Отговори
# 345
  • София
Само днес 11 Май , допълнително20% намаление на всички продукти на Twinlab
Намалението се вижда като се сложи продукта в кошницата.

Kод за отстъпка 5$   LAV475

Линк към безплатните мостри_код_LAV475
Таблица за препоръчителния дневен прием на омега-3 в мг

Последна редакция: ср, 11 май 2011, 07:55 от Bobka

# 346
  • София
dalil
Герикапса /Геритамин/ е много важен за половата функция - пие се по схема /за да не се предозира вит.А/
Бера-Каротина се приема, когато не се пие Герикапс - за предпочитане пролет - лято / поне да имаме и хубав тен Simple Smile
1 месец пиеш от 2-3-4 ден на МЦ до О. - ако правиш опити за бебе, ако не - от М до М
1 месец почиваш
по 1 капс. 25,000 IU/дн.
Аз ползвам това: http://www.iherb.com/Now-Foods-Beta-Carotene-25-000-IU-250-Softgels/1108?at=0

ПП. Не съм съгласна, че имаш тънка МЛ и някъде няма проблем / може да е и от годините напр. - ако си над 30-35г. /
Хипофункцията на ЩЖ също влияе на МЦ, О. и т.н.
Да, с  тънката МЛ се зачева  /под влияние на естрогените и прогестерона МЛ расте - които при бременност се повишават/ - но, може да има проблем с имплантацията на ембриона, ако МЛ е под 5мм
Поне тънката МЛ е по-добрия вариант Simple Smile

ПП. Да, прогестерона има отношение към МЛ - под негово влияние Ендометриума спира да расте и се преобразува  - от пролиферативен в секреторен /подходящ за имплантация/

Код за  5$  отстъпка  в  www.iherb.com:   YUL919

Последна редакция: ср, 11 май 2011, 08:03 от denis_d

# 347
  • Варна
Какво мислисте за Шуслеровите соли и по специално за това                                               http://www.iherb.com/Hyland-s-Bioplasma-1000-Tablets/4977?at=0
Малко не мога да се ориентирам с тази разлика в номерацията на солите Европейска и Щатска , а за такива като мен които се чудят , коя ли им е в дефицит тази комибинация от всичките май решава проблема с чуденката . А като сравним и  с цените у нас 1сол -80 табл. излиза 8-10 лв в зависимост от местонахождението на аптеката .. това май е доста изгодно ?? Thinking

# 348
  • София
Получих известие за митницата в София. Трябва да нося фактура или банково извлечение. Питането ми е достатъчно ли е да разпечатам ордера от мейла си, където има цената с доставката  newsm78 и ако не, то банковото извлечение може ли да е разпечатано от интернет банкирането или трябва да е с печат от банката

# 349
savinaci може без извлечение, само с принтната фактура или от страницата или от мейла  Peace
По принцип искат извлечение от пей пал, но тогава им обясняваш, че не си платила през пей пал

Код NEV687 за 5$ отстъпка в http://www.iherb.com

# 350
  • София
Ninia,   bouquet

# 351
Какво мислисте за Шуслеровите соли и по специално за това                                               http://www.iherb.com/Hyland-s-Bioplasma-1000-Tablets/4977?at=0
Малко не мога да се ориентирам с тази разлика в номерацията на солите Европейска и Щатска , а за такива като мен които се чудят , коя ли им е в дефицит тази комибинация от всичките май решава проблема с чуденката . А като сравним и  с цените у нас 1сол -80 табл. излиза 8-10 лв в зависимост от местонахождението на аптеката .. това май е доста изгодно ?? Thinking

Това в интересно, ако ще го тестваш да кажеш после  Wink
Аз също ги търсих миналата година, но в сайта не се предлагат по отделно.

# 352
Получих митническо известие,на което пише такса 6 лв?-да не са се повишили цените на пощенските такси?

# 353
Denis_d  много благодаря за отговора.
И аз смятам, че имам проблем, но лекарите не намират причина. Единствения коз беше хипофункцията на щитовоидната жлеза и тогава започнах да пия елтирокс ..ами вече 3-4 години го пия и няма ефект върху цикъла. Иначе бях на около 34 години тогава....но стана много изведнъж, а не постепенно(от 5 дни на един). Точно тогава преживях и доста притеснения ...случиха се няколко неприятни за мен неща.Ходих на доста специалисти и маса пари потроших за изследвания само и само да се оправи положението. Даже като забременях нали се попълват разни документи и като ме питаха колко дни ми  е цикъла се учудваха...
Аз пия селен с витамин Е 400. При него трябва ли да се прави почивка заради вит. Е? Един вид да пия само селен.
А герикапса по каква схема трябва да се пие, когато не пия бетакаротин? В предна тема пишеш 10 дни от 2-3 ден на МЦ, но касаеше ПМС(аз нямам подобен проблем)..И не правим опит за бебе, защото с сегашното бебе едвам насмогваме.
Най-вероятно с герикапса ще почна защото този месец 5 поръчки направих. Даже мъжа ми взема в моменат две от тях, който пристигнаха много бързо за десет дни.

Последна редакция: ср, 11 май 2011, 09:52 от dalil

# 354
Получих митническо известие,на което пише такса 6 лв?-да не са се повишили цените на пощенските такси?

До сега в София взимаха 3,50 лв. Ти си втория човек, на който му искат 6 лв.  Thinking Разпитай ги, защо е тази разлика.
Важното обаче, че все пак поръчките от 14.04 започнаха да изскачат  Grinning

# 355
  • София
dalil  
Л-Тирокс-а  подпомага функцията на ЩЖ, но проблема с МЦ може да е друг - причини много и така само може да гадаем.
Трябва си  изследвания, проследяване на МЦ и О., ФМ и т.н.
От едно изследване не може да се правят заключения
При опити за бебе може да не се почива от вит.Е / нали е витамина на плодовитостта Simple Smile/
400-600 до 800мг е добре
Ако не се правят опити - 400мг е добре/дн.доза/ - може да се пие до О. или от М. до М. - през месец.
/аз го пия до О. всеки МЦ и съм доволна /
Герикапс се пие 10 дни х 2капс. / от 2-3-4 ден на МЦ / - 1 МЦ пиеш 1 МЦ почиваш

ПП. Когато се пие герикапс/геритамин/ - не се пие вит.Е

Код за  5$  отстъпка  в  www.iherb.com:   YUL919

Последна редакция: ср, 11 май 2011, 10:25 от denis_d

# 356
Ако някой има акаунт в consumer lab може ли прочете статията за Омега 3 и рака на простата и да сподели.   bouquet

Да споделя за този шампоан http://www.iherb.com/Avalon-Organics-Biotin-B-Complex-Thickening … -400-ml/3477?at=0 Ние също семейно не сме впечатлени, въпреки положителните мнения в сайта.

Код за отстъпка FOX207

# 357
Благодаря отново за разясненията Denis_d.
Аз съм правила всички възможни изследвания в продължение на година. Всеки месец, съм пускала кръвни изследвания на поне 10 хормона...всички полови и щитовидни и отделно някой месеци допълнително са пускани други хормони, който също имали отнощение към цикъла. Проследяван ми е няколко пъти цикъла..но за жалост не се откри причина за оскъдния цикъл. Тогава имах повече финансови възможности и затова хвърлих всички усилия  за да се намери причината....средно 300-400 лв ми е коствало изследвания и прегледи на месец. Това е положението при мен....
Сега фокуса ми е малко изместен към детето, че и той си има проблеми, алергий, дерматити и т.н.

# 358
  • София
Ето последния ъпдейт в   consumerlab   относно Омега мастни киселини:
Results of a prostate cancer prevention study were recently analyzed to determine if blood (serum) levels of omega-3 and -6 fatty acids were associated with prostate cancer. There were no associations with the risk of low-grade prostate cancer but, unexpectedly, elevated levels of DHA (although not EPA, nor EPA plus DHA) were associated with a greater risk of high-grade prostate cancer (Brasky, Am J Epidem 2011). ConsumerLab.com communicated with the researcher, Dr. Theodore Brasky, to understand the implications.  He explained that the study did not reflect supplement use and that a soon-to-be-published study of by him shows no association between fish oil supplement use and prostate cancer risk. He also noted that other research has found fish consumption to be associated with a large reduction in late state or fatal prostate cancer (Szymanski, Am J Clin Nutr 2010).

Kод за отстъпка 5$   LAV475

Линк към безплатните мостри_код_LAV475
Таблица за препоръчителния дневен прием на омега-3 в мг

# 359
Ninia,ще пиша след като се върна от митницата!Моля някой да даде мнение за ето този продукт:http://www.iherb.com/Paradise-Herbs-ActiVin-Grape-Seed-Extract-9 … ie-Caps/4240?at=0!А това дали го е поръчвал някой има ли мирис и специфичев вкус:http://www.iherb.com/Jungle-Products-Red-Palm-Oil-14-oz-397-g/30274?at=0?

Последна редакция: ср, 11 май 2011, 12:18 от liu jo

Общи условия

Активация на акаунт