Честит рожден ден - пеем дружно в хор за Майския отбор

• 67 912
  • 738
  •   1
Отговори
# 345
наистина съм изумена как никой не разбра какво имам предвид

хайде - пийс - и весели празници!

# 346
Ох, Нин, ми като не те разбираме - кажи ни го директно.

Аз лично нямам нищо против да се организирате в друг удобен за теб ден, щом е толкова важно това събиране.

Ама така само с подхвърляници и разни намеци, които наистина аз лично не разбирам - не е приятно.

# 347
Не са намеци,ама не ми се влиза в дълбочини.. Просто ми се стори неучтиво и не-ок-подход. Та под никой имам предвид че оставам с впечатление,че за всички освен мен такъв подход е ок... Какво не му е ок на подхода,не ми се влиза в дълбокото,особено тук,а и няма смисъл за мен,щото имам усещане,че го разбирате,но не го казвате. Не допускам,че има някой на който това да му се струвА искрено редно.
И да знаете,че не мрънкам,ама не ми се искаше изведнъж да изчезна,без да отговоря. айде,весело,и да затворим публичното обсъждане на ситуацията. Ще се видите лично:)

# 348
нин, и аз не те разбрах  Rolling Eyes  писах ти и в скайп даже днес. наистина не ми е ясно. разбирам, че си омъчнена, че не можеш да дойдеш; разбирам, че на 18ти сутринта си заета; разбрах и че предпочиташе срещата да е този уикенд, но пък повечето жени тук писаха, че 17/18 им е по-удобно. > този уикенд отпадна по обективни причини. от следващия, с дати 17/18, се оказа, че:
- темп не може на 17ти да домакинства, защото има тренировки; може обаче на 18ти;
- аз не мога да домакинствам на 17ти също. мога на 17ти след 14 часа или на 18ти;
- светлето предпочита срещата да не е сутрешна (нормално - не живеят в Сф все пак);
- xai не може 17ти. може на 18ти и то сама с 1 дете;
- януш не иска сутрешно, защото спят до късно;
- ти не искаш по принцип следобедно (независимо от деня), но не можеш и на 18ти сутринта; не каза обаче, че и в обедните часове не искаш/можеш; ако мислиш, че 17ти сутрин е по-добре, да тестваме кой може тогава да дойде. тогава обаче трябва да се търси място някъде навън (темп не си е в къщи, аз също не съм) - т.е. оргазнизирайте си се вие без нас 2те (но и без светлето и януш, на които сутрешна среща също не им е ок); ако ще е 17ти следобед, за мен е ок. ако ти речеш, че следобед можеш, ако и другите могат, елате у нас, ако темп не може тогава да домакинства.

ами от тия факти всичките следва, че ако партито е в нечия къща, то може да е:
1. в моята на 17ти след 14 часа или на 18 по всяко време;
2. на темп - на 18ти;
по същата логика, ако бяхме на клуб, пак на тия 2 дати щяхме да бъдем. друг е въпросът, че местата в клубовете сега са кът - нали с другата тема също се срешаме, а го играем всяка година това - декемврийско да си търсим място за среща.
но айде, и на клуб да бяхме, за миналия уикенд не се събра квота, а за тоя - часовете и опциите си остават тия, дето ги писах по-горе;
ами не те разбирам, така е. и не го казвам с лошо. явно и темп не те разбира. допускам че и другите също не разбират какво те ядоса така - щом вече сме 2 неразбрали, нищо чудно да има още... ами от моя гледна точка не си права като казваш, че всички сме разбирали, но никой нищо не казва, защото аз наистина нищо не разбирам...

и ПАК: ако кажеш, че е ок за теб (И ЗА ДРУГИТЕ), да преместим на 17ти следобед у нас?

на мен вече ми се отщя, честно казано. измъчено стана нещо...

