Къде в Пловдив???-21

• 59 888
  • 754
  •   1
Отговори
# 585
В квартала ми няма друг удобен голям и добре зареден магазин освен този в Гранда. Първите години като го отвориха Сани-то се пръскаше по шевовете, но тогава беше наистина много добре зареден и с добро обслужване. Как пък не съм се качила на колата всяка седмица да ходя до Тракия да пазарувам от великите вериги, щото било няколко стотинки по-евтино. И чак пък някакво по-прекрасно качество или ексклузивни продукти в споменатите Кауфланд, Карфур и Пени не съм забелязала, че да не може един добре зареден български магазин да ги конкурира при добро местоположение, каквото е това в Гранда.

Който е тръгнал срещу западните вериги не е сполучил
Например - идва Карфур,пуска банани на 50 ст,мляко на 9,кашкавал на 5 лв и тн ,хората направо полудяват,съответно Кауфланд му отговаря.Другите магазини наоколо стоят без клиенти цял месец,стоката се разваля или и изтича срока,а те вече са я платили и не могат като велигите просто да я върнат, и те фалират

Идва Лидл - сценарият се повтаря,само че този път с много повече шум заради агресивната им медиина кампания.Между другото ,колкото и да не харесвам Лидл,им свалям шапка за рекламната кампания по вестици и телевизии,защото тя цели само и едниствено едно- завладяване на пазарен дял,което да гарантира,че с Лидл няма да се случи това,което с Алди в Гърция.Добре са проучили манталитета на българина и това ще им гарантира доста силно присъствие тук
Единственият шанс е магазинът да е монополист,както си писала - при добро местоположение,ама вече такова не остана,освен въпросния Гранд,който между другото е абсолютен инвестиционен провал

Последна редакция: сб, 28 май 2011, 12:49 от ak7

# 586
ak7 , в центъра просто няма друг магазин освен Сани, за да седи празен, защото някой друг наблизо е пуснал банани за 1лв. Peace За районите където са струпани 2-3 магазина един до друг е ясно, че ще се юрнат хората на промоцията.

# 587
  • Пловдив
В района на Гранд и изобщо в този квартал Сани беше единственият подобен магазин. Когато ми е кеф да ходя, прескачам до Баумакс заради Пикадили, но Гранд ми е доста по-близо като разстояние

# 588
Аз малко извън от темата, но като сме започнали да говорим за залязващи магазини... "Мега Марина" е един от тях (в Смирненски), толкова е неподдържан вече, че...

# 589
Аз малко извън от темата, но като сме започнали да говорим за залязващи магазини... "Мега Марина" е един от тях (в Смирненски), толкова е неподдържан вече, че...
В Смиренски не бяха ли открили Т-Маркет ??На какво ниво е магазинът
Колкото до Марината беше доста хубав магазин,преди 10 години Simple Smile

# 590
В Смиренски не бяха ли открили Т-Маркет ??На какво ниво е магазинът
Колкото до Марината беше доста хубав магазин,преди 10 години Simple Smile

Да, наистина преди години беше хубав. Да, има и "Т-маркет", но аз лично не съм ходила там. Веднъж бях до банкомата им, но ми казаха, че е развален и си излезнах от магазина, така че не мога да споделя впечатления.

# 591
  • Пловдив
Влизала съм в един Т-Маркет в Асеновград (бях на гости при колежка) и в този, който е до р-т Стадиона в Пловдив - не ме впечатли изобщо тази верига. Бяха някакви много тесни помещения и набързо си излязох

# 592
Мега Марина вече затвори, остана само на Филипово. Това затвряне се очаквше от доста време и явно затова не влагаха средства за поддръжка. 

# 593
Мега Марина вече затвори, остана само на Филипово. Това затвряне се очаквше от доста време и явно затова не влагаха средства за поддръжка. 

Така ли? Аз допреди 1 седмица видях, че работи, но и аз очаквах да затвори. Знае ли се какво ще има на нейно място?

# 594
бутат целия рум, но какво ще бъде на негово място да каже някой, аз не знам и не ми е останало време да се интересувам

# 595
  • Пловдив
бутат целия рум, но какво ще бъде на негово място да каже някой, аз не знам и не ми е останало време да се интересувам

И аз не знам какво ще правят на мястото, но се сещам, че онзи ден собственника на Дизма спомена, че всички мебели е пуснал на половин цена там, така че ако някой има нещо да купува, може да хвърли едно око  Mr. Green

# 596
Момичета може ли да ми кажете от къде да купя спално бельо за детска стая с принцесите на дисни и уинкс но да бъде на приемлива цена защото не ми се дават от порядъка на 100-150лв.И цял бански в същите мотиви?Много ще съм благодарна  Hug Hug Hug

# 597
  • гр.Пловдив
Момичета може ли да ми кажете от къде да купя спално бельо за детска стая с принцесите на дисни и уинкс но да бъде на приемлива цена защото не ми се дават от порядъка на 100-150лв.И цял бански в същите мотиви?Много ще съм благодарна  Hug Hug Hug

http://prodavalnik.com/user/profile/index.php?id=148775&user … me=plami_marcheva

от тази мацка си взех два детски комплекта и един за спалнята. Тя си ги шие и ми направи каквото и както искам в желаната цветова гама. Единственият проблем е, че е от Асеновград - аз имах кой да ми ги вземе, но иначе каза че нп да ги прати.

пиши лс ако те интересува

# 598
73 лв.( има магазин в Галерия)
http://eshop.roxymadream.com/category/47/detski-komplekti.html

# 599
  • на село

Момичета може ли да ми кажете от къде да купя спално бельо за детска стая с принцесите на дисни и уинкс но да бъде на приемлива цена защото не ми се дават от порядъка на 100-150лв
Много ще съм благодарна  Hug Hug Hug

В Карфур има промоция на детски комплекти на Дисни,цената е  26лв  Peace

Последна редакция: сб, 28 май 2011, 19:11 от Pola777

Общи условия

Активация на акаунт