Стига вече мъки и тегоби, стискаме палци за Мартина и Боби!

• 26 575
  • 750
  •   1
Отговори
# 660
Katuci, ЧРД !   bouquet

за след 3тия болничен и аз сега се разрових, то моят изтичал на 12ти  Blush

Преди да изтече третият болничен се попълват следните документи:
- Молба за отпуск в свободен текст до работодателя;
- Декларация 2 по образец  (изтегли от тук: Заявление-декларация за изплащане на парично обезщетение при бременност и раждане на основание чл. 50, ал. 1 и чл. 51 КСО за остатъка от 135 до 410 календарни дни)
- копие на акта за раждане на детето;

# 661
Чакам новините с нетърпение дано са добри Praynig
Аз вече свърших с документите за майчинството те са ги написали всъщност.
Малкия е много кисел след ваксината досега така не ми е бил,определено доста се повлия Sad

# 662
  • София
Честит рожден ден Кате   bouquet
Честити месечинки   bouquet

# 663
Честит рожден ден на Катето, много щастие и късмет мила  Hug

Браво на Борянчето, дано наитина повлече крак малката принцеса и тея дни отпуснаем всички души, че моята как се е свила... Confused Praynig раво и на Валето, аз казах ли, че той е герой и няма да плачка... bowuu

Дано още днеска тъпите лекари се усетят, че Боби е здрав и да си ходи в къщи  Praynig

На нас вече съм казвала, че заради болести още не са ни ваксинирали и тази за втория и за ретия, ама педи каза, че няма роблем и трябва да сме напълно здрави, така че аз не бързам...моя понася геройски инжекциите засега... Whistling

Аз бях 2 часа градска, напазарувах пюренца всякакви, блузки, панталочнета, запалила съм свещичка за Бобето и си чакам добрата новина да знаеш Лори  Hug

Хепи амма - взех вит.С и му капнах в носленце, да видим:)

# 664
Katuci,Честит рожден ден
Беба нали бият Пентаксим и Синфлорикс,та затова в двете крачета
Кой си мисли че е най дебел тук Laughing Май и ние не ви отстъпваме,но ще видим след 2 седмици

# 665
Здравейте,
Дано при Лори да има добри новини Praynig
Лорис пак повърна кръв, но този път имаше повече Sad Взех му гадното лекарство с много странични ефекти, но какво да правя Cry Много ми е гадно, даже рева преди да повърне, сигурно е почнало да го боли Sad

Браво на Борянка и Валето  Hug

# 666
Katuci,честит рожден ден!!!Бъди жива и здрава и много обичана. smile3525
Браво и на Валето,дано да няма повече проблеми. Hug
Лорис бързо да израсте този рефлукс. Praynig

# 667
Нямам време за повече.Само искам да кажа,че стискам силно палци за Лори и Боби.  Praynig Сигурна съм,че нищо му няма на бобчето.
Катуци,Честит Рожден ден.Всичко най-хубаво.  bouquet
Браво на геройчетата. Hug
Много се радвам и за хубавите новини от Борянка.  Hug

Ние сме сополиви и кашляме.Имаме съмнения и че е слезнало надолу и хъркаме,ама в четвъртък пак ни вика и ще разберем ще ни се размине ли Аб или няма....Стиснете ни едни палчета моля да се разминем...

# 668
Еее, чуха се най-после и добри новинки в темичката ни  Hug - Браво на Борянка и на Валето, сега чакаме Мартинка и Бобчето да ни задарват  Hug

Евридика, дано гадното лекарство да подейства.

Ние в четвъртък сме на ваксини и мерки и теглилки и като знам как тежи дупето на моята кокона, знам че доста ще сме наддали Simple Smile

Katuci , честит рожден ден миличка - каквото си пожелаеш нека се сбъдне

Ади и на вас стискаме палчета, дано бързо се опарвяте  Hug

# 669
  • София, България
 Браво, много се радвам за Борянка и Валето, чакаме и Лори с добри новини. Силни са дечицата, ще се справят с всичко  Praynig

И нашите ваксини ги сложиха в двете крачета преди две седмици Confused  Не вдигна температура, но цял ден беше нервна, неспокойна, плачеше и се разнасяхме на ръце докато заспи вечерта  Sad Sad На крачетата й станаха твърди бучици, като едната се усещаше до онзи ден...... "Умната" ни педка й ги забоде без да ги стопли, директно от хладилника в крачето  Shocked Идеше ми и аз да й забия една, та да види..... . Нооо юни идва скоро..

Adi_v4, дано не се наложи антибиотик. Стискаме палци и за вас Praynig

# 670
Набързо от нас Hug

Ние днес сме с месечинка, но ще отложим почерпката, докато всички бебчовци се приберат здрави вкъщи  Hug Hug Hug Много се радвам за добрите новини досега около Борянка и Валето, чакаме още за другите малчовци!!!Стискам палци за ваксините...и нас ни чака други ден и хич не се радвам като се сетя какво беше миналия месец Confused

Катуци, честито!!!!  bouquet  bouquet  bouquet
Софи все забравям да ти кажа: в Пловдив също има Вита (до х-л Лайпциг) и са ми казвали там да го водя на частно и за спешно...за спешно също казаха ВМИ спешния център на Васил Априлов

# 671
Момичета, Лори помоли за телефона на докторката от Пловдив, понеже никой нищо не ѝ казвал, само си мълчали и на детето не давали нищо. Аз вече ѝ го пратих, дано да свършат работа!
 Praynig

Всъщност не съм разбрала - иска телефона на някаква лекарка от Пловдив от Мария-м, която ѝ го е пратила на лични! Моля ако някой ѝ има телефона да ми го прати да се свържа с нея!!! За Мария-м говоря...вече съвсем се обърках

Ето и една почерпка от малкия Бобчо, който днес става на три месеца с пожелание да посрещне четвъртия у дома напълно здравичък!

Последна редакция: вт, 10 май 2011, 20:44 от QueenBee

# 672
  • У дома... някъде
Влезнах и аз да чета хубави новини,дано скоро стане и това.
И мене живо ме интересуваше какви документи се попълват сега при изтичане на последния болничен.Беба,мерси,спести ми ровене из нета. Hug
Болничките бързо да оздравяват  Peace
Мими,утре е твоят дебют сигурно.Ще те гледам  Hug

# 673
  • София, България
 За документите, които се попълват преди изтичане на болничния и след това, много ми помогна този линк

https://docs.google.com/document/pub?id=1KPU8R-sanXbT60mDbIHQ8lt … H0xAkrF6mSpvRQEw4

Някой го беше публикувал преди време, но не помня кой newsm78

# 674
Здравейте мамчета много се радвам ,че има добри новини и се надявам скоро и Бобчо да  е добре. Praynig
Katuci честит рожден ден и най-вече здраве ти желая.
Ние днес бяхме на лекар и понеже се съмнявам ,че кърмата ми вече не е толкова хранителна го мериха.
Излезна,че тежи 6.100 а миналия месец беше 5.550 а ми се струва много малко 500-600грама да качи за месец а докторката вика че било добре.

Общи условия

Активация на акаунт