Стига вече мъки и тегоби, стискаме палци за Мартина и Боби!

• 26 614
  • 750
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Наде  Hug от мен и Криско

# 631
Надеждата ,дано и другите резултати да са хубави  Hug ,много преживяхте вие .
На нас с Давид ни се налагаше да го бодем и мъчим с разни изследвания(да не задълбавам) .Та тогава установих ,че по-добре в такава ранна възраст да минават ,защото после като се очовечи и ти е още по-мъчно да го гледаш-плаче и търси у теб подкрепа ,очаква да го спасиш от тези лоши хора в бели престилки ,а ти нищо не можеш да направиш ,защото е за негово добро  Sad.

Аз сега се чудя дали да настоявам за отлагане на ваксините заради нашите проблеми с коремчето  newsm78 ?!Тя педката ако я питам-няма проблем .

Мими утре ли ще я дават по ТВ  Flutter ?

# 632
Сетих се аз,че е утре ама чак като видях вталения Азис! Crazy
Ние сме 6 килца 61см много плака от ваксините док. каза,че колкото по големи ставали толкова повече плачат Cry

Дано Лори пише нещо вече,Надежда успех утре!

# 633
Сетих се аз,че е утре ама чак като видях вталения Азис! Crazy
Ние сме 6 килца 61см много плака от ваксините док. каза,че колкото по големи ставали толкова повече плачат Cry

Дано Лори пише нещо вече,Надежда успех утре!

Те че плачат-това е най-малкият проблем .После идва гадното-реакцията от ваксината .Давид беше мн. чувствителен ,но да не подхващам темата ,че е мнооого голяма .Само мога да кажа ,че е наистина важно детето да е напълно здраво ,дори да няма контакт с болен по време на ваксиниране .

# 634
Ох момичета.Хич нямам желание за писане тези дни.Само чета с надежда за добри новини-дано да има скоро такива.Иначе ние днес бяхме на имунизация и ни боцнаха в двете краченца-дано по-леко да ги понесем тези инжекции
Нямам какво друго да пиша,само ще ви чета

Praynig

# 635
Палчета за Боби, Марти, Валето и Борянка и от нас.  Praynig

Мими, утре ще те гледаме задължително. Не се паникьосвай с теб сме и те подкрепяме.

# 636
Надеждата, браво на борбената ни Борянка! Hug И другите резултати ще са добри,няма друг начин просто! Praynig
Хайде,Борянка "повлече краче" за добрите новини,чакаме следващите такива и от другите ни бебоци! Hug

Гледам,че за ваксини говорите... да ви успокоя, че не е задължитело да ги боли все повече и да ги понасят зле! На Крис първият път като му сложиха Ротавирсната и му биха тази за Пневмококи беше ужас за него и за мен,доста си поплаках с него,че и той спря да плаче,а аз продължих,чак педиатъра ми дде кърпичка,ама много мъчно ми стана,как тихичко изплака,но почервеня цялото му личице и такава мъка беше изписана на него,че ... не издържах просто Confused
А после цяла нощ милия проплакваше,имаше странни тикове,от които изтръпвах всеки път, изплакваше ного силно и за кратко на сън.....абе изобщо зле ги понесе,а като знам че има още да се бият от тези ваксини и ... лощо ми става! ooooh!

А сега в петък му биха 6-валентната,която уж трябваше да я понесе доста по-зле,очквахме температура и т.н. Е трябва да ви кажа,че баща му дори каза "На това дете сякъш витамини му биха,толкова тихичък и спокоен и така сладко си спинка! Heart Eyes

Така,че не е задължително да ги понасят по-зле,с растежа Peace Но при всяко дете си е индивидуално,разбира се!Пожелавам на всичките бебчовци да ги понесат като витамини! Hug

# 637
Totoni ,не знам във Виена каква 5вал.ваксина слагат ,но ако е Пентаксим-при първия прием голяма част от децата стават много сънливи,вторият прием се понася по-кофти .Това са мои наблюдения ,на база справка с приятелки отпреди 3 години ,когато я биха на големия ми син .

