Стига вече мъки и тегоби, стискаме палци за Мартина и Боби!

• 27 209
  • 750
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте Hug

Силно стиснати палчета и постоянно се моля за Лори и за малката душичка Боби.

Така ние днес дадохме изледвания на акото,но ще станат едното след 5 раб.дни,а другото чак след 10 дни.В четвъртък имаме час при д-р Куманова гастроентерелог и във вторник при доц.Маринова-алерголог.Ще Ви информирам кой какво казва.

Целувки на всички дано имаме хубави новини от Лори днес.

# 616
Привет! Виждам че няма новини от Лори...дано по-късно има, и то добри, други не приемаме Praynig Снощи все за тях си мислех...

И моята мома кашля чат-пат. Доки каза че е от секретите, но то такива лиги точи, че рамото ми е все мокро като се разнасяме  Crazy

Мим, честита месечинка! Да сте живи и здрави!

Антония, пожелавам добри резултати!

# 617
добро утро , момичета.
дано днес има само хубави новини  Praynig

искам да ви питам засичали ли сте вашите бебета да кашлят?  Confused тази сутрин се изкашляхме 3 пъти едно след друго и след 2 часа още 2 пъти. педката каза, че може да се е задавила нещо, но нека да я наблюдавам и ако продължава, да й звънна.

Лоли, и ние го правим от време на време, не се притеснявай Peace...наблюдавай де, но дано е само от слюнката, която още не знаят да преглъщат. И от смученето на ръцете пак кашля Росен. Мим, честита 4-та месечинка  bouquet

# 618
И ние се прокашляме чат пат, ама мисля, че е от слюнката, с която вечно ние ълна устата... newsm78
И с ръката ако по-навътре си я набта се прокашля, няма да се учудя и ако повърне някой път... Rolling Eyes

Абе, тоз Азис много отслабнал бе, евала  Peace

няма смисъл да се повтарям, че чакам хубави новини нали...

# 619
Стискам палчета на всички болни бебчета да се оправят бързо.
Марти продължава да ми кашля и сега ще го водя до лекарката да видим какво ще каже тя.
Няколко пъти ми повръща и се съмнявам ,че е от кашлицата.
Хубав слънчев ден на всички ви. Hug

# 620
Добро утро,
Ще чакам с нетърпение хубавите новини от Боби, Мартинка и Валето Praynig
Лорис също кашля, по-скоро се задавя от слюнките, доста се лигави Heart Eyes

Не съм вярваща, но днес ще отида да запаля свещичка за здравето на всички бебчета, които имат нужда.

# 621
Добър ден,
стискам палци за Лори и Боби, дано да се разминете с лошите диагнози Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig
Дано и всички болнички да се оправят бързо и да не е нещо сериозно
Ще навестявам темата за новини, ако мога с нещо да помагам съм насреща.

# 622
Здравейте ,момичета Hug
Толкова се надявах,да има вече добри Новини от Лори Praynig
Много се притеснявам за тях и не спираме да ги мислим Praynig
Ние с Борянка сме в Токуда и ни направиха първата цветна снимка със контрастно вещество което се вкарва през катетър във уретрата Sad,много плачкка миличката Cry,но поне резултата е добър Praynig
Няма рефлукс (не връща урина от уретера към бъбрека)!
Утре ще й правят втората цветна снимка- венозната урогография(вкарват контрастното вещество във вената,има си абокатче)
Това всъщност е най-важната снимка и от нея ще се установи състоянието на бъбреците Confused
Дано всичко да е поносимо Praynig
Много благодарим на всички за стиснатите палчета и положителна енергия!  bouquet Hug
Дано повече да няма лоши новини за нашите бебчета Praynig
Обичаме ви и ви целуваме, когато се приеберем,ще пиша повече,че лаптопа е на едно дете от стаята Heart Eyes

# 623
nadejdata, всичко ще е наред Hug

# 624
Надеждата, всичко ще е наред и Борянка ще е добре! Прегръщаме ви! Hug

# 625
Наде, Лори, Антония, всичко ще е наред с бебоцоте!
Борете се и вярвайте!

Мими, успех утре!
Ние сме на ваксина, но ще гледам записа после.

# 626
Нещо сървъра пак се е прецакал,цяла сутрин не мога да влезна във форума. newsm78
Виждам,че още няма новини от Лори.Много ми е мъчно и цяла вечер ги мислих,а, Габи беше облякан с с едно гащеризонче ,като на Боби от едната снимка(несъзнателно) и цяла вечер ми беше пред очите..... Cry
Софи имаш много стиснати палчета от нас,както и Надето и за Мартинка и за всички болни бебчета.
И ние кашляме,но определено е от лигите,даже днес си мислих да му сложа един лигавник,понеже си мокри и гащеризоните,но пък постоянно трябва да го гледам да не се задуши с него.
Честито на месечинковците и тях забравихме от тревоги.Днес и Боби има,пожелавам му да е жив и здрав и всички болести да бягат от него. Praynig

# 627
Надеждата  Hug  Hug  Hug Всичко ще е наред!

# 628
Милата малка борбена Борянка Hug дано и утрешното изследване е добро Peace Praynig

# 629
Палчета за Боби, Марти, Валето и Борянка - те са юнашки бебчета и всичко при тях ще е наред, сигурна съм  Praynig
 И много прегръдки и сили за майките им, да издържат и тези изпитания  Hug
 Ето, Борянка поставя началото на добрите вести и за напред все така да е  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт