Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 23

• 31 147
  • 743
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
Хубав е нашия Керим и много чаровен.  Снощи Еркан качи 32,1, толкова беше сладък Керим като я помоли да отидат заедно на вечерята, ама и тя не се дърпа много. Много ми е сладко, как все едно и двамата знаят, че са и ще са заедно и наистина, но сякаш нарочно чакат естественото движение на нещата.  Heart Eyes

Серията се работи на български....от riviera.

# 76

Гери , спомни си от къде започнахме !? newsm78 ooooh! ooooh! ooooh!
Мале, Мила и като си представиш и как ще се да го заколи докато спи. Ма нали знаеш, че разстоянието между омразата и любовта понякога е минимално.

# 77

От какво съкровище се спаси Фатмето  Joy Joy Joy

Joy Joy Joy JoyЕгати ГМО-то от лукова глава празна кратуна да се роди

# 78

Като слезете надолу в страницата ще видите къде да гласувате за нашето момиче !? Peace Peace Peace

Дайте гласа си , че е втора ...!? Peace

http://starlounge.tr.msn.com/index.cfm?objectid=116966

# 79

От какво съкровище се спаси Фатмето  Joy Joy Joy

Joy Joy Joy JoyЕгати ГМО-то от лукова глава празна кратуна да се роди

Славенка , спокойно можеш да пишеш сцените на Мукито и Рахми...!?  Peace Peace Peace

# 80
Добре дошли на новите момичета smile3525

Пак да благодаря на всички,които превеждат и ни просветляват newsm51

# 81
nelka123 ,днес хич не ми е оферно,нямам желание за нищо. Tired

# 82
Още едно колажче,което ми хареса Hug

# 83
              Интересно е това да се прочете , защото нашия филм прокарва идеята срещу това ... Убийствата на честта включвали и изнасилените жени...!? ooooh! ooooh! ooooh!

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3792371

Ужас - тяхното правосъдие е като нашето - за убийство на съпругата си осъден на 15 години от които ще лежи само 6 години...!? ooooh! ooooh! ooooh!

# 84

Гледам че Керим ми затваря разни гърмящи смеси по рецепта на Мейрем,ще чакам да ми ги донесе...Дано Фатмето да не е сложила някаква екстра в тях от ревност Mr. Green

# 85

Не знам за него , но Фатмето при всички положения ще ти приготви..!? Peace

И е обучена вече от Мерием...!? Naughty

# 86
Nelka аз си търся повод Керим да дойде да ме поразтрие,ти Фатмето ще ми пращаш #Crazy

# 87
Ей, Славенка, хиена такава!  Hug Hug Grinning Grinning Grinning

# 88
hahaha Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Това е част от подписа на Sasy

# 89
Ей, Славенка, хиена такава!  Hug Hug Grinning Grinning Grinning

Geri,защо така бе душо,аз съм толкова нещастна Sad Sad Sad,два реда с***ли,носа ми е червен,кихам,очите ми сълзят и за капак ме болят кокалаците,а ти хиена.Той доктора ми изписа ''Керим" по рецепта ,по няколко пъти на ден Wink

Общи условия

Активация на акаунт