Великобритания - тема 35 Лятно-Морска

• 37 536
  • 741
  •   1
Отговори
# 720
Момичета какви са възможностите да взимам бенефитс за самотна майка ,не говоря много езика и ми е малко трудно да се оправям ,къде трябва да отида и при условие че съм безработна за какво друго мога да претендирам ?
Благодаря Ви предварително
Не мисля че тук някой може да ти отговори на тези въпроси.

Eya вчера му пъхнах в джобчето листче с имената, но тези дни освен обичайната лудница (че е почти сам в аптеката) има и посещение от шефове + унищожаване на наркотици и не е имал възможност, надявам се че днес след като си тръгнат "гостите" ще се сети да погледне.

Златна Толумба  bouquet

Cocko разбирам те, много добре. Боян беше така,но в БГ, тук си отвори устата и сега си ходи с кеф. Дано не се налага, но ако се наложи вярвам че всичко ще е наред. Мисля че на Яна и сложиха райски газ и ми заспа в ръцете за секунди и излезе бързо от нея.

Аз да се похваля, по принцип караме колела всяка вечер, когато е читаво времето, но от онзи ден вече мога и сама да си возя дребната и поне до по-далечните градинки стигаме много бързо и е супер кеф  Laughing А и ми дойдоха снимките от професионалната сесия, е харесах си ги, жалко че са само две, но...... Ето ако на някой му се гледат http://www.facebook.com/photo.php?fbid=1728991196484&set=a.1 … ype=1&theater

Много слънце ви желая Hug

Последна редакция: пт, 10 юни 2011, 17:16 от Шу

# 721
Момичета какви са възможностите да взимам бенефитс за самотна майка ,не говоря много езика и ми е малко трудно да се оправям ,къде трябва да отида и при условие че съм безработна за какво друго мога да претендирам ?
С какъв статут си тук и къде е бъдещият баща? С него ли живееш?
Живея с него ,но и той е на помощи а едни познати ми казаха ,че ще е по добре да се пиша самотна майка ,всъщност всички така ми казват .... Работила съм като ау пеър ,но това изобщо не се смята ,доколкото знам и после малко като чистачка ,но там нямаше работа ,агенцията явно не беше коректна ,незнам... за 6 мес успяха да ми намерят само 1 къща затова се отказах и мъждувременно и бебето стана ,селф емплое съм и доколкото знам нямам право на майчинство , но пък би трябвало все нещо да ми се полага ,при  условие ,че имам и НИ номер. Thinking
Сори за дългия пост

# 722
Шу,снимките са много готини Simple Smile Отдавна съм се замислила да си подаря нещо подобно . Аз да се похваля : най-накрая да харесам къща.В понеделник съм на втори оглед и се надявам всичко да е ОК. Жалкото е,``е предишните наемателu ще я освободят чак в началото на август ,но пълно щастие няма.
Като стана дума за по-нестандартни преживявания- в края на този месец съм на murder mystery weekend, а през юли съм си запазила да летя с балон Simple Smile

Последна редакция: пт, 10 юни 2011, 17:02 от golden

# 723
С какъв статут си тук и къде е бъдещият баща? С него ли живееш?
Живея с него ,но и той е на помощи а едни познати ми казаха ,че ще е по добре да се пиша самотна майка ,всъщност всички така ми казват .... Работила съм като ау пеър ,но това изобщо не се смята ,доколкото знам и после малко като чистачка ,но там нямаше работа ,агенцията явно не беше коректна ,незнам... за 6 мес успяха да ми намерят само 1 къща затова се отказах и мъждувременно и бебето стана ,селф емплое съм и доколкото знам нямам право на майчинство , но пък би трябвало все нещо да ми се полага ,при  условие ,че имам и НИ номер. Thinking
Сори за дългия пост

Мдам. Красота.
За мен нещата тук са дълбоко сбъркани като мислене и поведение.
Със здраве..

