Поредната лекарска идиотщина или как намерих конец в операцията на мъжа ми

• 42 682
  • 176
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Бижy, честно казано, историята за твоя мъж ме стресна много повече от тази на авторката.
Да ходим по лекари и после у дома с книжките и после обратно при лекарите да им кажем какво да правят, за да не умрем. Е те на това му викам аз хорър стори.

Иначе какво стана с конеца Simple Smile

# 76
Да, можеше, но не е.Така са преценили, и авторката писа, че не оправдава протакането.
А! Ми тогава за какво е тази тема? Просто ей така да се изока, че мъжът ѝ има пъпка на Д-то от 1 година и половина?
Добре, гадно е сигурно, съчувствам. Laughing

Не, че пъпката е благодарение на забравен конец. Laughing

# 77
Тъй де, ама не се знае какъв е конеца?
/щото има конци, които си излизат с години, не че са забравени/ Flutter

# 78
Цитат на: Jizzlobber link=topic=581146.msg18аваш589202#msg18589202 date=1304430099
Да, можеше, но не е.Така са преценили, и авторката писа, че не оправдава протакането.
А! Ми тогава за какво е тази т да дъема? Просто ей така да се изока, че мъжът ѝ има пъпка на Д-то от 1 година и половина?
Добре, гадно е сигурно, съчувствам. Laughing
Не, че пъпката е благодарение на забравен конец. Laughing
И че предпочита да 'фърля боб, вместо да и каже лекар от какво е това упорито образувание, от което не спира да изтича периодично гноен секрет!
Ей, като питбул си! Кога ще се откажеш? Ясно ти е че вече си вадиш зайчета от ръкавите, за да продължаваш да си отстояваш позицията! "Мое да не съм прав, ама па че се бутам!" Crazy

# 79
Ей, мира нямате! Ако това беше забравен конец, то той щеше да се вижда, нали? И авторката и мъжът й щяха да го забележат много преди да изтече тази прословута година и половина. Но явно този конец не се е виждал в момента на свалянето на конците. Бил е някъде скрит /под кожата/, неясно защо. Затова не е бил махнат. Затова и месеци след операцията пациентът само е усещал дискомфорта от гнойната пъпка.
Не разбирам в случая какво са виновни лекарите. Може би при свалянето на конците е трябвало да направят отново разрез, за да видят дали случайно нещо не е се приютило в някое кьоше? Каквото са видели, това са отстранили.

# 80
Бил е някъде скрит /под кожата/, неясно защо. Затова не е бил махнат. Затова и месеци след операцията пациентът само е усещал дискомфорта от гнойната пъпка.
...Не разбирам в случая какво са виновни лекарите. ...

Няма неясноти.Не може да има неясноти.2+2.Математика.

# 81
Да бе!  hahaha Медицината не е математика, уважаема! Щото като те отворят некой път за апандисит, може да се окаже, че имаш извънматочна бременност! Така че в тази нАука 2+2 въобще не се знае дали е 4!!!

# 82
Виновни са, че не са пресметнали вярно 2+2, 3+5 и други елементарни математически задачки.
От цялата история  най-ме впечатли фактът че на авторката й присветнало, докато се радва на задника на мъжа си. Кому беше нужна тази подробност и какво отношение има към сериозността на проблема?

# 83
Това е тема на ужасите. Simple Smile

# 84
Да бе!  hahaha Медицината не е математика, уважаема! Щото като те отворят некой път за апандисит, може да се окаже, че имаш извънматочна бременност! Така че в тази нАука 2+2 въобще не се знае дали е 4!!!

Може да не е точна наука, но и няма такива филми като незнайно защо...Всичко е знайно-има причина- има следствие. Grinning
И въпреки, че не съм авторката-за Дренка-задните части са описани предполагам с цел разведряване и хумореска.Клюкарник е, не е лична драма подфорума... LaughingМного на сериозно се взимате нещо. Peace

# 85
Именно, оттам и няма как да взема/аз поне/ проблема насериозно. Да не говорим за нехайството на потърпевшия към пъпката на собствения му задник.

# 86
Виновни са, че не са пресметнали вярно 2+2, 3+5 и други елементарни математически задачки.
От цялата история  най-ме впечатли фактът че на авторката й присветнало, докато се радва на задника на мъжа си. Кому беше нужна тази подробност и какво отношение има към сериозността на проблема?

Аа, моля, изобщо не съм се радвала на задника му. За пореден път реших да разгледам раната, чудейки се защо бере.

Относно поста на Бижу - аз така се принудих да стана специалист по тежки ларингиални пристъпи и в няколко от безбройните спешни случаи АЗ да казвам на лекаря от Бърза помощ какво да прави... Вярно е, че живеем в много динамично време и е полезно ои желателно човек да е всестранно информиран. Ама чак толкоз...  Stop

Да, виждах, че нещо не е както трябва, но понеже не ставаше все по-зле във времето, не нях по-настоятелна да отиде на лекар. Предполагам и отй затова се остави. Мъжа си не оправдавам (не само заради конкретния случай, има и друг, където немърливостта му щеше да му коства единия крак...най-малко, но по дяволите първопричинителя на проблема е  лекаря. Това, което стърчи от раната на мъжа ми определено няма работа там. И как тъй ще се скрие в някое кьоше конеца...

Освен това лекар не с ме избирали, оперираха го по спешност.

Темата ми беше, че за пореден път се разочаровах. Специално за Военна болница и лекарите там имах много позитивно мнение. И нищо, че слава Богу не са забравили ножици в корема му например, важен е принципа. Как тъй няма да видят толкова дълъг конец, с такъв голям възел? А това, че щом не са го видели, значи не е бил за махане звучи тъпо и несериозно. Точно там, където изтича секрет, явно са вързали възела на шева и сл;ед това просто не са го махнали.

# 87
Ей, мира нямате! Ако това беше забравен конец, то той щеше да се вижда, нали? И авторката и мъжът й щяха да го забележат много преди да изтече тази прословута година и половина. Но явно този конец не се е виждал в момента на свалянето на конците. Бил е някъде скрит /под кожата/, неясно защо. Затова не е бил махнат. Затова и месеци след операцията пациентът само е усещал дискомфорта от гнойната пъпка.
Не разбирам в случая какво са виновни лекарите. Може би при свалянето на конците е трябвало да направят отново разрез, за да видят дали случайно нещо не е се приютило в някое кьоше? Каквото са видели, това са отстранили.

А какво прави неорганичен конец, който трябва да бъде изваден, скрит под кожата ?!

# 88
Там където пипа човешка ръка винаги могат да възникнат грешки-най-добре да са колкото се може по-малко!Но когато видиш че нещо нередно става с организма ти е логично веднага да потърсиш лекарска помощ и ако има нещо да се отстрани навреме!Незнам но повечето хора ходят в последния момент на доктор и се самолекуват което е много грешно според мен Peace

# 89
А според мен, хората правят това, защото често, по-често отколкото трябва да се случва, се случват "грешки" на човешката ръка и стават двойни, че и тройни проблеми, не на последно място с фатален изход-начетохме се на подобни случаи.Как да отида сега да ме режат 4-ти път?При кой?До тук все проверени ги избирах, имам роднини в средите, знам към кой да се обърна за съдействие и на-пак се случи "грешка" при мен и то не веднъж, а три пъти за едно и също нещо.Е...докога?И каква точно може да е Причината за тези ГрешкИ? Tired

Общи условия

Активация на акаунт