финал: нищо лошо не тая, не премълчавам и не мисля; наистина не разбирам  Rolling Eyes

# 349
  • На морето!
Ох, чета ви и ви се радвам! Аз съм свободна и на двете дати, но съм в Бургас. Обещайте, че поне снимки ще покажете после! Hug Много весело да си изкарате и да намерите най-хубавите подаръци за децата!

# 350
ох стана ми тъпо с 2 думи,че дискусиите не се развиха навреме, ако мога така да обобщя
просто темп предложи дата, всички се накачиха след това, без никой да е видял кога не мога и да коментира нещо и влизам след 2-3 дни и гледам,че ще се виждате,когато аз не мога... забавно, но факт - та това е, не е толкова драматично, споко, и не си разваляйте кефа, случва се и при най-добрите

а темп предложи датата, но изрично искам да кажа, че няма проблем,темп,че не си видяла кога не мога, няма проблем,наистина, случва се Peace сега за втората вметка да се организираме друг ден - ясно е, че не може, и тр да се съобразяваме с домакина Peace

майче, мерси за обясненията и за вниманието,на скайп видях чак таз исутрин,че си ми писала / вярно сложно е...

идеята ми е, както казах в началото на поста, че тези дискусии мжоеха да се развият 10 дни предварително=достатъчно своевременно,когато казах кога не мога... най-накрая (след 2-3 обсъждане и 1 седмица предварително) можехме да видим, че няма как да се огреем всички и сама да бях казала, че за съжаление няма как явно да се включим... т.е. сама да се откажа, а не да ме "откажете"

това е

айде сега да приключим, който го мислил-мислил, насочвайте се сега към хубавото - коледа идва!

# 351
  • Перник
Нин  Hug, съжалявам, че няма да дойдете и че те обидихме така с избора на дата. Наистина не е било нарочно  Peace

Темп, метни един адрес и тел. моля те  Flutter

Ние с Калоян сега захващаме меденките. Дано се получат, че да има какво да донесем в неделя. Ако се чудите защо ще правим сладки посред работната седмица - лекуваме влажна кашлица  Confused И вече съм 99 % сигурна, че Калоян има синузит   Confused

Хайде, до неделя всички да сме здрави  Hug

# 352
Момичета, ние не сме от най-сигурното присъствие, обаче може ли една молба за пицата - поне да е без колбас. Тя Мила не бива да яде глутен, но сега по празниците със сигурност няма да мога да я опазя, но ми се ще да й спестя колбасите, че те заради оцветителите и консервантите са й много противопоказни.  Blush

Говорих с дядо Коледа. Офертата е 28лв за едно семейство + 5лв на всяко друго дете. До утре на обяд трябва да му потвърдя часа, имаше свободен за 13.00 на 18.12, но мисля, че може да се пазарим и за друг час. Плащането може да стане и на място, т.е. без да купуваме талон.
А и ако имате някакви изисквания, кажете, че да се договарям.

# 353
Нин, надявам се да прочетеш по-долните редове с най-добри чувства, защото с такива са писани  Hug
На 17 просто не мога. По едно време от безсилие дори се чудех дали да не напиша къде и кога трябва да бъда в тази прословута събота, с все телефони на хора, които да потвърдят че съм там - смятай! Ако в началото имаше вариант да отменя 2-3 ангажимента и да освободя измъчено някакъв часови пояс в който да се видим, то ден по-късно това стана абсолютно не възможно.
Дискусиите са нещо прекрасно - просто в случая ти трябваше да ги предизвикаш. Това, което усетих аз е, че всяка си има доволно ангажименти, независимо от какъв характер са и е много трудно да напаснеш всичките. Да не говорим че нещата се развиваха и динамично.
Че нещата в живота не винаги се получават така, както искаме, е нещо на което одавна уча Даяна .... а вече и Мишел .....
По-малко нерви и повече вяра в хората! И най-вече в това че не лошотията е тази която ги води  Hug

За мен ще е изключително удоволствие, ако с Мира успеете да се организирате и да посетите скромното събиране  Simple Smile

# 354
пицата - ще им я направим на място - така че може да е всякаква  Peace Винаги се намира и консерва риба тон, ако предпочиташ .... Но глутена наистина ми се вижда почти не възможно да го избегнем ... Аз мога да им забъркам едни ньокита, където съдържанието му е минимално ... ама солети, сладки и т.н.  Thinking

Дядо Коледа - аз съм за  Peace Майчето само да каже дали има и друга оферта.

