Отговори
# 675
  • Варна
Някой да е ходил скоро на Варненска митница?

Kод за отстъпка 5$   KOV394.

# 676
  • в тристайна гарсониера :)
Така....
Пуснах поръчка, обаче никъде не видях код за отстъпка (в мейла нямаше) и не знам как да разбера дали е приета  newsm78

# 677
  • в 1001-та нощ
твоят код, който да ползв анякой друг - трябва да е в профила ти, а дали е приета - трябва да получиш мейл?

може би в статуса на поръчките - също се вижда  newsm78

# 678
Явно нещо не правя както трябва  Embarassed нито кода намирам, нито виждам да ми е приета поръчката...

# 679
Явно нещо не правя както трябва  Embarassed нито кода намирам, нито виждам да ми е приета поръчката...

Когато пускаш първа поръчка ползваш кода за отстъпка на друг. След ден, два три ти изпращат и на теб код за отстъпка, който да разпространяваш. По този начин трупаш ти някакви отстъпки, но незнам подробности, тъй като още нямам такива.
Като пуснеш поръчката, получаваш имейл, че си направила такава, но тя чака да се обработи. Сега пишеше че се забавят, поради натовареността. Когато ти я обтаботят и изпратят получаваш имейл, че е изпратена. Това е.  Hug

Код за 5$ отстъпка IMI544

# 680
  • в 1001-та нощ
на 1 страница в 1 пост има указания - как става  newsm78 прегледай  newsm78

плати ли?

# 681
  • в света на неограничените измерения
Аз искам да попитам-имам проблем със съня-не със заспиването,а със събждането по малките часове-събудя се по някаква причина и след това си кокоря и въртя ...и не мога да заспя понякога и по 2 часа....Мислех да взема това:http://www.iherb.com/Doctor-s-Best-Best-5-HTP-100-mg-60-Veggie-Caps/1?at=0-ще ми помогне ли или да препоръчате нещо друго?

Имах същия проблем със съня. Откакто пия 5 HTP сънят ми се нормализира и не се будя вече. Peace

Код: IVA 935

# 682
Благодаря,vanvel,в каква доза го пиеш и кога-сутрин,вечер?

# 683
  • София
И аз днес взех 4 пакета от митницата.Някаква нова се опита да ми ги събере и да ми сметне ддс,но аз се обадих че това до сега не ми се е случвало,та тя поразмисли и каза че съм права,нали са отделни фактури.
Та така получих черния сусам.Така ли се яде или го меляте на нещо?.Получих и от безплатните витамини.Масло от Жожоба и др коментирани неща.

код за 5$ отст-GOG429    KOV097

# 684

Явно нещо не правя както трябва  Embarassed нито кода намирам, нито виждам да ми е приета поръчката...

Когато пускаш първа поръчка ползваш кода за отстъпка на друг. След ден, два три ти изпращат и на теб код за отстъпка, който да разпространяваш. По този начин трупаш ти някакви отстъпки, но незнам подробности, тъй като още нямам такива.
Като пуснеш поръчката, получаваш имейл, че си направила такава, но тя чака да се обработи. Сега пишеше че се забавят, поради натовареността. Когато ти я обтаботят и изпратят получаваш имейл, че е изпратена. Това е.  Hug

Благодаря ти за бързия отговор, явно наистина е натоварено и ще стане по - късно приемането. Ще почакам, няма как Simple Smile

# 685
Благодаря,vanvel,в каква доза го пиеш и кога-сутрин,вечер?

Пия по една таблетка сутрин 100мг. Намалява и влечението към сладкото.

За спокоен сън Пинки препоръчна и приемане вечер преди лягане на 1 табл. L-theanin от 100 мг.
Това не съм го пробвала. Ще ми станат много хаповете. С 5 HTP се чувствам перфектно.

Черния сусам.Така ли се яде или го меляте на нещо.

Аз го меля в машинката за кафе. Използвам я само за смилане на семена.
Така се усвояват по-добре полезностите.

Код:IVA935

Последна редакция: ср, 18 май 2011, 13:57 от vanvel

# 686
А безплатните неща, трябва ли предварително да са заявени или те ги изпращат подарък?

# 687
А безплатните неща, трябва ли предварително да са заявени или те ги изпращат подарък?

Ако няма да ти надвишат допустимото тегло ти си ги прибавяш по свой избор в кошницата заедно с другите неща от поръчката.. Peace

# 688
Пак от недоглеждане взех този витамн Д- а той бил 4000IU, v 2 капки, следователно 1 капка=2000IU,    ако правилно разсъждавам.Сега как да давам на децата по 1200 IU   дневно..или да давам по 1капка през ден?
http://www.iherb.com/Nature-s-Answer-Vitamin-D-3-Drops-4000-IU-15-ml/20745?at=0
Някой получи ли безплатните витамини New Chapter и дали има вече отзиви от тях?

# 689
Може ли да ми кажете дали Ubiquinol  50mg /35год./ може да се пие и да си кърми. Нещо не намирам информация по въпроса.  newsm78

Flowers, най-добре е да си харесаш 2 безплатни мостри. На мен винаги ми слагат и още една допълнително.

В този сайт можете да публикувате кодове за отстъпка. http://www.retailmenot.com/view/iherb.com

Код: FOX207

Общи условия

Активация на акаунт