Стига вече мъки и тегоби, стискаме палци за Мартина и Боби!

• 27 209
  • 750
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Добро утро и от мен! И аз се моля днес за хубави новини от Лори Praynig Praynig Praynig!
Софи, стискам палци и за вас - всичко да мине бързо, бебето нищо да не усети и резултатът да е добър  Hug!

Имам питане - дали има някоя от вас, на която от НОИ ще превеждат пари за болничен тази седмица? Моят упорито си го обработват  Sick. И срокът от 15 дни календарни ли са или работни?

# 601
Нямаше ни тези дни и нямах нет , и какво да видя.............. нямам думи просто
Знам ,че със стискане на палци няма да помогна на Боби и Мартинка, но пък вярвам в положителната енергия и в силата на мисълта.Всички тук силно искаме да оздравеят мъниците и нашата обща енергия съм сигурна, че ще помогне  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 602
Имам питане - дали има някоя от вас, на която от НОИ ще превеждат пари за болничен тази седмица? Моят упорито си го обработват  Sick. И срокът от 15 дни календарни ли са или работни?
Добро утро и от нас!
Стискам палци за бебчетата да се оправят бързо!  Praynig
Относно болничните и моят се обработва още, надявам се днес да има някакво развитие.

# 603
  • София
И моя се обработва (а трудно се свързва човек с НОИ) и съм намислила в петък на крака да им отида да разбера какво става- имам за март, април и 8 дена от май да получавам.

# 604
И моя и моя ,и аз имам още от март и дори се чудя дали няма целия да ми го преведат newsm78  огнена стихия-и аз си мисля ,че съм упорит човек,но ти биеш рекордите,досега 100 пъти да бях спряла да кърмя,кой каквото ще да казва,помисли и за себе си  Crossing Arms

# 605
Добро утро на всички/дано наистина е добро... Praynig/. Силни прегръдки и стиснати палчта за Лори и Боби  Praynig За Тони и Мартинка  Praynig За Софи и Валето  Praynig Софи, малките същества може и да ги заболи малко, но слаа богу са на такава възраст,че не помнят после милинките/моя беше като калинка цин от спукани венички навсякъде, за да му слагат абокати, ама сега нищо му няма, тези неща отминават, няма да плаче мног Валето, той е герой  Hug

# 606
Добро утро!
Ние се оправяме понеже сме на консултация после ще влизам в нова плей да гледам Мими Simple Smile

УСПЕХ НА ВСИЧКИ ДНЕС ДАНО ИМА САМО ХУБАВИ ВЕСТИ Hug

И аз чакам НОИ много ме ядосват звънях но не вдигат,но това да ни е проблема!

# 607
Добро утро и от нас!
 PraynigЩе сме в мислите си днес заедно с Лори, Софи и Тони!!! Нека изгрее слънцето днес при техните диагнози, така както изгря тази сутрин при нас навън!!!
Аз да се оплача - днес ме ощастливи МЦ, за пръв път  от 1 година .... Но,  нали сме жени, може пък да решим и 3-то да имаме Wink...
Хубав ден и изпълнен с положителни емоции, за да се заредим с положителна енергия, която да предадем на нуждаещите се ни майки и техните бебчовци!!!

# 608
Моника, Мими утре е при Гала  Peace

# 609
  • Mostly in my mind
добро утро , момичета.
дано днес има само хубави новини  Praynig

искам да ви питам засичали ли сте вашите бебета да кашлят?  Confused тази сутрин се изкашляхме 3 пъти едно след друго и след 2 часа още 2 пъти. педката каза, че може да се е задавила нещо, но нека да я наблюдавам и ако продължава, да й звънна.

# 610
  • София
Добро утро, дано днес новините да са добри!

Лори, кураж, дано прогнозите да не се сбъднат, в крайна сметка при толкова изследвания наистина досега щеше да даде отклонение, а Боби беше железен! Мислено сме с вас!

Стискам палци и за другите болни дечица, хайде да бягат тези болести вече!

Аспарух кашля понякога, лекарката каза да не се притеснявам, може да е от климатика.

# 611
  • София, България
 Добро утро и от нас Hug
 Дано днес и денят бъде добър, с много добри новини за малките борбени дечица- Боби, Мартинка, Валето  Praynig Praynig Praynig Praynig

Те са ни силни, ще се преборят с всичко, щом ние всички сме с тях Hug Hug

Лолитка, и моята Вики кашля понякога, когато не успее да си преглътне слюнкта. Но се слючва, може би един или два пъти на ден. Задавя се, изкашля  и преглъща.Дано е това, следи я днес както ти казва  педката.

# 612
Миналата седмица имах съмнения, че съм простудила Елиза и няколко пъти я чух да кашля. Но понеже се случваше най-много веднъж на ден и не всеки ден, реших, че не е нещо сериозно. Все пак добре е да се следи и ако стане по-често, да се ходи при лекар.

Огнена, не знам какво да ти кажа. Давай вечер на последно хранене АМ да видиш дали е от глад това будуване. Но не бива да продължаваш така, изтощението не е добре нито за тебе, нито за момиченцата ти. Hug

# 613
  • Полски Тръмбеш
ДА ВИ ПОЧЕРПЯ ЧЕ ДНЕС СТАВАМЕ НА 4 мес.- как бързо върви времето  Heart Eyes  

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ И НА  ДРУГИТЕ БЕБЧЕТА

# 614
Добър ден!
Честити месечинки на всички празнуващи днес!

Стиснати палчета на Боби,Валето и Мартинка!Дано от всички да получим добри новини днес! Praynig
Лолитка
,Лина също кашля от време на време.Не мисля,че има нещо обезпокоително  newsm78 Peace

Ние излизаме на разходка,до после.

Общи условия

Активация на акаунт