# 638
Здравейте и от нас,

дано дечицата бързо се оправят, толкова е тъжно толкова малки мишлета да боледуват...  Praynig

Лори  newsm17

Уфф, за ваксините да се включа и аз, че се оказа болна тема, все пак сложихме само пентаксима, за сега не е получил алергия, явно от другата е дал реакция миналият път, но нея я слагат в ръчичката,  The_Driver  защо в 2те крачета  Thinking

Другата ваксина остава за 7 и 8 месец, ако не получи пак алергия и каквото стане като имунитет...

За мерки и теглилки, 63,5 см и 6500, но това е на 3м и 9дни, все си избъагваме от датата за сега.

За месечинковците тези дни

Последна редакция: вт, 10 май 2011, 16:16 от беба

# 639
Здравейте
Днес е странен ден за мен
Моля се за Бобенцето и другите дечица в нужда
Утре ще е нашата ваксина Praynig,че имахме обривче и батето беше с хрема миналата седмица
Ама май ние сме най-дебелите тук а??? с нашите 7500гр Rolling Eyes за 62см...в сравнение с Бенджовата Криси Mr. Green сме слончета балончета-да ми е жив и здрав бебокаааааааааа Hug

И едно въпросче.....след този последния болничен...какво следва,почва се майчинството,отпуска за отглеждането ли?подава ли се нещо,че моя болничен е до 17 май после какво следва...

Хайде мяу от нас

# 640
Totoni ,не знам във Виена каква 5вал.ваксина слагат ,но ако е Пентаксим-при първия прием голяма част от децата стават много сънливи,вторият прием се понася по-кофти .Това са мои наблюдения ,на база справка с приятелки отпреди 3 години ,когато я биха на големия ми син .
На Краси вчера и беше втория прием на Пентаксим.(обаче не бием Синфлорикса, за да не се товари с 2 на куп, тях по-нататък)
Първия път я понесе много добре, а вчера я понесе направо прекрасно.
Не е вдигала температура, даже много се смя след това и на доктора говори, сякаш нещо смешно и биха. А днес пък такова послушание, чак не съм очаквала.  Shocked

Иве, нека си хапва детето.
Иначе се подава май някаква молба за отпуска по майчинство. Ще ходя тези дни до службата точно за това.

# 641
  • Русе/Germany
Браво на сладката борбена Борянка. сигурна съм че утре ще са пак добри резултатите Hug
newsm17 дано това чакане за новини от Лори си заслужава добрите новини. Сигурна съм просто Hug
Софи, Валето е силно момченце и ще му мине бързо Hug
Тони дано да разберат на малката Мартинка каво и е било Hug
за всички сладки бебчета се моля

Ние днес бяхме на консултация, боднаха ни и двете крачета Sad Поплака си миличкото ми ангелче и мама и тя си поплака. Сега си спинка но ще следя температурата.
Мерките са ни 6кг и 60см Whistling имам си малък шишо, но нищо. Да ми е жив и здрав пък майната му че сме над нормите.

# 642
На всички бебета ли слагат в 2те крачета ваксините???

# 643
Новини от Лори:

Правиха му изследвания и ЕЕГ, но още не са казали нищо. Завряха се да четат епикризите и скенера. Може и нищо да му няма. Още чакам и се надявам.

Наденце Praynig Стискам палци!

# 644
  • София
Ивка, аз подадох молба за остатъка на едногодишния отпуска за майчинст до работодателя, и декларация до Соц. осигур. за изпалщане на майчинство-оказа се ,че СО изплащат сумите след болничните (моя последен беше до 8 май) и така и на разбрах каква ставка се взема за изчисляване 12 мес или 18 мес. доход?

Общи условия

Активация на акаунт