Ей и да водите и по-малките братчета и сестричета - да има дружинка и Мишел  Laughing

# 355
чакам го тоя пусти любо (дето ще се маскира) - тая вечер щял да каже на другарчето ми, а то да предаде и на мен. а вече спешно ми трябва отговора му, че ни трябва и за утре вечер.
инак за наемането на дядо коледа аз пасувам (извън тоя любо де, ама и той така се мота, че може да бъде отсвирен със страшна сила): утре децата ще са на балетен концерт номер 1 и ще има дядо коледа изненада след концерта; вечерта сме на 2ро коледно парти и там също ще има дядо коледа (за тогава ми трябва въпросният любо); в неделя, в темп, ще се появи 3ят дядо коледа (ако договорим любо или другия); в понеделник също ще сме на парти и там навярно пак ще има дядовци мразовци (но не съм в час с тая организация - щели да ни изненадват); във вторник децата имат представление от школата и там пак щяло да има дядовци и джуджета, в сряда ще се качват с детската на витоша и там ще е порената постановка, и на финала, в четвъртък, на 2рия балетен концерт отново същият сюжет  ooooh! то малки, малки, ама 7 броя дядо коледа не е шега работа - не са загубени децата. та, ако речете, не ми пречи да има неделен дядо коледа. няма да ми липсва и ако не дойде обаче. инак аз купих книжки - липсваха ни 2 от поредицата за Финдъс и преди малко ги напазаруах от коледния базар до НС (а, там забодохме още един дядо коледа - тоя път децата намазаха пликче с играчка и бонбонки харибо  Mr. Green) и това мисля да са ми подаръците за децата

темп - не купувай торта. аз ще направя някаква бърза  Peace няма какво да се харчиш за глупости след като мога да спретна нещо без да се пъна твърде, че и евтино  Peace
...
любо не можел. решавайте вие за 'колективния' дядо мраз. аз съм с мнозинството  Peace

Последна редакция: ср, 14 дек 2011, 22:07 от маик

# 356
Момичета, аз отпадам със сигурност Sad. Снощи се обадиха да ни поканят официално и се оказа, че обяда е от 12ч, не както предполагах от 13.Не ми се ще да дойдем за половин час и без съмнение няма да ни се тръгва толкова скоро. Затова, искрено ви пожелавам да се забавлявате добре и да покажете обезателно снимки, за да видим колко са ни пораснали теленцата. Приятно изкарване!

# 357
Другите мами, какво мислите, че вече трябва да се обаждам?

Никой не писа и аз не се обадих за потвърждение, защото останах с впечатление, че за майчето и Темп ще е в повече присъствието му за пореден път, пък другите нищо не коментирате, а има и финансова част! Не ми пречи да се обадя и утре, ако има желаещи!

Последна редакция: чт, 15 дек 2011, 18:31 от pochti_bezobidna

# 358
само да не стане пак ... че коментарите не са били навреме  Peace

Казвайте Simple Smile

Аз усилено търся чувал (щото ми намирисва че на този вариант отиваме) - не искам да е найлонов плик - еле пък с надпис на някоя търговска верига - че децата бързо ще решат че добрият старец е от там. Няма да станат и нашите калъфи за завивки, на децата им е ясно че спим с тях ... и още не съм изровила нищо подходящо  newsm78

# 359
чували има у нас - нали се топлим с екобрикети, а тях ги доставят в големи чували. ще донеса  Peace

аз все така пасувам за дядо мраз, но няма да ми липсва, ако няма  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт