Стига вече мъки и тегоби, стискаме палци за Мартина и Боби!

• 27 209
  • 750
  •   1
Отговори
# 150
  • софия
 smile3502 мое мнение !

# 151
Дайте ми шанс да ви покажа ,че не съм Ласи.Simple Smile
Просто искам да споделям радоста си със  други които си имат бебчета.Simple Smile

# 152
Момиченцааааа!  Hug
Много прегръдки за Лори и Софи!!!  Hug Hug Hug

Мен ужасно ме цепи главата и ми иде да я размажа в стената, но сигурно няма да ми стане по - добре!  ooooh!

А по въпроса за общата позната, не мисля че е тя... Онази пише по - грамотно!  Peace

# 153
Здравейте момичета !Аз редовно ви чета ,но не ми остава време за писане.Искам да попитам случвало ли се е на някой бебето да има слуз в акото? Днес Вяра ака 2 пъти и имаше слуз.Тя е спокойна ,спи си,за ядене не мога да кажа че яде с огромен апетит тези дни.Тя е изцяло на АМ - ФРИЗОЛАК.Мисля че не и харесва и реших да го сменя с хумана.Някой дава ли хумана и дали е удачно да сменя млякото точно сега.Възможно ли АМ да предизвика слуз в акото? Фризолак пие от 1 месец,възможно ли е чак сега да има такъв ефект? Педито каза да и давам биогая,но не можа да ми каже до колко време да чакам ефект от капките.четох че слуз може да се появи и от поглъщане на сополки а тя имаше сополки преди няколко дни...

# 154
здравейте, дами  Hug Hug Hug

Честити месечинки на малките човечета. Много послушни и здравички да растат за радост на всички около тях.

loryn    Сигурна съм , че с малкия Боби всичко е О.К. и притесненията са излишни  Hug Hug Hug и за двамата.

Дидишонче Страхотни дечица  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Евридика Не им се вързвай. Едно време когато Щефи беше бебе/преди 10год./ все се намираше някой да ми каже, че детето е много слабо или да пита  дали му давам достатъчно храна. Направо подивявах  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

За педиатри Като ви чета и си мисля ,че сме уцелили шестицата. Нашата го огледа обстойно 10-15мин, чак си мислех че се престарава а сме и пациенти от много години.

Всички болнички да оздравяват.

Днес съм много сдухана, щях да пиша и нещо друго  но забравих  ooooh! ooooh! ooooh! Ужас

Сега съм на вълна математика за 4клас. Утре е матурата на каката, така че стискайте палци.

Хубав ден на всички.

# 155
Запис (най-сетне) !
Иска ми се да ви изчета...някога Tired .

# 156
Дива   Praynig моля те, не искам да чета ненужни постове кой кой е. Да ти кажа изобщо не ми пука коя си  Peace и сигурно не само на мен.
Добре беше подхванала темата за зъбите  Peace-
Нашето бебе няма зъби, няма и да му растат скоро.

и мое мнение  Peace
извинете за поста ми   bouquet

# 157
Аз нямам и намерение да ви казвам кой кой е.(мир)  bouquet
Иначе мисля ако ми прави проблеми със зъбчето като  температура да му давам панадол.
В момента даже не си смуче бибата а я дъвче. Laughing

# 158
Здравейте, мами!
Аз да ви питам кога смятате да минавате от олиото към тоалетното мляко за след баня?Другия месец ли?Има ли мами дето вече ползват мляко.На мен ми свърши олиото и се чудя да купувам олио или ,,,,,,честно казано не помня при Алексия кога минахме на тоалетно мляко.

# 159
Jatze, моите съболезнования
Sofie,Loryn- с вас сме
НОИ-изплатиха ми всичко за април вчера
Времето е ужасноооо Sick

90дневната диета не е за мен-ям много повече от нормалното с нея newsm78

това е -с една лява ръка толкоз Joy

# 160
Здравейте, мами!
Аз да ви питам кога смятате да минавате от олиото към тоалетното мляко за след баня?Другия месец ли?Има ли мами дето вече ползват мляко.На мен ми свърши олиото и се чудя да купувам олио или ,,,,,,честно казано не помня при Алексия кога минахме на тоалетно мляко.
Аз ползвам крем на Нивеа - Nutri sensitive, минах на него още преди 1 месец и съм много доволна Peace

# 161
Rastina аз още миналия месец минах на мляко, ама на мойта мома от млякото и излезе обрив по ръцете и краката и вече цял месец не минава, хем само 3 дни я мазах с него, после взех друг лосион и още 10 дни пак с него мазах, а след Великден педиатърката ме посъветва с преварен зехтин да мажа и да махна всички лосиони. Оттигава съм със зехтина, но там където бяха пъпчиците кошата се бели и е твърда, а вече може би месец ще мине от първия лосион с който я мазах  ooooh!

# 162
Rastina аз още миналия месец минах на мляко, ама на мойта мома от млякото и излезе обрив по ръцете и краката и вече цял месец не минава, хем само 3 дни я мазах с него, после взех друг лосион и още 10 дни пак с него мазах, а след Великден педиатърката ме посъветва с преварен зехтин да мажа и да махна всички лосиони. Оттигава съм със зехтина, но там където бяха пъпчиците кошата се бели и е твърда, а вече може би месец ще мине от първия лосион с който я мазах  ooooh!
ооо и при нас е така,защо го смених да ме пита някой ooooh!
сега със зехтин ще мажа

# 163
Аз още от както се е родил го мажа с олиото на нивеа и съм доволна от него.Simple Smile
А защо трябва да се минава на мляко и ако трябва кое е най-доброто?Simple Smile

# 164
Аз имам олио за няколко дни - не повече от 3-4 и мисля да минавам на мляко.

Общи условия

Активация на акаунт