Стига вече мъки и тегоби, стискаме палци за Мартина и Боби!

• 26 610
  • 750
  •   1
Отговори
# 645
Новини от Лори:

Правиха му изследвания и ЕЕГ, но още не са казали нищо. Завряха се да четат епикризите и скенера. Може и нищо да му няма. Още чакам и се надявам.

Наденце Praynig Стискам палци!

Дано да са добри новините!!! Praynig Praynig Praynig

# 646
Новини от Лори:

Правиха му изследвания и ЕЕГ, но още не са казали нищо. Завряха се да четат епикризите и скенера. Може и нищо да му няма. Още чакам и се надявам.

Наденце Praynig Стискам палци!

Дано да са добри новините!!! Praynig Praynig Praynig
Дано newsm17 Praynig Praynig Praynig
Браво на Борянка,ето че повлече крак. Hug
Мими успех утре,с теб сме.

# 647
На всички бебета ли слагат в 2те крачета ваксините???
На нас Пентаксима я бият в ръчичката.

Лори, всички се молим нищо да му няма на Боби  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 648
  • Русе/Germany
Дано да му няма нищо на Бобчето Hug newsm17

И аз попълних някаква молба за след болничния. Счетоводителката ми я даде.

# 649
Привет!
 Hug за нашите малки бебочета! Те са толкова силни и страхотнички и ще се справят с всичко! Гуш от мен и Еван!!
Ние сме станали 6160 гр и 63 см, Взеха ни и секрет от нослето да видим дали сополите са се изчистили и да сме сигурни , че е ок да почваме и ние с ваксините. Втория месец ги нямаше в наличност и сега сме малко сополиви...Аз не бързам и нямам нищо против да се забавим още.
Огнена, не знам какво да ти кажа. Само се надявам твоят инат да не ти навлече здравословни проблеми. Дано малката принцеса да надрасне този етап съвсем скоро!
Днес си получих и подаръците за деня на майката с два дни закъснение, но се почувствах супер специална и макар, че не е наш си празник си го възприех от раз! Сега обаче трябва да избирам подаръци за деня на бащата, а това хич не ми се отдава.
Засега ви оставям , а палчетата перманентно са си стиснати! Дано скоро да кажат на Лори какво са открили на еег-то..

# 650
Здравейте и от нас

Praynig Praynig Praynig Дано му няма нищо на малки Боби.

fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossedПалчета за Марти, Валето и Борянка и от нас

И моето момченце е нещо хремаво и покашля. Само дано не е нещо сериозно.

# 651
Дано на Бобчето да му няма нищо! Praynig
Аман от некадърници и докато няма осъдени лекари така ще продължават да си играят с човешкия живот и нервите на хората #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Детелинке,тук не е 5 валентна, а 6 и доктора каза да очакваме нервност и температура до 48 часа,но слава Богу детето я понесе чудесно!И при нас я бият в крачето. Не е бил сънлив,той по принцип си е спокойно детенце  Heart Eyes
Хубав ден от нас, с най-хубавите новини! Praynig Hug

# 652
Привет от мен! мерси на всички за палчетата.  Hug
Валето издържа геройски, плака малко, а накрая дори се усмихваше на младите сестри- от малък флиртува  Laughing Wink Изследванията са добри, има съвсем лек рефлукс, но казват, че ще го израсте, спираме антибиотика. Бях се притеснила, че днес ще ореве света и ще му пари от катетъра, ама  спа почти през цялото време докато се прибирахме. Сега иска внимание и съм го сложила да се залисва с въртележката докато ви пиша. Crazy

Утре ще бием ваксината, дано да мине денят спокойно като днес  Praynig

Моля се за всички бебчета, които имат нужда  Praynig Praynig Praynig

Последна редакция: вт, 10 май 2011, 17:24 от Sofie

# 653
Сега искам да ви почерпя, че днес помъдрявам  Embarassed
Почерпете се виртуално за мое здраве

# 654
Браво на Валето!

Дано и Лори да се похвали! Praynig

Честит рожден ден Кате!Бъди здрава,щастлива и обичана!

Последна редакция: вт, 10 май 2011, 17:32 от Стани~87

# 655
Лори, дано прочетат внимателно резултатите от изследванията и най-сетне да се потвърди веднъж за винаги, че Бобчето е здрав! Praynig

Софи, браво на Валето за смелото държание! радваме се, че и при вас всичко вече е наред! Hug

Надето Hug

Katuci, честит рожден ден! Пожелавам ти да бъдеш много обичана и щастлива мама и жена!

# 656
Лори,стискам палчетата всичко да е наред Praynig
Happy-mamma, ами давам вече две вечери АМ, после се цедя,ама явно не е  от глад, а от навик, това е лошото,че няма отучване. Като стане вечер, време за сън и изпитвам ужас вече.
Кой пита за след третия болничен какво се прави-точно вчера си подадох декларацията на работа, която се дава от счетоводителя на фирмата+ копие от акта за раждане на детето-това е всичко. Hug

# 657
katuci, да си жива и здрава!

# 658
Katuci, честит рожден ден! чакам с нетърпение новините Praynig

# 659
  • София
Ох, дано да са добри в крайна сметка новините от Лори и Бобчо  Praynig Praynig Praynig!

Стискам палчета и за Борянка и за всички дечица, които имат нужда!

Katuci, честит рожден ден! Пожелавам ти здраве, тези дни то ми се струва най-ценното! Благодаря за почерпката, взимам си от всичко по много.

Общи условия

Активация на акаунт