# 724
Шу снимките са много хубави  Heart Eyes
Голден много хубава новина  newsm53 радвам се за теб!
За летене с балон съм се наканила отдавна, ама моя все се шегува че ще се скрия долу и ще ме е страх да гледам  #Silly (имам страх от височини )
Толумбичке логиката на момичето е желязна  tooth
Хайде лек ден от мен  bye

Последна редакция: пт, 10 юни 2011, 17:42 от eva_82

# 725
Шу снимките са страхотни и ние се каним да си направим една фотосесия с децата ама да видим кога наистина ще го направим.
zlatnata tolumba добре си го написала кратко,точно и ясно  Peace

# 726
  • ENGLAND
Живея с него ,но и той е на помощи а едни познати ми казаха ,че ще е по добре да се пиша самотна майка ,всъщност всички така ми казват .... Работила съм като ау пеър ,но това изобщо не се смята ,доколкото знам и после малко като чистачка ,но там нямаше работа ,агенцията явно не беше коректна ,незнам... за 6 мес успяха да ми намерят само 1 къща затова се отказах и мъждувременно и бебето стана ,селф емплое съм и доколкото знам нямам право на майчинство , но пък би трябвало все нещо да ми се полага ,при  условие ,че имам и НИ номер. Thinking
Сори за дългия пост
Нямаш право на никакви помощи с изключение на Child Benefit, 81 паунда на месец. Прочети тук http://www.direct.gov.uk/en/MoneyTaxAndBenefits/ChildBenefitandC … enefits/index.htm
И остави тези всички познати, англичанките могат да получават, но ти не си дори резидент тук.

# 727
  • Лондон
Шу, много ангелски снимки (особено първата)! Благодаря много за помощта. Какво ще рече 'унищожаване на наркотици'  - представих си група костюмари пушещи трева в аптека?  Mr. Green

На мен ми подариха фото-сесия до септември. Дано поне 2-3 кила смъкна дотогава... ooooh!

zlatnata tolumba    202uu (както винаги)

Ех, супер череши по 4 лева килото... Heart Eyes

# 728
Здравейте,
преди около месец получихме сини карти по HSMP програмата и съответно мъжът ми започна да се оглежда за работа. В момента има оферта за годишна заплата 50 000 GBP, което според он лайн калкулаторите излиза около 2700 паунда чисто на месец.
Според вас достатъчни ли са тези пари да живее нормално тричленно семейство (синът ни е на една година), като се има предвид, че мястото на работата е в Staines, а видяхме че там наемите не са особено ниски (двустайно жилище най-малко за около 900 паунда), а трябва и да пращаме около 500 паунда месечно към БГ?

# 729
  • Лондон
proudmommy, да. Ще ви стигнат за основните неща, но няма да живеете охолно. Зависи какви са ви изискванията. Аз ги смятам най-най-грубо паунд-лев. В България ще се оправите ли тримата с 2000-2200 лева? Ако да - ще сте ОК и тук. Честито и успех!

# 730
Шу, не мога да видя снимките. Confused

# 731
proudmommy, да. Ще ви стигнат за основните неща, но няма да живеете охолно. Зависи какви са ви изискванията. Аз ги смятам най-най-грубо паунд-лев. В България ще се оправите ли тримата с 2000-2200 лева? Ако да - ще сте ОК и тук. Честито и успех!

В България се оправяме с толкова пари, но в Англия трябва и квартира да плащаме с този бюджет, затова се притесняваме, дали ще ни стигат парите.

# 732
Шу и аз немога да видя снимките .....пусни ги пак ,моля..

Ама само Златната Толумба ги оправя всички... Mr. Green Peace

Я сега аз да питам  Laughing взехме си една кола с която ще си ходим до бг след 2 сед,ама проблема е ,че не искаме да и правим застраховка,има си мот и всичко останало ,само няма застраховка..та питането ми е : може ли да стой колата на улицата???че един познат каза,че като нямала застраховка трябвало да я приберем някъде /в двор или незнам си къде /за да не я вдигнат....Така ли е или???А ще и правим когато си ходим защото за 20 дни искат 400 кинта.. Sickа така ще ни излезе на ден по 20 кинта ...за 2-3 дни само докато си идем..

# 733
mimaa, след като има МОТ и Рол такса може да стои на улицата, но ако няма Рол такса не може да седи на улицата, трябва да е прибрана.

# 734
  • Нотингам/Пловдив
Погледни тук Мима http://www.direct.gov.uk/en/Motoring/OwningAVehicle/Motorinsurance/DG_186696
,но по новите правила от края на юни 2011 аз мисля че не можеш да я държиш на улицата без застраховка.
  Шу ,снимките са меко казано невероятни  Hug

Общи условия

Активация на акаунт