази моя идея за фотостудио само обикалям и гледам как са си направили техните фотографите в нашия район Simple Smile от това, което виждам си кътат финансите доста, но пък са и с доста успешни кариери Simple Smile има надежда и за мен

някои да знае къде има авто-морги в Лондон ?!? един познат на брат ми ме пита, но идея си нямам и аз.

връщам се към ученето Simple Smile лека вечер и сладки сънища Simple Smile

# 738
# 739
  • Манчестър
 Шу, красота ли бе да се опише  Hug
 При мен има чудесна новина - дадоха ми отпуска в края на юли. Аз нали реших да се пробвам и да си пусна молба, като бях почти сигурна, че ще ми откажат, все пак току-що почвам на новата си работа. Ама те взеха, че ме пуснаха  Laughing Купих си билетите преди малко, ще летя директно за Бургас на отиване. За пръв път ще кацам там, иначе все до София си пътувам. Съвети приемам всякакви. Казаха ми, че от летището до автогарата повече от 12лв да не плащам за такси. После и до Созопол трябва да се добера някакси  newsm78

Е защо си мислила,че ще откажат. Практиката при започване на нова работа да те питат дали имаш запазена отпуска или имаш ли идея кога имаш желание за отпуска...
аз също започвам нова работа след 2 седмици и съм казала кога са ми отпуските..

# 740
  • Лондон
Шу, и аз не мога да отворя снимките...дали защото са във Фейсбук, а си оторизирала само приятели да могат да ги виждат newsm78

Аз станах голям фен на този вид фотографии, Аннабел имаха сесия в детската, поръчала съм си копия и сега си ги чакам...

Eva 82, летенето с балон е голяма тръпка, но не съм сигурна, че тук е мястото Wink в смисъл, ако ще се пробваш, избери някой по-така пейзаж... иначе към вас на близо има в Милтън Кийнс, видях наскоро реклама от колата, но какво точно ще видиш отгоре, не знам Grinning

eya, вземи разкажи малко повече плажен хумор Simple Smile

proudmommy, ти ме вкара в размисъл, Стайнс не е много далеч от нас, пък такива цени на жилища #Crazy да вземем и ние да се местим... Сериозно, тези доходи не са лоши, и 900 паунда за двустайно жилище ми се струват много ниска цена, ако и не плащате за детска, бихте си живяли добре, но зависи кой какво влага в това определение... това му е проблемът на този град, много трудно се определят стандартите, колко е много, и колко е малко...не знам, честно казано...

Villa 81, понеже пак ни се накараха... Rolling Eyes...аз да си кажа мнението, ще се опитам да го направя възпитано...Та значи аз не мога да ти дам съвет, тъй като знам само как се работи безкрайно много, за да си осигуриш приличен стандарт, и как това включва да имаш дни, в които не можеш да си видиш детето и семейството, как плащам 40% от доходите си на държавата, която след това ги разпределя на...силно нуждаещи се Confused...така че не мога да дам съвет как се взимат помощи...

Понеже вече е уикенд, пожелавам всички да си починат добре Simple Smile

# 741
  • UK
Villa 81, понеже пак ни се накараха... Rolling Eyes...аз да си кажа мнението, ще се опитам да го направя възпитано...Та значи аз не мога да ти дам съвет, тъй като знам само как се работи безкрайно много, за да си осигуриш приличен стандарт, и как това включва да имаш дни, в които не можеш да си видиш детето и семейството, как плащам 40% от доходите си на държавата, която след това ги разпределя на...силно нуждаещи се Confused...така че не мога да дам съвет как се взимат помощи...

Понеже вече е уикенд, пожелавам всички да си починат добре Simple Smile

newsm10   В същата ситуация съм. Не плащам 40, а само 22% данъци  Mr. Green, но не съм съгласна да отиват за някого, който не си е преценил възможностите. С какво се различава това мимиче от циганките (пардон ромки) в БГ, които си мислят, че като родят и държавата им е длъжна. Ай сиктир, както се казва!
  Аве, при нас с отпуските е малко по-сложно, защото ако няма кой да ме замества, няма как и да изляза в почивка. Затова се резервират 4-6 мес. предварително, за да се организира графикът. Така че съм много благодарна, че се намери начин Сега например трябва да ме замества човек, който по принцип работи в Шотландия  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт